Valaistussektorin tavoitteena on kasvaa kotimarkkinoilla julkisin investoinnein

Valaistussektorin tavoitteena on kasvaa julkisilla investoinneilla kotimarkkinoille
Valaistussektorin tavoitteena on kasvaa julkisilla investoinneilla kotimarkkinoille

Julkinen ja valaistussektori kokoontuvat IstanbulLight-messuilla keskustelemaan energiatehokkuuden mahdollisuuksista ja odotuksista. Yleisön energiatehokkuustavoitteen mukaisesti, etenkin LED-muutossuuntautuneiden ja älykkäiden kaupunkien hankkeiden toteuttamisen yhteydessä; Markkinoiden arvioidaan kasvavan keskimäärin 15 vuodessa ja kotimarkkinoiden koon nousevan 2023 miljardiin dollariin 3,89.

75 prosenttia maassamme käytetystä energiasta tuodaan ulkomailta ja energiantuonti on suurin vaihtotaseen alijäämä keskimäärin 50-55 miljardilla dollarilla. Siksi valaistusjärjestelmien tehokas käyttö energiatehokkuudessa, josta on tullut yhä tärkeämpi viime vuosina ja joka on yksi strategisista tavoitteistamme maana, on kriittisessä kohdassa.

Vaikka valaistuksen osuus energiankulutuksesta vaihtelee käyttöalueen mukaan, nykyään 10 prosenttia teollisuuslaitoksissa ja 40 prosenttia toimistoissa jaetaan. Tämän vuoksi sadat tuhannet rakennukset, kuten sairaalat, yliopistot, koulut, asuntolat, lentokentät ja oikeustalot, ovat julkisen sektorin hallinnoimia energiatehokkuuteen. Yleisön energiatehokkuustavoitteen mukaisesti toteuttamat politiikat tarjoavat merkittävän kasvupotentiaalin sähkövalaisimien kotimarkkinoille sekä kestävyyden.

Enerji energiatehokkuus valaistuksessa ”-istunto 20 on IstanbulLight Trade Stage -tapahtumassa syyskuussa…

18-21 IstanbulLight, 2019, jossa Turkin valaistusteollisuus kohtaa maailmanmarkkinat, järjestettiin Istanbulin Expo-keskuksessa syyskuun 12. Kansainvälinen valaistus- ja sähkölaitemessut ja -kongressi järjestävät julkisen ja valaistuksen alan kokouksen. Enerji energiatehokkuus valaistuksessa ”-istunto, 20 syyskuu, 10: 30 pidetään IstanbulLight-messuilla, Trade Stage. Kokouksen aikana keskustellaan julkisen sektorin luomista mahdollisuuksista ja odotuksista Turkin valaistussektorille.

Jos julkiset älykaupunkiprojektit toteutetaan, valaistusmarkkinat kasvavat 15 prosenttia yüzdeä

Istanbulin teollisuuskamarin laatiman sähkövalaisimien valmistusteollisuusraportin mukaan; Jos oletetaan, että julkinen sektori tiukentaa vähimmäisedellytyksiä energiatehokkuustavoitteensa mukaisesti ja asettaa velvoitteita aktivoida uudistusmarkkinat, markkinoiden odotetaan kasvavan 10: n vuotuisessa keskiarvossa. Kasvun myötä kotimarkkinoiden odotetaan nousevan 2023 miljardiin dollariin 3,12. Toisen skenaarion mukaan oletetaan, että kansalaiset ovat asettaneet aggressiivisia tavoitteita energiatehokkuustavoitteen mukaisesti ja toteuttaneet erityisesti älykkäiden kaupunkien hankkeet, jotka keskittyvät LED-muutokseen; Markkinoiden arvioidaan kasvavan keskimäärin 15 vuodessa ja kotimarkkinoiden koon nousevan 2023 miljardiin dollariin 3,89.

IstanbulLight 18, valaistusteollisuuden kansainvälinen kokous, avataan kävijöille syyskuussa…

IstanbulLight, 12. 18-21 kansainvälinen valaistus- ja sähkölaitemessut ja -kongressi pidetään syyskuun 2019 Istanbulin Expo-keskuksessa. Association of Valaistus Valaisimet valmistajat (AGID) ja valaistus Turkin kansallinen komitea (ATMK) Informa strateginen kumppanuus näyttelyn järjestämä Markets, noin 230 yritys Turkin, Lähi-itä, Afrikka, Itä-Euroopassa, Balkanin, IVY-maissa ja Aasiassa 6.500 yli teollisuuden ammattilaisten odotetaan vierailevan.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 19

Tarjouspyyntö: Kevään puristinosto

Syyskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 20

Hankintailmoitus: Diyarbakır-Kurtalan-linja-moottoritien rakentaminen

Syyskuu 20 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 20

Hankintailmoitus: Alsancak-Halkapınar Müselles -vuoristoalueiden teiden kunnostaminen

Syyskuu 20 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 24

Tarjouskilpailuilmoitus: Horisontaalinen elinlinja ostetaan (TUDEMSAS)

Syyskuu 24 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
tsaari 25

Tarjouskilpailuilmoitus: Hissin sähkömekaaniset työt

Syyskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.