Aasian jättiläiset juhlivat İzmirin kansainvälistä messua

aasialaiset jättiläiset merkitsevät kansainvälistä messua Izmirissä
aasialaiset jättiläiset merkitsevät kansainvälistä messua Izmirissä

88 iskulauseella ız Olemme messuilla ”. Jättiläiset Aasian maat tulevat merkitsemään İzmirin kansainvälistä messua, joka valmistautuu avaamaan ovensa. Kahramanmaraş ja İstanbul ovat messujen kunniavieraita, joissa Kiinan kansantasavalta on ”kumppanimaa” ja Intia on kohdemaa.

Tänä vuonna 88. Izmir International Fair (IEF), joka oli valmis avaamaan ovensa kerran, esiteltiin Kültürparkissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa. 6-15 IEF: n syyskuussa pidettävään lehdistötilaisuuteen osallistuivat Izmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer sekä Kiinan kansainvälisen kauppakamarin, messujen ja tapahtumien pääjohtaja Guo Yinghui ja IZFASin pääjohtaja Canan Karaosmanoğlu BUYER. Vestelin innovaatio on kaupan, kulttuurin, taiteen ja viihteen keskus tapahtumien kanssa, jotka järjestetään 10-päivinä İEF: n ansiosta, missä tapahtuma on Migros ja radion sponsori Show Radio. Tuhansien ihmisten odotetaan vierailevan İzmirin kansainvälisillä messuilla tänä vuonna. Turkin ensimmäinen ja tavoitteena on olla ainoa julkinen messut pidetään Izmir syyskuun 5-6 osallistuvien yritysten IEF työpäivää, joka edelleen pitää pulssin kansainvälisten investointimahdollisuuksia näissä kokouksissa. Messuille osallistuu yhteensä 39-valtuuskuntia 180-maista, erityisesti Kiinan kansantasavallasta, Modernin silkkitiehankkeen arkkitehti nimeltä ”Yksi sukupolvi yksi tapa a.

Näyttely tulee olemaan ytimessä Turkki

Puhuessaan lehdistötilaisuudessa Izmirin kulttuuri- Izmir Metropolitan kaupunginjohtaja Tunç Soyer, 6-15 syys kiinnitti huomiota pulssi hevosen Izmir, Turkki. Pormestari Soyer kertoi dışında Kohtauksissa, aulaissa ja avoimissa tiloissa tapahtuvan kulttuurisen ja taiteellisen toiminnan lisäksi luodaan erittäin tärkeä kaupallinen maaperä. Työhaastattelut järjestetään. Kiina on yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista maista maailmassa. Silkkitien jälleenrakentaminen on tärkeä kehitys, joka merkitsee tulevina vuosina. İzmir on halukas olemaan yksi One Stop and One Road -hankkeen suurimmista pysähdyksistä. Izmir toimii sydämenä Välimeren ruoan ja idän välillä. Se kantaa idän arvot länteen ja lännen arvot itään. ”

Kuvailemalla tämän vuoden IEF: ää virstanpylväksi, presidentti Soyer sanoi: işbirliği Yhteistyön perusta Kiinan kanssa ilmenee monilla aloilla. Erityisesti 62 China -yritys monilta eri aloilta, kuten tietoliikenne, tekoäly, älykäs kaupunki, tulee yhdessä kumppaneidensa kanssa İzmiristä. Yksi tämän messun tärkeimmistä sidosryhmistä Kiinan ulkopuolella on Intia, fokusmaa. Izmirin yritykset tapaavat suurten yritysten kanssa siellä. Tarjotaan erittäin tärkeitä sijoitusmahdollisuuksia. Siksi noin 39-edustajia ympäri 180-maata osallistuu. Neuvottelut käydään erittäin tehokkaasti. Siirtymässä meidän 21 Turkista tulee vieras. Istanbul ja Kahramanmaras ovat kunniavieraiden vieraita. Istanbul on ensimmäinen vieraamme ja tuoreena verinä. Olemme erittäin innoissamme. 150 on kunnan institutionalisoidun rakenteen tärkein toiminta, joka on ollut läsnä jo yli vuoden ajan, ja toivomme onnea messujen valmistelujen loppuun saattamisessa. Presidentti Tunç Soyer kiitti messujen innovaatiokumppania Vesteliä ja tapahtuman sponsoria Migrosia.

