Kuljetusinvestoinnit Bursan alueilla jatkuvat

turvallinen kuljetus uudella sillalla
turvallinen kuljetus uudella sillalla

Yenişehirin alue, joka kulkee Söylemişin, Yolörenin, Çeltikçi Karasılin ja Çardakköyn naapurustossa, joka tarjoaa yhteyden, mutta romahti keskellä sillan romahtamisen vuoksi, jonka Bursan pääkaupunkikunta uudisti.

Bursan pääkaupunkiseudun kunta, joka keskittyy älykkäisiin risteyssovelluksiin, tienpidennyksiin, julkisen liikenteen ajoneuvojen laadun parantamiseen ja rautatiejärjestelmien optimointiin juurtuneiden ratkaisujen tuottamiseksi, mikä on Bursan pääongelma, jatkaa kuljetusinvestointejaan alueilla hidastamatta. Söylemiş-alueen Bursa Yenişehir 1973 -vuonna, koska Metropolitan kunnan keskellä tapahtui romahdus ennen liikenteen sulkemista, aloitettiin sitten tuhotun sillan korvaamiseksi. Uuden sillan paitsi Söylemiş-alueen lisäksi myös Yolörenin, Çeltikçin, Karasılin ja Çardakköyn kaupunginosat, uusi silta tulee olemaan 45 metriä pitkä ja 12 metriä leveä. Uuden sillan odotetaan valmistuvan ja ottavan käyttöön kahden kuukauden kuluessa.

Ei kuljetusrajoituksia

Bursan pormestari Alinur Aktaş, 17-alue, samoin kuin kaupungin keskustassa, asettaa etusijalle liikenteen ja totesi, että alueiden teillä vietettiin kesäkautta terveyden parantamiseksi, hän sanoi. Kaupunginjohtaja Aktaş totesi, että he työskentelevät joukkojensa kanssa kuljetusten poistamiseksi ongelmasta. Da Söylemişin naapuruston sillan uusimista vaadittiin myös. Ryhmämme tekivät tarvittavat tutkimukset. Koska sillalla tapahtui romahduksia ja vaara oli romahtaminen, pysäytimme välittömästi liikenteen ja suoritimme purkutyöt. Aloitimme heti valmistuksen, koska myös 4-alue on läheisesti läheinen toisiinsa. Pyrimme saamaan sen päätökseen nopeasti ja saamaan sen käytettäväksi. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.