Rautatie, joka jakoi Batmanin kahdeksi, vaikuttaa negatiivisesti ajoneuvojen liikenteeseen

rautatie vaikuttaa negatiivisesti liikenteeseen
rautatie vaikuttaa negatiivisesti liikenteeseen

Rautatie, joka jakaa Batmanin kahteen osaan, johtaa liikenteen pysähtymiseen kaupunkiin tavara- ja matkustajajunien kulun aikana. Ajoneuvot, jotka odottavat minuutteja junan kulkusta, ambulanssi tai paloautot liikenneongelmien ilmetessä, pidetään mielessä kysymysmerkkinä.

JAKELEE KAUPUNKI KAUPASSA

Batmansonsöz "Uutisten mukaan; Demiryolu Rautatie, joka kulkee Batmanin kaupungin läpi ja jakaa kaupungin kahteen osaan rautatien arkan takaosaksi, ”ja rautateiden barındırin oma etuosa sisältää mahdollisia riskejä. Tavarajuna, joka pysähtyi äkillisesti liikkuessaan rautatieyhteydellä Akyürekin naapurustossa viime päivänä, toi nämä riskit takaisin esityslistalle.

KUORMA JUNA VIKA, AJONEUVOT ODOTTAVAT PÖYTÄKIRJAA

Tavarajunan kulkiessa rautaesteet laskeutuivat, liikenne pysähtyi, tavarajuna alkoi ylittää rautatietä. Ajoneuvojen odottaessa minuutteja liikenteessä, tavarajuna lopetti toimintahäiriöt ja raidelinjan molemmin puolin tapahtui pitkiä ajoneuvojonoja. Liikenteen ambulanssin tai paloauton tapauksessa koettavat riskit nousivat uudestaan. Keskustellaan siitä, että rautatie tulisi viedä pois kaupungista ja sen lähelle luodaan turvallinen vyöhyke, junaonnettomuudet tulisi minimoida ja liikenneongelmat eliminoida.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.