Puolustusteollisuudessa esitellään uusi 14-projekti

uusi projekti esitellään puolustusteollisuudessa
uusi projekti esitellään puolustusteollisuudessa

Puolustusteollisuuden uusi esittely Kansainvälinen sotilastutka- ja rajaturvallisuushuippukokous - MRBS, 2 - valmistelee ovensa avaamista lokakuussa. Kotimaisen ja kansallisen puolustusteollisuuden uusi 10-projekti, jonka tavoitteena on kasvattaa 55 miljardia dollaria ensi vuonna, esitellään ensimmäistä kertaa MRBS: ssä

Sisäasiainministeriön, puolustusministeriön, puolustusteollisuuden puheenjohtajavaltion, Turkin yhteistyö- ja koordinointiviraston (TIKA) ja Ankaran kuvernöörin tuella MUSIAD Ankara 2: n tuella. Kansainvälinen sotilasautot ja rajaturvallisuushuippukokous (MRBS) esiteltiin yleisölle kokouksessa.

2 - 3 MUSIAD Ankara Presidentti Hasan Basri Acar antoi tärkeät lausunnot MRBS: stä, joka järjestetään Hilton Garden Inn Ankarassa lokakuussa.

Tiedotustilaisuus; MUSIAD Ankaran toimialalautakunnat ja liiketoiminnan kehitysjohtaja A. Bahaddin Meral, MUSIAD Ankaran puolustusteollisuuden ja ilmailusektorin hallituksen puheenjohtaja Fatih Altunbas ja MUSIAD Ankara lehdistö-, lähetys- ja mediasektorin hallituksen puheenjohtaja Burhan Varol.

Kova kiinnostus MRBS: ään aiheutti 2,5-kasvun

MUSIAD Ankaran presidentti Hasan Basri Acar, joka kertoi olevansa matkalla keskustelemaan alan esityslistalla olevista tärkeimmistä kysymyksistä sotilaallisen tutkan ja rajaturvallisuuden alalla, varmistamaan uusimman teknologian tuotteiden esittely ja saattamaan tuottajat ja päätöksentekijät yhteen, kasvattamaan alan kaupallista voimaa kotimaisilla ja ulkomaisilla markkinoilla, 2,5 verrattuna vuoteen he ovat laajentuneet merkittäväksi puolustusteollisuuden alustaksi, josta ilmoitettiin. Acer; Uz Haluamme kiittää sisäministeriämme Süleyman Soylua tuesta, hän sanoi.

Sektori 10 kasvattaa 55 miljardia dollaria vuodessa

Hasan Basri Acar ilmoitti, että Ankara edustaa puolustusteollisuuden 80-puoluetta. Ne kokoavat pääkaupungin kaikki sektorit koolle huippukokouksessa, joka keskittyy armeijan tutka- ja rajaturvallisuuteen, jotka ovat maamme ensisijaisia ​​aiheita puolustusteollisuudessa. Acar korosti, että puolustusteollisuuden ennustetaan kasvavan noin 10 miljardia dollaria seuraavana 55 vuonna, mutta sen pitäisi kasvattaa vientiään tätä tarkoitusta varten. Acar sanoi, että MRBS tarjoaa sopivan perustan viennille kahdenvälisissä kauppaneuvotteluissa ja että tällaisen toiminnan tulisi kasvaa.

14 tulee kotimaisesta projektista

Acar korosti, että huippukokouksessa esitellään tärkeitä kotimaisia ​​ja kansallisia puolustusteollisuushankkeita. hän korosti, että käyttöönotto.

S-400: stä keskustellaan ensimmäistä kertaa MRBS: ssä

Acar totesi, että syy siihen, miksi S-400-ohjusjärjestelmä, joka on yksi maamme kuumista asioista, hyväksytään maailman menestyneimmäksi ilmajärjestelmäksi, on tutka, Acar sanoi, että S-400-tutkajärjestelmästä keskustellaan MRBS: ssä ensimmäistä kertaa maassamme. Selittämällä, että S-400-tutkan ei tarvitse olla sivussa eikä sitä ole mahdollista havaita, Acar sanoi, haamuilmanpuolustusjärjestelmä S S-400 ei salli aavikoneiden kulkea rajojemme ympärillä. Haluamme kiittää kaikkia virkamiehiä, etenkin puolustusministeriä Hulusi Akaria, joka ponnisteli voimakkaasti tuodakseen tämän järjestelmän maahan. "

Turkin ja Afganistanin yhteistyötä puolustusteollisuudessa vahvistetaan

Acar totesi, että he ovat vahvistaneet huippukokouksen kansainvälistä ulottuvuutta tänä vuonna, korostaa, että tärkeä Afganistanin valtuuskunta osallistuu huippukokoukseen. Acer, Afganistan presidentin kansallinen turvallisuusneuvosto, joka edusti puolustusministeriö, julkishallinnon, yksityisen sektorin ja osoitti tulevaisuuden erityisen valtuuskunnan Turkkiin MRBS edustavat yliopistossa. Selittäessään, että he odottavat maiden välisen kaupallisen ja taloudellisen yhteistyön siirtyvän puolustusteollisuudelle, Acar korosti, että keskustellaan mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista maiden välillä.

Ala odottaa apurahoja ja tukea

Acar mainitsi myös alan asialistalla olevat ongelmat, koska enemmän lopputuotteita tuottava maa sanoi, että tarvitsemme kotimaista puolustusteollisuusyritystä. Acar kehotti myös maamme investoimaan puolustusteollisuuteen yrittäjille, joilla on tietty potentiaali. Hän selitti, että he odottavat avustusten ja tukien byrokraattisen lainsäädännön vähentämistä, jotta ala saavuttaisi aseman, joka vastaa kaikkien ystävällisten ja liittolaisten maiden, etenkin maamme, tarpeita. Acar korosti, että puolustusteollisuuden ainutlaatuisen rakenteen vuoksi valtion takauksen alaisten yritysten viennin lisääminen oli kriittisen tärkeää.

Kustannukset, jotka aiheutuvat alan vyötärön taipumisesta

Acar, puolustusteollisuus tuotteilla, jotka on valmistettu testaamalla vakavia kustannuksia, koskettamalla tätä kysymystä, säätiöyritykset tulevat yhdessä valtion tuella tarjoamaan testikeskuksia tarjoamaan kustannusetuja, hän sanoi.

Acar korosti, että pätevä henkilöstö on puolustusteollisuuden suurin koe, teollisuuden, yliopistojen ja julkisen yhteistyön tarpeet tulisi tunnistaa ja luoda pikaisesti sopivat koulutusohjelmat, hän lisäsi. Acar, puolustusteollisuuden ammattilaiset haluavat työskennellä Ankarassa ja Anatoliassa luodakseen yritysympäristön yrityksen omistajien ja johtajien toimesta on myös tärkeää houkutella enemmän pätevää henkilöstöä alalle, hän sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.