Pormestari İmamoğlu tutkittiin Bayrampaşan linja-autoasemalla siirretty IMM: lle

Presidentti imamoglu ibbye siirretty bayrampasan linja-autoasemalle löytyi arvosteluja
Presidentti imamoglu ibbye siirretty bayrampasan linja-autoasemalle löytyi arvosteluja

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu teki havaintoja Bayrampaşan linja-autoasemalla, jonka toiminta siirrettiin IMM: lle parkkipaikkojen jälkeen. Imamoglu painotti, että linja-autoaseman uusi omistaja on IMM, ja kertoi tietävänsä, että kauppiaat maksavat vuokran laitokselle. Vastaten toimittajien kysymyksiin İmamoğlu kysyi eilen Ankara Beştepen presidentin kampuksella pidetystä kokouksesta ja sanoi: ”Viestintä on aina hyvää. Nämä ihmiset aikovat puhua. Olemme sillä puolella. Joku saattaa väittää, että sopimus on parempi kuin taistelu, mutta olen joku, joka uskoo, että voit puhua, puhua, puhua, puhua, puhua. Me puhumme, puhumme jatkuvasti. Teemme kompromissin kansallisemme puolesta ilman taistelua. 82 kannattaa miljoonaa isänmaallista maata ”.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu suoritti tutkimukset Bayrampaşa 9 July Democracy -väylän asemalla, joka siirrettiin ISPARKiin, pysäköintialueoperaatio ja linja-autoaseman toiminta syyskuussa, 15 syyskuussa. Imamoglu tapasi kansalaisten ja käsityöläisten mielenkiinnolla, kuunteli yritysomistajien ongelmia. İmamoğlu totesi, että he ottivat haltuunsa linja-autoaseman 3 päivää sitten, ja korosti tekevänsä yhteisiä päätöksiä yhteisestä pöydästä ongelmien ratkaisemiseksi. Imamoglu, joka vieraili linja-autoaseman kellarikerroksissa, joka oli aikaisemmin korjattu saastaisuudestaan ​​ja vaarallisista ympäristöistään, ohitti kamerat ja antoi seuraavat tiedot vierailustaan:

İBB hallinnoi linja-autoasemaa 3 koko päivän GÜN: n ajan

”Halusin tänään tehdä tauon linja-autoasemalla. Ennen linja-autoasemaa vastaanotimme pysäköintiosan nimellä SPSPARK. Myöhemmin olemme valvoneet myös jo sopimussuhteessa olevan alueen linja-autojen sisäänkäynnit ja poistumiset. Tällä hetkellä sitä hallinnoi täysin IMM. Se tarkistettiin maanantai-iltana. Tänään on kolmas päivä. Tällä hetkellä Bayrampaşan linja-autoaseman pysäköintialue ja linja-autoaseman sisäänkäynti ja poistuminen ovat valvonnassamme. Työtä ei kuitenkaan ole vielä valmis näin. Tällä hetkellä on linja-autoyrityksiä, linja-autoasemia, huoltoasemia ja kaikki tällaiset yritykset kuuluvat IMM: lle. Kiinteistöjen pakkolunastustoimistomme päättää asiasta juuri nyt. Tämän päättämisen myötä kaikkien täällä olevien yritysten on maksettava palkansa IMM: lle ecrimisil (ammattikorvaus) kautta. Toisin sanoen kaikki vuokralaiset, maksujen vastaanottaja on IMM. Täällä ei ole asiakirjaa. Tämä paikka annetaan liiketoimintana. Nyt se on siirretty IMM: lle. Siksi IMM on omistaja, ei kukaan muu. Se ei ole siunaus, toisin kuin tak 16 on miljoonien ihmisten oikeuden haltuunotto. Jos olet tehnyt taannehtivia toimenpiteitä, ystäväni ovat tutkijoita heistä. IMM: n kiinteistöjen pakkolunastusosasto johtaa tätä prosessia.

