Ankaran katu, katu, bulevardi ja alikulkutiet

ankarada tumma katukatubulevardi ja alikulkutie eivät tule
ankarada tumma katukatubulevardi ja alikulkutie eivät tule

Pääkaupunkiseudun Ankaran kunta jatkaa valaistustöitä tarvittavissa pääkaupungin kaduilla, kaduilla, bulevároilla, alikulkutietä, virkistysalueita ja hautausmaita varten.

Viimeinkin Hacettepe-yliopiston ja Bilkentin kaupungin sairaalan välisen bulevardin valaistustöitä jatkavan Metropolitan Municipality -ryhmän ryhmät jatkavat valaistustyötään monissa kaupungin kohteissa.

Näytä käyttäjän BAŞKENT koko profiili

Pääkaupunkiseudun kunta, Ankaran kuvernöörin virasto valaistuskomission tekemien päätösten mukaisesti valaisee tummat pisteet.

Ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston, tiedeasioiden osaston ja kaupunkiesteettisten osaston ryhmien ponnistelujen ansiosta pääkaupunki loistaa kirkkaasti monissa kohdissa, kuten puistoissa, puutarhoissa, kaduilla, bulevardeilla, alikulkuneuvoilla.

PRESIDENTTIJAVASEN OHJEET

Sekä sosiaalinen media että ALO 153 -siniset taulukot, joita pyysivät Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş "pääkaupungissa pimeässä pisteessä" -kohdat, lähettivät joukkueiden mukaisesti, tummat pisteet valaistamaan 7 / 24 toimivat.

Pääkaupunkiseudun kunnan vallan alaisissa virkistysalueilla sekä puistoissa ja hautausmaissa ympäristönsuojeluosaston ryhmät tekevät valaistustyötä, kun taas tiedeosaston ryhmät työskentelevät kaduilla ja Boulevardilla, ja Kaupunkien estetiikkaosaston ryhmät tekevät valaistustöitä.

Bilkentin kaupungin sairaalan ja Hacettepe University Beytepen kampuksen välisen bulevardin valaistustyöt saadaan päätökseen lähipäivinä julkisten laitosten kanssa koordinoidusti toteutettavien valaistustöiden puitteissa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.