9 syyskuun muistutus

Soyer kertoi myös Izmir Metropolitan Municipality -tapahtuman järjestämästä konsertista elokuussa tapahtuneiden metsäpalojen korvaamiseksi. ”Syyskuussa meitä odottaa erittäin mielekäs konsertti. Meillä oli valtava tulipalo. Järjestämme organisaatiota kattamaan katastrofin haavat. Teimme päätöksiä parlamentissa toisena päivänä. 9 käynnistää tämän kampanjan syyskuussa, jota tukevat erittäin tärkeät taiteilijat. Kiitän heitä, he tulevat olemaan meille odottamatta mitään.

Kiinan saavutukset esitellään

Kiinan kansainvälisen kauppakamarin, messujen ja tapahtumien pääjohtaja Guo Yinghui piti tiedotustilaisuudessa puheen Kiinan osallistumisesta messuille, esitteli Kiinan suuria saavutuksia uudistuksissa ja ulkoisessa avaamisessa, kertoi tarinoita Kiinan kehityksestä, edistää ”Generation and Path” -aloitetta ja Hän sanoi, että ihmiskunnalla on suuri merkitys kohtalon yhtenäisyyden rakentamisessa. Guo Yinghui, “88. İzmirin kansainvälisen messun kumppanimaa järjestetään kolmeen otsakkeeseen, kuten ”Country Image”, arası Agentuurien välinen yhteistyö ja ”Local Collaborations ın Kiinan messualueille. Kahden tuhannen neliömetrin kokonaispinta-ala sisältää 62: n, joka edustaa infrastruktuuria, energiaa, elektroniikkaa, tietoliikennettä, tietotekniikkaa, kaupallisia laitteita, kaupallisia ja teollisia robotteja, puettavia älykkäitä laitteita, lääketieteellisiä laitteita, rakennusmateriaaleja, rahoitusta, kulttuuria ja muita aloja. "

Kolme kenttää

Guo Yinghui, korostetaan kolmea alueita luetteloon seuraavasti: "Maat alalla kuvan perusteella kaukonäköistä yhteistyön Kiinassa ja Turkissa vaivalla valitut tuotteet; Kiinan tuleva avaruusasemamalli, Beidou-satelliittipaikannusjärjestelmän tähdistömalli, rautatieajoneuvomallit, 10 tuhannen metrin miehittämätön sukellusvene näkyy neljään luokkaan. Tämän alueen maa integroimalla myynninedistämiseen kuva Kiinan sekä osoitus kehittyneen tieteen ja teknologian saavutuksia Kiina antaa ymmärtää paremmin jokaisen osan Turkin. Kiinan jättiläisyritykset osallistuvat toimielinten väliseen yhteistyöhön. Paikallisen yhteistyön alalla kutsuttiin Shanghain ja Chengdun kuntien järjestämiä yrityksiä. Siten paikallisesti ja yhteistyötä Turkin ja Kiinan keskus kehitetään kahdella tasolla. Messujen aikana allekirjoitetaan yhteistyösopimus Chengdu Metropolitan Municipality ja Izmir Metropolitan Municipality välillä. Avauspäivänä messujen, China International Trade Promotion neuvoston Izmir 'Kiinan ja Turkin kauppaa ja investointeja foorumi järjestetään.

Izmir on veturi

Kokouksessa vastattiin myös tiedotusvälineiden jäsenten kysymyksiin. Presidentti Soyer sanoi vastauksessaan kysymykseen: ”Tämä on alku, yhteistyö. Veturien on Izmir Turkin suhteita Kiinaan. Haluamme saada takaisin roolin, jonka menetimme Piraeus Port 10 -yrityksellä vuosia sitten. Tämä messu on todella virstanpylväs suhteiden korjaamiseen. ”

Teknologia kansainvälisen osallistumisen eturintamassa

Kansainväliset näyttelyt Izmirin kansainvälisillä messuilla järjestetään 6 ja 10 syyskuun välisenä aikana. Kiinan kansantasavallan kumppanimaa järjestetään hallissa 2 No. Kültürpark suurella osallistumisella. Kiinan kansantasavalta, johon tulee enemmän kuin 60-yrityksiä, kuljettaa tekniikan Izmiriin. Kiinan valtion sirkus, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet, tapaa myös 6: n ja 7: n syyskuussa. Focus Country odottaa kävijöitä 1 / A Hall Intia tuo 40-yrityksiä messuille.