"SUUNNITTELEMME ISTANBULIN TULEVAISUUDEN"

”Välitämme tämän linja-autoaseman siirtämisestä uuteen sijaintiin. Istumme alas ja keskustelemme heidän kanssaan alan edustajien ja alan toimivien edustajien yhteisten edustajien puolesta. Ja teemme yhteisen päätöksen siitä, missä uusi linja-autoasema tulee olemaan sekä Bayrampaşalle että Haremille. Suoritamme näiden paikkojen rakentamisen. Voimme tehdä tämän tuotannon tarjouskilpailulla samoin kuin rakenna-käytä-siirr-menetelmää. Voimme rakentaa ja käyttää sitä itse. Emme analysoi tätä prosessia yksin. Prosessin kumppani on alan edustajat. Meillä on alustava idea, että tästä uudesta linja-autoasemasta tulee tieteen ja koulutuksen keskus rakennusprosessin mukana. Keskustelemme tästä ideasta pöydällä. Olemme suunnitelleet Istanbulin tulevaisuuden tässä mielessä kokonaisvaltaisella tavalla. ”

”UHKAT KOMPONENTIT PUHDISTETAAN”

Ek Jos palaamme takaisin linja-autoasemalle, ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tämän tytäryhtiön, kuten Boğaziçi-yhtiön, hallinnassa olevan liiketoiminnan asianmukaiseksi johtamiseksi ylemmän kattolaitoksen perustamiseksi, jotta voidaan varmistaa tämän paikan toiminta terveellisimmällä tavalla. Tänään näkemästäni maasta on asetettava määräaika (ajan asettaminen), jotta voin toimia paljon nopeammin, kuten puhdistaa täällä sijaitseva paikka ja uhkaavat elementit ja siirtää palvelut, kuten väliaikainen wc. Olen henkilö, joka haluaa aikataulua. Olemme nyt syyskuussa. Toivon lokakuun lopussa, että tulemme tänne kiertueelle. Tuon päivämäärän jälkeen palaan käymään täällä ihmisten kanssa valaistulla katetulla pysäköintipaikalla, puhtaalla maisemoinnilla, josta kaupat tietävät missä maksavat vuokransa. Sillä välin täällä perustettiin Valkoinen Pöytä etsimään vastauksia moniin kauppiaidemme kysymyksiin. Teemme valkoisesta pöydästä varustetumman. Kaikki täältä saapuvat ja poistuvat kauppiamme tai kansalaisemme voivat saada kaiken konkreettisen ja selkeän tiedon Valkoisesta taulukosta. Siellä oleville ystäville annetaan tarvittava koulutus. Toivon, että loppu on erittäin mukava. ”

"KAIKKI ON KAIKKI kauniita lokakuun lopussa"

Imamoglu, sitten vastasi toimittajien kysymyksiin. Toimittajien esittämät kysymykset ja IMM: n presidentin vastaukset olivat seuraavat:

SPSPARK-äänet lisääntyivät. Mikäli mukana on linja-autoja, mitä muutosta tapahtuu?
- Ystäväni toimivat. Ensinnäkin busseissa on jo alennus. Se oli alennus. İSPARK'la-asetus Istanbulissa on jo määritelty täällä. On määritelmiä siitä, kuinka paljon ilmaista se on ja kuinka sitten sitä veloitetaan. Kaikki mikä toimii samanaikaisesti. Mutta kuten totesin, teemme töitä taas linja-autoasemalla. Tänään saimme todellakin 3-päivän kokonaan. Kauppiamme loukkaantuivat. Tulevilla ja tulevilla ihmisillä on ongelmia prosessissa. Näen sen, mutta ei ole mahdollista, että kaikki 2-3-versiossa paranee päivässä. Annan lokakuun lopussa päivämäärän, jolloin kaikkiin kysymyksiin ja ongelmiin vastataan. Lokakuun loppuun mennessä kaikki on erittäin mukavaa.

Kansalainen: Annanko presidenttini vuokran lokakuun loppuun mennessä?
- Tietysti. Tämän kiinteistön omistaja on IMM. Osoitteesi on nyt Istanbulin pääkaupunkikunta. Näin prosessi toimii. Koska IMM on omistaja, yhteyshenkilösi on henkilö.

