Pormestari Yüce: "Pyöräilyjoukkueemme menestys ylpeä kaupungista"

Presidenttipyöräilyjoukkueemme menestys saa kaupungin ylpeäksi
Presidenttipyöräilyjoukkueemme menestys saa kaupungin ylpeäksi

Kaupunginjohtaja Ekrem Yüce, joka tapasi Salcano Metropolitan Bicycle Team -ryhmän, sanoi: iyor Olemme kiinnostuneita polkupyöräurheilusta ja suoritamme tutkimuksia pyöräilyjen käytön edistämiseksi kaupungissa. Toivon, että teemme Sakaryasta polkupyöräystävällisen kaupungin. Pyöräilyjoukkueemme tekee kaupungista ylpeitä kauniista tuloksistaan. Toivon, että joukkueemme osallistuu kilpailuun viikonloppuna lisää uuden tuloksen tuloksiin. ”

Sakaryan pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce tapasi Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team -urheilijoiden ja valmentajien, jotka valmistautuivat Kayserin ja Konyan kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin syyskuun 6-8 välisenä aikana. Tiedot joukkueen viimeisimmästä tilanteesta Presidentti Yüce toivotti menestystä urheilijoille, jotka osallistuvat kilpailuihin.

Toivotamme menestystä

Kaupunginjohtaja Ekrem Yüce kertoi, että välitämme pyöräilystä. Kaupunkimme jatkaa polkupyörien käytön laajentamista. Toivon, että teemme Sakaryasta polkupyöräystävällisen kaupungin. Olemme ylpeitä pyöräilyjoukkueemme menestyksestä. Toivon menestyksesi kasvavan edelleen. Toivotan menestystä viikonloppuna Kayserin ja Konyan mestaruuskilpailuissa. ”

He taistelevat olympiapisteistä

Salcano Sakaryan metropolitan pyöräilyjoukkue osallistuu Grand Prix Velo Erciyes- ja Tour Of Central Anatolia -kilpailuihin, jotka pidetään Kayserissa ja joihin kuuluu monia maajoukkueita ympäri maailmaa. Monet ulkomaalaiset urheilijat osallistuvat kilpailuihin 10-suurkaupunkien urheilijat pyrkivät keräämään pisteitä 2020-olympialaisille. Metropolitan Cycling Team, 7-8 syys kilpailee MTB Marathon kisat Konya, Turkki.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.