5-tähtiprojekti Boztepelle!

boztepeye-tähtiprojekti
boztepeye-tähtiprojekti

Ordu Metropolitan Municipality -keskuksen rakentamassa Boztepen luonnon kanssa rakennetun projektin 'Four Seasons Touch the Clouds' maisemakilpailu järjestettiin. Ordu Metropolitan Municipalin pormestari Mehmet Hilmi Güler kertoi, birinci. Hankkeen ensimmäinen vaihe, joka koostuu 5-vaiheista, lisää Boztepen houkuttelevuutta. Meillä oli muita 4 hanke toteutetaan, Turkki muuttuu todennäköisesti kaunein terassi näköinen ", hän sanoi.

Matkailuinvestoinnit Boztepessa, joka on yksi Mustanmeren alueen ja Ordin tärkeimmistä vetovoimakeskuksista, saivat vauhtia. Kun pääkaupunkiseudun kunta suunnitteli Metropolitan kunnan suunnittelemaa Boztepen kaupungin terassille suunnittelemaa projektia ”Neljä vuodenaikaa koskettaa pilviä Boz -projekti”, toteutettiin maisemointikilpailu.

MAASEUDETARJOUS TÄYTETTY

Ordu Metropolitan Municipalin pormestari Mehmet Hilmi Guler, sijoituksilla, Boztepe on nyt tulossa keskittymään kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden painotti. Korostaen pyrkimyksiään lisätä Boztepen matkailupotentiaalia pormestari Güler kertoi ”” Neljän vuodenajan kosketuspilviä -hankkeen puitteissa valmistuivat 11-huvilatyyppiset hotellit ja 5-ravintolat, joissa oli 1-asunnot. Nyt olemme saaneet päätökseen maanmittausprojektimme tarjouskilpailun, jonka on laatinut mittaus- ja projektiosasto. Aloitamme maisemoinnin pian. ”Hän sanoi.

5 STAGE PROJEKTI VALMISTETTU

Pormestari Güler totesi, että ne houkuttelevat kotimaisten ja ulkomaisten matkailijoiden huomion viidestä vaiheesta koostuvilla hankkeilla: yapısal Ensimmäinen vaihe, 'Touch the Clouds Project', oli rakennushanke valmis. Nyt aloitamme maisemoinnin. Toisessa vaiheessa jalankulkuminen, kolmannessa vaiheessa myyntiyksiköiden perustaminen paikallisille tuotteille, neljännessä vaiheessa Boztepe-vaihtoehtoisen reitin reitti ja viidennessä vaiheessa julkistamme yllätysprojektin lähipäivinä. Lisäksi tie, joka tarjoaa pääsyn Boztepelle ja käytämme kolme kaistaa, työmme jatkuu täydellä nopeudella. Kun kaikki nämä projektit on saatu päätökseen, lisäämme kauneutta Boztepen kauneuteen ..

ORDUN TURISMITTAVUUDET ARVOTTOMAT

Kaupunginjohtaja Güler totesi, että he tekevät tärkeitä töitä matkailualalla, ja sanoi: ”Meillä on töitä tuodaksemme luonnonkauneutemme esiin ja tuomalla historialliset arvomme matkailuun. Louhinta jatkuu hallituslinnassa. Meillä on myös Yason Burnuun liittyviä projekteja. Harkitsemme arkeologisia kaivauksia Mesudiyessä, Fatsassa ja Ünyessä. Jatkamme matkailupaikkojen ja meren käytön kehittämistä. Loimme perustan uudelle hotellille liikemiehiemme kanssa Çambaşı-tasangolla. Paikat, joissa vieraat voivat yöpyä hotellin ulkopuolella, pitää hauskaa ja rentoutua, ovat erittäin tärkeitä. Meillä on tutkimuksia tästä ”, hän totesi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.