Kuvernööri Gürel tutki Keltepen hiihtokeskuksessa

Kuvernööri Gurel vieraili Keltepen hiihtokeskuksessa
Kuvernööri Gurel vieraili Keltepen hiihtokeskuksessa

Kuvernööri Fuat Gürel, varajohtaja, Barboros Baran, läänin poliisipäällikkö Sirrı Tuğ, maakunnan poliisikomentaja Ali Sefa Yılmaz, läänin yleiskokouksen presidentti Hasan Yıldırım, läänin erityishallinnon pääsihteeri Mehmet Uzun, nuoriso- ja urheilupäällikön johtaja Abdulkadir Çetin, tie- ja kuljetuspalvelujen päällikkö. Yhdessä Özgür Bülbülin ja kaivosinsinööri Orhan Nallı kanssa hän havaitsi Keltepen hiihtokeskuksessa.

Kuvernööri Fuat Gürel ja pöytäkirjan jäsenet, ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministeri Murat Kurum vierailunsa aikana kaupunkiin erityishallinnon mahdollisuuksien tuella ja lupausilla matkalla Keltepen hiihtokeskuksen kuumaan asfaltiin, tien laajennus- ja parannustutkimuksiin tutkimalla pääsihteerin Uzunin ja virkamiesten työtä. sai tietoja.

Kuvernööri Gürel, joka otti tietoa pohjoisen ja eteläisen kiitoradan valaistustutkimuksista tutkimalla Keltepen hiihtokeskuksen ylemmän ja alemman päivittäisen rakennuksen meneillään olevia töitä, sanoi: Uz Olemme ryhtyneet turvatoimiin ja olemme tulleet viimeiseen vaiheeseen kiitoteiden valaistuksessa. Tuolihissin testausvaiheet on saatu päätökseen ja valmistettu kaudeksi. Suunnittelemme kaikkia pyrkimyksiämme muuttaa Karaağaç-kylän Keltepe-hiihtokeskus talvilomakohteeksi sisällyttämällä se talvimatkailukohteisiin. Pinta-ala on noin 1 miljoonaa neliömetriä keskustassa, yksi luonnollisista 2 tuhatta 700 metriä 4 kiitotieltä, 873 metri tuolihissi, 690 metriä kaukoputki meillä on päivittäiset virkistysmahdollisuudet. ”

Kuvernööri Gürel ja provinssin ylemmät ja ylemmät päivittäiset tilat tutkimuksen jälkeen poistuivat Keltepen hiihtokeskuksesta.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.