BURULAŞ ja BUDO tukevat Bursasporia

burulasiini- ja bursaspor-tuki
burulasiini- ja bursaspor-tuki

Bursan kaupunginjohtaja Alinur Aktaş ja Bursaspor-klubin presidentti Mesut Mestan allekirjoittivat sponsorointisopimuksen Bursan pääkaupunkiseudun kunnan ja Bursaspor-klubin välillä. Presidentti Aktaş, Bursaspor pitäisi viedä pois kaupungista Bursasporin tuella ja paremmalla kohdalla, hän sanoi.

Bursan pormestari Alinur Aktaş, Bursaspor Özlüce -tilat ja Bursasporin hallituksen jäsenet osallistuivat kokoukseen, biri. Yksi kaupunkimme tärkeimmistä arvoista, kokoontuimme yhdessä edistämään Bursasporin voimaa ja voimaa. Bursaspor on joukkue, josta on tullut synonyymi kaupungillemme ja jolla on kaupungin ääni. Jokainen Anatolian joukkue on arvokasta kaupungille, mutta Bursasporilla on erilainen arvo ja tärkeys. Bursaspor on joukkue, joka on voittanut Bursan kansalaisten lisäksi myös monien jalkapallofanien arvostuksen tällä asenteella. "

"Bursasporin menestys on Bursan menestys"

Presidentti Aktaş, joka kiinnittää huomiota Bursasporin panokseen Turkin jalkapalloon aiemmin, huomautti, että monet Bursasta peräisin olevat urheilijat pelaavat ylpeänä tärkeissä jalkapallojoukkueissa. Of Bursaspor tulevaisuuden kanssa askel oikeaan suuntaan paranee ja kun urheilijat kapasiteetin edustavat Turkki ulkomaille Bursa pelastamaan presidentti Aktas toteamalla olisi, koska päivä hän astui virkaan 22 kuukautta sitten muistutetaan siitä Bursaspor tukea, myös epäonnea että Bursaspor elävää sanoi, että se olisi väliaikainen.

Pormestari Aktaş uskoo Bursan pystyvän voittamaan mestaruuden uudelleen ja sanoi: ”Meillä on aika ajoin vaikeuksia. Mutta haasteet ja haasteet tekevät menestyksestä entistä arvokkaamman. Älä koskaan unohda sitä. Bursasporin menestys on kaupungin menestys. Siksi kaupungin kaiken dynamiikan tukeminen on tärkeää ja arvokasta. Jatkamme Bursasporin tukemista ja tukemista laillisella linjalla. Pyrimme tuomaan Bursasporin parempiin paikkoihin ”.

Uusi tarjouskilpailu järjestettiin

Bursaspor-stadionista (Bursa Metropolitan Stadium), jossa Bursaspor on edelleen vuokralainen, pormestari Aktaş kertoi: ”Stadionista puhuttiin hyvin vaalien aikana ja tehtiin poliittista materiaalia. stadionin, jossa ottelu pelataan virallisesti vuodesta 2015 vuotta, verrattuna muihin suuriin stadionit Turkissa yli käytetty materiaali. Joten tästä on erittäin vakava kustannus. Koska pakkolunastusta ei tehty kokonaan, kustannukset ilmestyivät lyhyessä ajassa. Tähän saakka eräs elementti sitoi kätemme. Vaikka olemmekin tulleet yhdessä nykyisen urakoitsijan kanssa useaan otteeseen ja yrittäneet tehdä jotain vilpittömässä mielessä ja oikeudellisessa kehyksessä, vaikka hänellä ei ole luottoa, emme valitettavasti voineet tehdä sitä, mitä halusimme, ja lopetimme sopimuksen muutama kuukausi sitten. Viime viikolla järjestettiin uusi tarjouskilpailu. ”

Krokotiilin pää valmistuu 2020: llä

Kaupunginjohtaja Aktaş totesi, että hän kohtasi usein krokodilipäätä koskevia kysymyksiä stadionilla, ja haluamme, että stadionista tulee hyötyä Bursasporille ja kaupungille. Stadionin nimi ja Bursaspor, joka vastaa sopimuksessa määrättyjen tilojen käytöstä. Säästömme eivät ole mitenkään. Bursaspor on täysin ilmainen. Meillä ei ole nimestä monimutkaista, haluttu nimi voidaan arvioida edellyttäen, että Bursaspor saavuttaa

Stadionin päällikkö valmistuu vuoden alussa 2020 Aktas, mekaaniset asennusjärjestelyt ja stadionin kunnossapito, pääosaston ympäristöjärjestelyt ja klubin hallintorakennuksen siirtäminen toteutetaan uuden tarjouskilpailun puitteissa.