Istanbulista ja Kahramanmarasista tulee ”Istanbulin yhteyspiste

Yksi Turkin suurin kaupunki Istanbul 88 vuotuinen IEF vapautuminen toteutuu kunniavieras ensimmäistä kertaa maakunnan. Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem Imamoglu osallistuu myös syyskuun 6-avajaisiin. EXPO 2023: lle valmistettu Kahramanmaraş teemalla ”Ympäristöystävällinen kaupunki ja herkkyys acak” lisää väriä IEF: iin erilaisilla aktiviteetteilla. Lisäksi messuille tulee Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Aydin, Balikesir, Bursa, Denizli, Edirne, Hatay, Isparta, Istanbul, Izmir, Kahramanmaras, Kocaeli, Malatya, Mersin, Mugla, Tekirdag, Trabzon, Usak.

Turkki keskustella näistä konserteista

Goran Bregovic esiintyy 6 syyskuussa, Monica Molina syyskuun 7 ja Glikeria syyskuun 8 syyskuussa. 9 syyskuu muuttuu yhdeksi juhlaksi. Gazapizm, Anıl Piyancı, Serap Yağız, Niyazi Koyuncu, Oğuzhan Uğur, Halil Sezai, Gripin, Hayko Cepkin ja Haluk Levent ovat lavalla İzmirin Yhden sydämen metsäkonsertissa, joka pidetään tukemaan puiden uudelleen olemassaoloa, jotka kadosivat viikkoina metsäpaloissa. . Konsertti, joka pidetään Izmirin vapauttamispäivänä, alkaa 18.30: llä. Ara Malikian syyskuussa, 10 syyskuussa, Vestel sponsoroi Yeni Türkü, 11 syyskuussa Onur Akın, 12 syyskuussa Migros sponsoroi Edis, 13 syyskuussa Migros sponsoroi Simge Sağ, ja 14 syyskuussa, Serkan Kaya. esiintyy Grass-konserteilla kappaleineen.

Rock Stage, joka perustettiin ensimmäistä kertaa IEF: llä viime vuonna, isännöi musiikin ystäviä tällä kertaa Rock & More -tapahtumana. 8 syyskuun sunnuntai Şehinşah, 9 syyskuun Manga, 10 syyskuun violetti ja sen jälkeen, 11 syyskuun Pinhani, 12 syyskuun Kalben, 13 syyskuun Pentagram, 14 syyskuun Ufuk Beydemir, 15 syyskuun Mabel Matiz on Rock & Moren vieraana.

Zeki Müreniä ei unohdeta

Leman Sam 7 syyskuussa, Can Gox syyskuussa, Cem Adrian 8 syyskuussa, Jehan Barbur 9 syyskuussa, Melek Mosso 10 syyskuussa, Tuna Kiremitçi 11 syyskuussa , 12 syyskuu Mehmet Erdem, 13 syyskuu Birsen Tezer, 14 syyskuu Eda Baba esiintyy lavalla. Fanit, jotka haluavat kuunnella taiteilijoita, voivat tarjota lippuja Biletinial.com-sivustolta. Art Sun Zeki Müren, yksi İzmirin kansainvälisille messuille eniten muistetuista nimistä, voitti bannerin ”Tulin rakkaan Egeme Respect” -palkinnolla.

