Tarsus-historian suurin teetö alkaa

Tarsus-historia on aloittanut suurimman tien
Tarsus-historia on aloittanut suurimman tien

Mersinin pääkaupunkiseudun Tarsus on käynnistänyt alueen historian suurimman tien. Tarsus District Pirömerli-Boztepe-Böğrüeğri Alueilla ja muilla alueilla, jotka yhdistävät ryhmätien, on suuri merkitys kuljetuksille, Metropolitan kunnan tienrakennuksen kunnossapito- ja korjausosastoryhmät ovat päällystetty. Työn ansiosta tie, joka on jätetty käyttämättä jo vuosia 2, pääkaupunkiseudun kunnan joukkueet saatetaan yleisön saataville mahdollisimman pian.

Keskeneräiset työt

Pääkaupunkiseudun kunnan joukkueet, 2 tuhat 500 metriä 1 tiellä ryhmään. lattiapinnan asfalttipäällyste valmistui nopeasti.
Kun käynnissä oleva työ on saatu päätökseen, koko 10 km-pituinen tie, mukaan lukien asfalttivalmis teet, koostuu 1: stä. lattiapinnan asfalttipinnoitus tehdään.

2-vuotias tieturvallisuuspaikka nyt asfaltti

Piromerli-Boztepe-Bogrughri -ympäristöjä yhdistävällä tiellä, jolla on suuri merkitys kuljetuksille alueen muihin kaupunginosiin, pääkaupunkiseudun kunnan joukkueet olivat räjäyttäneet 2in laajamittaisena kalkkikivirakenteena.
Alueella asuville kansalaisille tieliikenneturvallisuus annettiin räjäytystekniikalla tuhotun kallioblokin ansiosta, koska se vaaransi tien turvallisuuden ilman vaihtoehtoja. Tien laajennustöiden jälkeen aloitettiin myös asfalttipäällystys.

Tulipalo: "Päästämme eroon pölystä ja mudasta"

Böğrüeğrin naapuruston päällikkö Ramazan Ateş kiitti pormestari Vahap Seçeria naapuruston päällystystöistä ja sanoi tai kiitän pormestariini tämän palvelun tarjoamisesta ja kiitän kunnioituksiani. Olemme työskennelleet täällä laajennuksen parissa noin 4 vuotta. Tämän takia tällaista työtä ei ollut. Asfalttamme on täällä. Olemme matkalla. Emme voineet mennä minnekään, koska tiet olivat rikki. Autot, puutarha, maatalous olivat aina pölyssä. Kiitos Jumalalle, että olemme nyt matkalla ja päästämme eroon pölystä ja mudasta ”, hän sanoi.

Olamaz Ei mitään parempaa kuin se ”

Ahmet Koç, joka on ollut parturi 60: lle Böğrüeğrin naapurustossa, kertoi: ”Tätä tietä oli laajennettu, mutta ei asfaltoitu. Ajoneuvojen kulkiessa syntyy pölyä. Olemme kärsineet paljon pölystä, tienkuopista, häiriöistä. Laatikot olivat vaurioituneet ja tuotteet vaurioituneet, koska tie oli huono. Siksi markkinoimme tuotteitamme vain täällä. Meillä on ollut paljon vaikeuksia ennen sitä, mutta se paranee. Haluamme kiittää pormestariamme Böğrüğrin ihmisinä. Asfalttamme on vuotanut. Se ei voi olla parempi kuin se ..

"Tämä paikka oli kuin puutteellisuusvyöhyke"

Kenan Ateş, joka teki tuotantoa naapurustossaan ja sanoi, ettei voinut viedä sitä keskustaan, koska tie oli rikki, kertoi, ettei kukaan ollut saavuttanut tätä tietä vuosien ajan. Siellä oli päällyste. Sitten talvi tuli. Kuljetus oli erittäin vaikeaa. Tämä oli kuin riistämisvyöhyke. Nyt Vahap Seçer aloitti tien presidentin kanssa. Ostaja ei tullut, koska tie oli rikki eikä hedelmämme maksaneet. Polkuamme on laajennettu kauniilla tavalla ..

Uz inhottava tapamme ”

Päällikkö Bayram Aydin sanoi: ”Olen ollut kauppias täällä 1985: n jälkeen. Siitä lähtien sitä ei ole päällystetty. Latasin persikoita autoon. Persikat pölyttiin, eikä niitä myyty, ennen kuin ne saavuttivat Adanan. Nyt tie laajenee. Kaatamalla asfalttia. Jumala siunatkoon. Tästä eteenpäin on paljon parempi. Kansalaiset ilmaisivat myös tyytyväisyytensä ”.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.