Odottaa Haydarpaşaa

BTS: n entinen pääsihteeri Kocabiyik Haydarpasa Garini kirjoitti
BTS: n entinen pääsihteeri Kocabiyik Haydarpasa Garini kirjoitti

BTS: n entinen pääsihteeri İshak Kocabıyık kirjoitti Haydarpaşan rautatieasemalle. Haydarpasa ei ole 400-viikko tarkalleen missä 111 on ollut siellä vuosia. Meren rannalla. Portti kaupunkiin. Kaikesta huolimatta

Voit katsoa otsikkoa ja luulla, että se on viittaus Samuel Beckettin keniin, joka odottaa Godot-eseriä. Yksi puoli on totta, mutta ei yksi.

Totta, koska tarkalleen 400 on ollut viikkojen ajan, heikentäen matkustajilta Haydarpaşan junaäänen ja sen suorittaman toiminnon tähän päivään erittäin moraalittomasti.

Väärä, Haydarpasa ei ole 400-viikko tarkalleen missä 111 on ollut siellä vuosia. Meren rannalla. Portti kaupunkiin. Kaikesta huolimatta.

Joten mitä tapahtui 400: lle viikkoja sitten, kun Haydarpaşa Solidarity käynnisti istunnon joka sunnuntai?

Tarina ja totuus alkoivat 2000-alkuvuosina. Se alkoi AKP: n hallituksesta. 17 on kulunut vuosien ajan, mukava pääministeri, liikenneministeri, pormestari ja johtaja tulivat. Istanbulin yhteisistä piirteistä voidaan sanoa vain yksi vastaus: Voimme sanoa, että kaupunki on vuokra-, ryöstö- ja ryöstöalue.

Yksi näistä alueista on Haydarpaşan rautatieasema ja sen ympäristö. Noin 1 miljoonan neliömetrin koon ja sijainnin vuoksi alue, joka vuotaa niiden ihmisten suun, jotka näkevät setelit ympäri kaupunkia, sisältää paitsi aseman ja takaosan myös sataman.

Mutta tämän toteuttamiseksi sekä laillisesti että urbanismin ja talouden kannalta on oltava erittäin vakaa ja tarkoituksenmukainen, jotta se voidaan hyväksyä. Mutta koska tällaista soveltuvuutta ei ollut, he turvautuivat valheisiin ja fantastisiin, kimalteleviin tulevaisuuden maalauksiin, kuten muualla, kuten muina aikoina.

Mitä ei ole tehty 15: ssä vuodeksi, Haydarpaşa '

Ensinnäkin 7-kappaletta ja 70'er-kumpikin rakennettaisiin Manhattanin pilvenpiirtäjiin. Se ei ole. Vihreän alueen ja hotellin sanottiin tehdyiksi. Sitä ei myöskään tapahtunut, sitä kutsuttiin valtavaksi satama- ja ostoskeskukseksi, jonne risteilyalukset satamaan. Hän ei myöskään.

Olympiastadionia ja tiloja kutsuttiin. Hän ei myöskään. Tehdään lasitettu hissi ulkopuolelta terassilattialle. Hän ei myöskään.

AKP Kadikoyn pormestari ehdokkaana viimeisissä vaaleissa "Haydarpasa Istanbul Design Center", hän sanoi. Hän ei pystynyt edes selittämään mitä tapahtui.

He halusivat kaiken tapahtuvan tällä alueella. He eivät halunneet vain junaa tulevan, he eivät halunneet, että lautat satamaan ja olisivat julkinen ja julkinen tila. He eivät halunnut muuta kuin pääoman mukavuutta.

Mutta sellaiset työntekijät, kansalaiset, kansalaiset, ammattiliitot, eivät saaneet jaostojen, tuomioistuinten ja oikeuslaitoksen suostumusta niin paljon kuin he haluavat ottaa arvoisien lakimiesten kämmenten, tuomarien läsnäolo on aina levoton.

Loppujen lopuksi he eivät voineet tehdä mitään haluamaansa.

Oikeuslaitos rekisteröitiin myös päätöksillä, joiden mukaan junat tulevat Haydarpaşaan, junat menevät. Se jää julkiseksi tilaksi.

Tämän päätöksen takana ei ole vain oikeuslaitoksen päätös, vaan myös Haydarpaşa-aktivistien kamppailu, jotka ovat pitäneet 400: lle itsenäistä tynkä viikon ajan ilman myrskyä ja miljoonia niitä tukevia kansalaisia.

Haydarpaşan solidaarisuus on osoittanut innokkuutta ja pysyvyyttä. Tästä itsepäisyydestä on tullut kaupungin moraali ja omatunto.

Nyt ikään kuin vahvistetaan sana oyun, peli ei lopu Ottomaanien valtakuntaan, kaikki oikeudelliset päätökset jätetään huomioimatta, 400-viikoittaiset taistelut jätetään huomioimatta ja joitain ali cengiz -pelejä, arkeologiset kaivaukset tekosyynä kääntää Haydarpaşan rautatieasema paikkaan, jonne on tullut muutama suurnopeusjuna.

Emme anna sen tapahtua. 400 ei anna sinun tuhota viikon mittaisen taistelun voittoja.

Haydarpaşa ei ole vain kaupungin, vaan myös maan perintö. Jatkamme Haydarpaşan ja aseman puolustamista kaikkialta maailmasta tulevien kansalaisten kanssa.

Suojaamme Haydarpaşaa. Me huolehdimme tulevaisuudestamme. (İshak KOCABIYIK - entinen BTS: n pääsihteeri)

yleismaailmallinen

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.