Varaa Street and Face -keskusteluja Izmir-messuilla

Book Street, joka järjestetään ensimmäistä kertaa tänä vuonna, ulottuu Lausannen portista Cascade-uima-altaalle. Kirjallisuuteen liittyvä toiminta tapahtuu Kültürparkin taidemuseon, maalaus- ja kuvanveistomuseon edessä nimeltä Face to Face Conversations. Hän tapaa monia tärkeitä kynän ystäviä täällä. Gülperi Sert, Çiğdem Erkal İpek, Sunay Akın, Erol Egemen - Kaan Çaydamlı (Losers Club), Tuncelin pormestari Fatih Mehmet Maçoğlu, Canan Tan, Nilgün Bodur, İzmirim -sarjan kirjoittajat, Varol Yaşaroğlu, Mahir Balin, Mahir Ünsal Hüseyin Cengiz, Ercan Kesal, Murat Menteş - Hakan Karataş ja Merdan Yanardağ tapaavat fanejaan IEF: llä.

Teatteria seurataan ”Messuilla”

İsmet İnönü -taidekeskus kokoaa taiteen ja taiteilijat teatterin ystävien kanssa 7-15 syyskuun väliin ja rikastuttaa messuiltoja. 20.00: ssä yhdeksän päivän ajan näytteillä olevat teatterinäyttelijät ovat seuraavat: “Joseph K”, “Azizname”, “kenelle elämä on kaunista?”, “Kaikki asiat”, “tapaamme minut”, “Vee Curtain”, “1984 Grand Pysäyttäminen ”, Ben Olen Don Quijote”, ”Naispää”. Lisäksi teatterinäytöksiä laitetaan Izmir Art Centeriin.

Kaikki elokuvasta Izmirissä

Syyskuussa pidettyjen kunnia- ja saavutuspalkintojen lisäksi 11 elokuvateatterifestivaalilla 4. Lyhytelokuvaprojektikilpailu avaa ovensa palkintojenjakotilaisuudessa. Festivaalilla, jossa İpek Bilgin ja Taner Birsel saavat kunniapalkinnon, Ozan Güven ja Saadet Işıl Aksoy saavat Achievement Award -palkinnon. Tänä vuonna 75 osallistui koko 4-projektiin. Lyhytelokuvaprojektikilpailun finalistit palkitaan IEF: llä. Kaikkiaan kolme kansallista ja yksi kansainvälinen ensi-ilta 12-elokuvafestivaali tapaavat elokuvantekijöiden; 18-lyhytelokuva esitetään tämän vuoden toisessa lyhytelokuvamaratonilla. Viiden päivän festivaali sisältää myös työpajoja. Elokuvaliput ovat saatavana Biletinial.com-sivustolta.

Jättiläinen espor-organisaatio

Izmir International Fair, Turkin suurin historiallinen ulkona basaarissa "Kemeralti Street" isännöi nimellä. Kattamien toimintojen Holda nro 4 maailman suurin sähköisen urheilujärjestöjen Turkissa on kattavin ESL hänen lopullinen vasta tänään. Kadut ovat juhlava katunäyttelyiden kanssa. Monet urheiluaktiviteetit antavat vieraille mahdollisuuden hengittää Kültürparkin ainutlaatuiseen luontoon. Lapsia ei unohdettu messuilla. Erityiset tapahtumat odottavat lapsia IEF: llä.

Kohtuulliset pääsymaksut

  1. Izmirin kansainvälisen messun avoimet tilat avataan 12.00: n vierailijoille. Sisäänkäyntiajat saliin ovat välillä 16.00-23.00. Miellyttävät pääsymaksut määritetään muodossa 4,5 TL. 9, jossa on İzmir Tek Yürek -niminen yhteisvastuukonsertti, veloitetaan 10 TL: llä koko päivän. 9 Kaikki syyskuussa saatavat tulot käytetään İzmir-metsien suojelemiseen. 9 Ne, jotka käyttävät Sankarien porttia syyskuussa, pääsevät sisään 4,5 TL: hen. Sisäänkäynnin porttien kohdalla voidaan tehdä imitöntä luotto- ja pankkikorttia İzmirim-kortilla. Vammaiset ja seuralainen, veteraanit ja veteraanien sukulaiset, marttyyreiden elektronisten korttien haltijoiden perhe pääsevät Kültürparkiin ilmaiseksi. Kansalaiset, joilla ei ole İzmirim-korttia, voivat vastaanottaa kertakäyttö- ja kaksinkertaisen pääsyn kortit messujen sisäänkäynnin yhteydessä luotuihin pisteisiin.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.