Koeajo alkaa Ankara Sivas YHT -projektissa

ankara sivas yht projekti aloittaa koeajoja
ankara sivas yht projekti aloittaa koeajoja

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivasin suurnopeusjunahanke (YHT), kertoi työtä jatkavan. Vuoden lopussa koeajo alkaa antaa hyviä uutisia.

Ankara-Sivas YHT -projekti Yozgatin kaupungissa Akdagmadeni Ministeri Turhan, joka tutki rakennustyömaata, liittyi sitten Sorgunin kiskohitsauksen tutkimukseen.

Turhan kertoi saaneensa tietoja rakennustöistä hankkeen urakoitsijayhtiöiltä ja sanoi: lähestymme loppua askel askeleelta. Tässä projektissa raiteiden asentaminen on kiihtynyt. Yerköyn ja Sivasin välillä 100 löysi noin kilometriä. Yerköyn ja Kırıkkalen välillä aloitimme raiteiden asennustyöt. Siellä valmistui myös osa 8-kilometristä. ”

Turhan kertoi, että työt etenevät nopeammin, niin 404-kilometrillä Ankara-Sivas -nopealla junalinjalla on 66-kilometrin pituinen 46-tunnelirakenne. On olemassa 27,5-viadukteja, joiden pituus on 53 kilometriä. Tämän projektin puitteissa rakennettiin 611-siltoja ja rummut sekä 217-alikulkutiet ja ylikylät. Taideteoksia yhteensä 930. Tässä projektissa tehtiin 100 miljoonaa kuutiometriä kaivua. Täytteitä on tuotettu 30 miljoonaa kuutiometriä. ”

Turhan selitti, että infrastruktuurityöt on saatu päätökseen suuressa määrin, ja sanoi:

”Jatkamme viaduktien ja tunneleidemme työtä, ja ne valmistuvat lähikuukausina. Toivon tämän vuoden loppuun mennessä aloittavan koeajoja tällä linjalla. Sitten aiomme avata tämän linjan liikenteelle. Tietenkin suurnopeusjuna, tärkeä palvelu, jota kansallemme annetaan AK-puoluehallituksen aikana. Olemme yksi 6-maista Euroopassa ja 8-maista maailmassa. Aiempina vuosina olemme ottaneet käyttöön Ankara-Istanbul-linjan ja Ankara-Konya-linjan, jolla on nopea junayhteys. Haluan kiittää kaikkia työntekijöitä, insinöörejä ja teknikkoja projektiinsinööreihin, jotka tarjosivat tämän palvelun. Arvoisa presidentti on tietysti näiden palvelujen alussa. Yritämme myös saavuttaa tavoitteet, jotka 2023, 2053 ja 2071 ovat osoittaneet meille. Tavoitteenamme on palvella kansaamme. Antaakseen hänelle ansaitsemansa laadun ja elintason ..

Ilmoituksen jälkeen Turhan teki lyhytaikaisen matkan ajoneuvolla, joka toi rautatieakselin tasapainoon.

Äitiä menettäneen ja haudatun perustuslakituomioistuimen presidentin Zühtü Arslanin äiti menetti ministeri Turhan vierailleen Sorgunin surunvalittelukäynnillä kotonaan.

Tutkimuksissa mukana olivat AK-puolueen edustajat Bekir Bozdag Yozgat, Yusuf Baser ja AK-puolueen Sivasin varajäsen Habib Soluk.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.