TYYTYVÄINEN ISTUIMEN KOMMENTTI: "TUORIYHTIÖSSÄ ON ONGELMA!"

Sinulla oli tärkeä tapaaminen eilen. Kaupunginjohtajat tapasivat Beştepessä. Taustan takana olevien tietojen mukaan on tietoja istuimestasi. Voimmeko kuunnella sinua? Mitä siellä tapahtui?
- Istuin, jossa istumme, se vain rikkoi. Kaaduimme tavallaan, todella putoamme. Sitten seisoimme. Herra presidentti, "Tuhrasitko", hän sanoi. En kuullut "maksa siitä". Sanoin: 'Se ei ole hukkaan, tuoli on rikki, minulla ei ole ongelmia kanssani. Mutta olkoon toinen tuoli istuvampi, sanoin. Se oli mielenkiintoinen lehti. Tietysti, miksi tuoli oli mätä, miksi rikki, puheenjohtajavaltion tulisi tutkia sitä. Joten joko tuolifirmassa on vika tai joka ylläpitää sitä.

Oliko tiettyjä paikkoistasi?
- Oli istumajärjestely aakkosjärjestyksessä. Yılmaz Büyükerşen oli oikealla puolellani ja Tunç Soyer vasemmalla puolellani ja tuolit olivat varmoja. Istuimme pöydän asettelun vieressä.

"KAIKKI HALLINTOJEN PRESIDENTIT VOI OLLA SINUN"

Onko sinulla kysymysmerkki mielessäsi?
- En koskaan nähnyt tiensä elämässä. Katsoin hyvällä ajatuksella. Eilen oli hedelmällinen kokous. Se oli hyvä viestintäkokous. Tietenkin se olisi voinut olla parempi. Vain täysin valitut pormestarit voivat olla siellä. Tietenkin demokratian nimissä on joitain ongelmia. En anna periksi siitä. Toivon, että siellä olisi myös ystäviämme. Mutta kaikesta huolimatta tehokas viestintä on hyvää. Toivon, että hän ei pysy siellä, joten hän voi jatkaa. Näen tällä tavalla. Mutta jos hän aikoo antaa lausunnon tuolista, anna presidenttikunnan ihmisten tehdä vastuussa olevat. Miksi oli tuoli. En tiedä miksi hänen jalat olivat sisäänpäin.

"Puhumme kiinni"

Whatsapp-ryhmä perustettiin?
- Sitä ei ole vielä asetettu. En myöskään tiedä kuka aikoo rakentaa sen. Tiedän, että kuntaliiton presidentti antaa kaupungistumisministeriön toimivallan. hän voi sitoutua siihen. En tiedä. Viestintä on aina hyvää. Nämä ihmiset aikovat puhua. Olemme sillä puolella. Joku saattaa väittää, että sopimus on parempi kuin taistelu, mutta olen joku, joka uskoo, että voit puhua, puhua, puhua, puhua, puhua. Tällä tavalla minulla on tapa toimia ja elämäntapa. Olen edelleen siellä. Me puhumme, puhumme jatkuvasti. Teemme kompromissin kansallisemme puolesta ilman taistelua. 82 miljoonaa suosii isänmaallista kansakuntaa.

”EI AIKA INTENSIIVISTEN KULUTUSTUOTTEIDEN”

Halk Ekmekin pakattujen tuotteiden hinta muuttui tänään. Onko sinulla mitään selitystä hänelle?
- Jotkut erikoistuotteet nostavat. Ei korotusta pitkään. Haluamme palvella. Erityisesti päätimme olla nostamatta intensiivisesti kulutettuja esineitä. Mutta päätettiin, että joitain muita erikoistuotteita tai useita erikoistuotteita voitaisiin lisätä. Hänet aiottiin toteuttaa nykyään. Kysyin listalta. Mutta kuten sanoin, meillä ei ole vaelluksia normaalista leivästä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.