Canray Transportation isännöi Alstomin johtoa

canray-kuljetus on tyytyväinen alstoman korkeimpaan johtoon
canray-kuljetus on tyytyväinen alstoman korkeimpaan johtoon

Alstomin ylin johto isännöi Canray Transportation -yhtiötä, joka on osa Yeşilova Holdingia, joka on poikkeuksellisen nopeasti kehittänyt yhteistyötään maailman johtavien rautatiekuljetusyritysten Alstomin kanssa.

Canray Transportation, yksi Yeşilova Holdingin viimeisimmistä sijoituksista 44-vuoden kokemuksella teollisuudesta, tuli yhdessä ranskalaisen Alstom Company -yrityksen korkeiden virkamiesten kanssa. Yeşilova Holding -puheenjohtaja Ali İhsan Yeşilova, varapuheenjohtaja Yalçın Yeşilova, Canray Transportation -johtaja Ramazan Uçar, Cansan Alüminyum -päällikkö Selim Güney ja Canray Transportation -projekti- ja laatupäällikkö Bahar Erdem, Alstomin ostojohtaja (CPO). Christophe Gourlay isännöi metalli- ja alusvaatteiden ostopäällikkö Charles Frederic Boissonia ja Lähi-idän ostopäällikkö Nazlı Zengin.

Palvellessaan koko maailmaa rautatiekuljetusalalla, Alstomin johtajat ilmaisivat, että kaikki Canray Transportationin indikaattorit ovat ”vihreitä ve” -tekijöitä ja ovat erittäin tyytyväisiä tähän suoritukseen. Canray Transportationin toimitusjohtaja Ramazan Uçar korosti, että heillä on erittäin tärkeä aikajakso ja että he ovat saavuttaneet hyvän yhteistyön asiakkaan kanssa. ”Canrayn hallintastrategiamme on” läheisyys asiakkaaseen ”. Tämä on toiminta, jonka olemme asettaneet hallitsemaan nopeaa kasvua menestyneimmällä tavalla. ”

UUDET SIJOITUKSET YE YİLOVASTA UUTEEN VUOTEEN

Hallituksen puheenjohtaja Ali İhsan Yeşilova kertoi: ık Olemme tehneet hyviä töitä Canray Transportationissä, joka on alan raikas veri. Haluan kiittää pääjohtaja Ramazania ja Canray-tiimiämme saavutuksesta, joka saavutettiin niin lyhyessä ajassa. Heidän ponnistelujensa ja ahkeran työnsä ansiosta olemme tulleet tänne. ” Yesilova kertoi olevansa erittäin tyytyväinen Alstomin vierailuun ja sanoi: ız Esitämme uudet sijoituksemme koko maailmaa palvelevan Alstom-yhteistyömme mukaisesti. Yksi näiden investointien kohokohdista on uusi tehdasmme 30.000 m2 suljetulla alueella, joka otetaan käyttöön 2020: ssä. ”

Yeşilova Holdingiin kuuluvien yritysten toimittamien tietojen perusteella Alstomin virkamiehet vierailivat Canray Transportationin tuotantoalueella ja vierailivat Cansan Alüminyumissa, joka on yksi suulakepuristusprofiilien tuotantoalueista, jotka kuuluvat Canray Transportationin kriittisiin tuoteryhmiin. Cansanin toimitusjohtaja Selim Güney puhui yrityksen osaamisesta ja antoi tietoa tuotannosta.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.