Acak on elävä paikka ”

Aktaş totesi, että stadionin ei tulisi olla vain otteluajan, vaan myös asuinpaikkaa, jakoi myös sponsorointisopimuksen yksityiskohdat. Kaupunginjohtaja Aktaş, vaikkakaan ei pääkaupunkiseudun kunnan, Bursaspor'an, vastuulla on tukea stadionia viitaten töihin ,, Stadium, ennen ja jälkeen ottelun suoritamme kaikki siivoustoimenpiteet, 5-henkilökunta työskentelee 40: n kanssa koko päivän. BURFAŞ tarjoaa ruokailupalveluita 1963-osaston osastoilla ja antaa stadionin buffetjohtajien hallinnan ja poliisiemme palvelut. Vahvistamme tukea Bursasporille sponsorointisopimuksella. Teimme sopimuksen 3,5 million TL: n kanssa lomakkeen sponsoroinnista. 2,5 miljoonaa TL: n toimittaa sponsorit ja 1 miljoonan TL: n antaa BUDO, BURULAŞ: n tytäryhtiö, joka tarjoaa kuljetuksia kaupunkiin kaupunki- ja meriteitse. ”

5,5 miljoonan TL-tuki Bursasporille

Kaupunginjohtaja Aktaş, Bursan pääkaupunkiseudun kunta johdolla tuella, jonka arvo on noin 5,5 miljoonaa TL, Bursaspor tulee parempaan kohtaan, hän sanoi. Aktaş, 600 tuhat TL stadionin puhdistamiseksi, 1 miljoonaa 200 tuhat TL ravintola- ja vieraanvaraisuuteen, BUDO rintareklaamien arvonlisävero sisälsi 1 miljoonaa 200 tuhat TL ja 2,5 miljoonaa TL sisältäen sponsorien tarjoaman taloudellisen tuen yhteensä 5,5 miljoonaa TL hän sanoi hän teki tueksi.

"Suojataan Bursaspor"

Kaupunginjohtaja Aktaş muistutti pyrkimyksistä tukea sms-kampanjaa ja antaa erityislapsille lomake lahjaksi Bursasporista tiedottamiseksi. ”Rakastava Bursaspor ei ole näppäimistön vieressä. Bursaspor on tärkeä arvo. Rakastaa Bursasporia on ottaa omistajuus. Oletetaan, että Bursaspor-sairaala korosti, että hän voi mennä Superliigaan joukkueen tuella kaiken kaupungin ja kaupunkidynamiikan avulla.

Bursan tuotemerkki Bursaspor vaatii tukea

Bursaspor-klubin puheenjohtaja Mesut Mestan kiitti pormestari Aktaşia tuesta klubille ja sanoi: ız Meillä on presidentti, joka rakastaa Bursasporia kovasti ja se on puhelun päässä. Saako tämä tuki moninkertaistua edelleen. Poliitikkojemme ja kaupungin johtajien tuki on tärkeää. Teemme kovasti töitä. Emme ansaitse sijaintiamme. 2009-2010-ohjelmassa työskentelemme erittäin innostuneesti ja innostuneesti ottaen huomioon Bursan onnellisuus. Pyrimme voittamaan korkeimman liigan seuraavan kauden lopussa ja antamaan Bursalle sen, mitä se ansaitsee. Kehotamme kaikkia Bursaa tukemaan Bursasporia, joka on kaupunkimme tuotemerkki. ”

Pöytäkirjan allekirjoittamisen jälkeen otettiin valokuva BUDO-ilmoitetun lomakkeen kanssa. BUDULAŞ: n toimitusjohtaja Kürşat Çaparin allekirjoittamalla pöytäkirjalla BUDO-mainos sijoittui Bursaspor-pelipaisiin. Çapar totesi, että jos uutta yritystä tuetaan, he voivat vetäytyä BUDO: na jopa kauden puolivälissä ja siten Bursasporia voidaan tukea enemmän.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.