Bilecik Math Stop -projekti

bilecikte-pysäkki matematiikkaprojektissa esiteltiin
bilecikte-pysäkki matematiikkaprojektissa esiteltiin

Bilecikin kunta ja kansallisen koulutuksen osasto valmistelivat '' Durakta Mathematics '' -hanketta.

Şeyh Edebalin kulttuuri- ja kongressikeskus, lopetuspisteessä pidetty myynninedistämistapahtuma; Apulaiskaupunginjohtaja Melek Mızrak Subaşı, kansallinen koulutusjohtaja Ramazan Çelik, Kozabirlikin ala-asteen johtaja Hüseyin Çetinkaya, Emine Şentürk-matematiikan projektipäällikkö pysähdyksessä, opettajat ja oppilaat osallistuivat.

Varapuheenjohtaja Subaşı Bilecikin kunta ja kansallisen koulutuksen osasto esittivät projektia koskevassa lyhyessä arvioinnissaan, että tehty kaunis ja hyödyllinen työ '' Opettajamme valmistivat erittäin mukavan työn. Me Bilecikin kunnanä olemme erittäin iloisia voidessamme olla sidosryhmiä tällaisessa hankkeessa. Kiitän kaikkia, jotka osallistuivat projektiin '', hän sanoi.

Hankkeesta vastaava Emine Şentürk sanoi lausunnossaan; Heidän tavoitteensa on tehdä matematiikasta hauskaa, rakastettavaa, toteavaa:

'' Projektimme nimi on Mathematics at Stop. Raamatunopettajamme Osmaniyessä laati projektimme ja aloitettiin sen toteuttaminen 81: ssä. 160-opettaja. Näemme, että projektimme on saavuttanut kansainväliset ulottuvuudet kansallisesta ulottuvuudesta. Projektillamme tavoitteemme on saada ihmiset arvioimaan pysähdyspaikan odotusaikaa ja saamaan matematiikka rakastamaan 7 - 70 kaikissa ikäryhmissä. Siksi laitamme hauskoja piirroksia pysähtymisiin. Tavoitteenamme on päästä eroon ennakkoluuloista ja muuttaa matematiikka harrasteeksi. Tässä mielessä kiitämme pormestari Semih Şahinia ja kansallista koulutuspäällikköämme Ramazan Çelikia, jotka auttoivat meitä.

Lapset myös valmistelivat projektin erittäin kauniisti, väittäen, että he kiittävät valmistautuneita opettajia, ja varapuheenjohtaja Subaşı, kansallinen koulutusjohtaja Celik ja sitten oppilaat laativat kuvat ripustamalla kioskeja ja ottivat kuvia.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.