Aktaş Holding, 6. Osallistuu kansainvälisen uuden sukupolven rautatieteknologiakonferenssiin

Aktas holding osallistuu kansainvälisen uuden sukupolven rautatieteknologiakonferenssiin
Aktas holding osallistuu kansainvälisen uuden sukupolven rautatieteknologiakonferenssiin

Aktaş Holding, joka on yksi maailman suurimmista ilmajousitusjärjestelmien tuottajayrityksistä, jatkaa osallistumistaan ​​organisaatioihin, joissa ala kokoontuu saman katon alla, etenkin rautatiejärjestelmiin, joihin se on viime aikoina tehnyt merkittäviä investointeja.

Aktaş, joka tuottaa sekä tärinänvaimennus- että jousitusjärjestelmiä rautatiejärjestelmissä ja panoksia rautatiejärjestelmiin tehtäviin investointeihin, osallistuu kansainväliseen uuden sukupolven rautatieteknologian konferenssiin, joka pidetään tänä vuonna Istanbulin isännöimällä 6: llä.

Konferenssissa Aktaş Holdingin virkamiehet pyrkivät olemaan yhdessä alan edustajien kanssa ja luomaan uusia liikekumppaneita.

Laaja tuotevalikoima

Aktaş Holding, joka jatkaa nykyisen toimintansa kehittämistä pääliiketoiminta-alueillaan, kuten kuljetus ja auto, rakentaminen ja teollisuus, sekä puolustusteollisuuden erikoistuotannolla, pyrkii tulemaan osaksi tätä tärkeää alaa jokaisella tuotteella, jota se tuottaa rautatiejärjestelmiin.

12 Syyskuu 2019: ää isännöi Silence Istanbul Hotel & Convention Center. Rautatiealan johtajat jakavat tietoa alan nykyisestä kehityksestä.

Sijoitukset jatkuvat

Aktaş Holdingin toimitusjohtaja İskender Ulusay kertoi jatkavansa investointeja rautatiejärjestelmiin täydessä vauhdissa.

Korostaen, että he ovat edistyneet merkittävästi etenkin Intian markkinoilla, Ulusay sanoi: ”Aloitimme ensimmäisen työmme junapaljejärjestelmissä 2008: ssä. 2011: n puolivälistä lähtien olemme luoneet ammattimaisen tuotantorakenteen toissijaisten ripustusjärjestelmien tuotantoa ja testaamista varten. sekä yhtiön investoinnit teimme tällä alalla, meillä oli ensimmäinen yritys Turkissa junassa palkeita. Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten rautatiejärjestelmien valmistajien kanssa. Teemme yhteistyötä useamman yrityksen kanssa tulevassa prosessissa. Tällä hetkellä osa yhteistyöstämme joidenkin maailmanluokan yritysten kanssa jatkuu projektiperusteisesti. Rautatiejärjestelmien liittyvät pääasiassa tuotteisiimme tänä vuonna tähän mennessä olemme tuottaneet asiakkaillemme Turkissa. Aktaş Holding -tuotteita on käytetty monien vuosien ajan Istanbulin ja Bursan junayhteyksissä. Aktaş Holdingina emme keskity pelkästään paikallisiin markkinoihin rautatiejärjestelmien jousitusjärjestelmien alalla; ulkomailla sekä Italian ja Intian markkinoilla. Olemme siirtymässä kohti yhtä tärkeimmistä rautateiden toimittajista Intiassa ja Italiassa, joka on yksi maailman yleisimmistä 3-maista. Intialle olemme suunnitelleet ripustusjärjestelmät rautatiejärjestelmiin sekä ilmajousitus- että vaimennusjärjestelminä ja aloittaneet tuotannon. Se on myös tällä hetkellä jousituksen ja 5 laitevalmistajien Intiassa me lähetämme suoraan tuottaa Turkissa. Lisäksi meillä on tuotantokohteita Etelä-Aasiaan ja Pohjois-Afrikkaan, erityisesti Kiinaan, Kiinassa sijaitsevan tehtaan kautta. Siksi alue on meille erittäin tärkeä, ja meillä on sille vakavia tavoitteita

Kutsu sektorin edustajia konferenssiin

Toisaalta 6. İskender Ulusay kertoi uskovansa kansainvälisen uuden sukupolven rautatieteknologiakonferenssin olevan erittäin hyödyllinen maamme rautatiejärjestelmien teknologian kehittämisessä, ja kutsui kaikki alan edustajat konferenssiin, jossa keskustellaan alan nykyisestä kehityksestä ja tarjotaan verkottumismahdollisuuksia.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.