Izmir Turkki Ajanjakso Kiinan suhteista

Kauden Izmirissä Turkissa gin suhde
Kauden Izmirissä Turkissa gin suhde

88. Izmir International Fair Izmir International Business Days puitteissa toisena päivänä "Turkki-Kiina Business Forum" pidettiin. Keskustelemalla foorumin avajaisissa, joissa allekirjoitettiin hyvän tahdon kirje Izmirin ja Chengdun kaupunkien välillä, pormestari Soyer kertoi: üler Kiinan ja Izmirin väliset sillat ja kauppasopimukset yhdistävät jälleen Izmirin Aasiaan ja Kiinan Välimerelle.

Kansainvälinen Izmir-Kiina Business Days konferenssin toisena päivänä Business Forum pidettiin. "Yksi Belt yksi tie Moderni Silk Road Project", kuvaa Kiinan ja Turkin instituutioiden ja kunnat suunnittelevat yhteistyötä järjestäytyneen otsakkeissa kuten Foorumiin osallistui johtavia virkamiehiä molemmista maista.

Turkin tasavalta, kauppa- Ruhsar Pekcan ja İzmir Metropolitan kunta Pormestari Tunç Soyer n isännöi tapahtumaa ohjelman Kiinan kansainvälisen kaupan edistämistä neuvostolle (CCPIT) varapuheenjohtaja Zhang Shenfeng, Kiina suurlähettiläs Deng Li, taloudelliset ulkosuhteet hallituksen Turkin ja Kiinan Business Council puheenjohtaja Murat KOLBASI Kiinan kansantasavallan kommunistinen puolue, Chengdun kunnan puolueen sihteeri Fan Ruiping ja CCPIT Shanghain varapuheenjohtaja Cao Jinxi osallistuivat kokoukseen.

Messut edistävät suhteiden kehittämistä

Globaali talous on merkillistä korostaa kehittämisessä monitahoinen kauppaministeri Ruhsar Pekcan, Izmir International Fair Turkissa ja sanoi, että se saataisiin uusi hengityksen yhteydessä ja edistäisivät Kiinaan. Pekcan totesi, että kahden maan 5 tuhannen vuoden historia tulisi siirtää taloudelliseen yhteistyöhön, ”Kiina osallistui IEF: ään 61-yhtiön kanssa yhdeksästä eri valtiosta. Meillä on ollut hedelmällisiä keskusteluja kahden päivän ajan. Tiedämme, että saamme täältä positiivisia palautteita ”.

Rakennamme siltoja Kiinan ja Izmirin välille

Izmir Metropolitan kaupunginjohtaja Tunç Soyer Kiinassa ja Turkissa, ja toteaa, että maailma on antanut suunnan historian kaksi suurta sivilisaatioiden edustaa, "Nämä kaksi aluetta, ei ainoastaan ​​elämistä omillaan, on määritetty kohtalo koko maailman. Näissä kahdessa maassa syntyi monia innovaatioita, jotka määrittelevät nykypäivän maailman ihmisten elämän ja muokkaavat ihmiskuntaa ”.

Soyer korosti, että kauppa on tärkein tekijä, joka yhdistää ja yhdistää nämä kaksi näennäisesti kaukaista maantieteellistä aluetta. ”Kiina ja Izmir ovat olleet yhteydessä toisiinsa satojen vuosien ajan Aasian ja Izmirin sataman kautta kulkevien kauppareittien kautta. Tapaamme täällä tänään elvyttääksemme jälleen uudelleen menneisyyttämme. Kiinan ja Izmirin väliset sillat ja kauppasopimukset yhdistävät jälleen Izmirin Aasiaan ja Kiinan Välimereen. Kiinan aloittama Ekonom One Generation One Way -hanke, yksi tämän vuosisadan vaikutusvaltaisimmista hankkeista, elvyttää Izmirin ja kaikkien verkkoon osallistuvien kaupunkien ja maiden taloutta Euroopassa ja Aasiassa rakennettavien teiden kautta. Avrupa

İzmirin pormestari Tunç Soyer korosti, että tosiasia, että Kiinan kansantasavalta on kumppanimaa İzmirin kansainvälisillä messuilla, on erittäin arvokas İzmirille, ja sanoi: imiz Tavoitteenamme on luoda Kiinan kansantasavallan K One Generation One Way -projektihanke; Jatkaakseen edelleen idän porttia länteen. Uskon koko sydämestäni, että tämä kokous on meille erittäin tärkeä tavoitteen saavuttamiseksi.

Izmir ja Chengdu allekirjoittavat hyvän tahdon kirjeen

Foorumin aikana allekirjoitettiin myös hyvän tahdon kirje Izmirin ja Kiinan Chengdun välillä. Näin ollen nämä kaksi kaupunkia ottivat ensimmäisen askeleen yhteistyöhön matkailualan, kaupunkien infrastruktuurin, matkailun, messujen ja kulttuuriorganisaatioiden sekä taloudellisen ja kaupallisen edistämisen alalla.

Li Chenggang: Infrastruktuurityöt jatkuvat

Mannerkiinalaisten sijainen kauppaministeri Li Chenggang sanoi, että tiivistämisen vastavuoroisia vierailuja Kiinan ja Turkin "virallisen vierailun Turkissa entistä tasapainoisemman kauppaa maiden välillä, ja olemme sopineet taloussuhteiden kehittämiseen. Meillä on yhteistyötä infrastruktuurirakenteiden suhteen. infrastruktuurin Turkissa, kiinalaiset yritykset saavutti $ 15 miljardia. Sijoitusyhteistyö on saanut merkittävää vauhtia. Kiinalaiset yritykset ovat investoineet miljardeja dollareita 2 780 miljoonaa Turkissa. 2018, Turkki oli vuosi Kiinassa. 400 tuhatta matkailijaa tuli Turkkiin ", hän sanoi.

Olpak: Haluamme tukea liiketoiminnan lisäämiseksi

Ulkomaisten taloudellisten suhteiden johtokunnan (DEİK) puheenjohtaja Nail Olpak kertoi odottavansa hallitusten tukea kaupan määrän lisäämiseksi ja liiketoiminnan lisäämiseksi. Kiina on maailman 2 tuhat biljoonaa dollaria tuonti Turkista oli Olpak ilmaisee osuutta voisi 1,5, "Emme ansaitse sitä. Odotamme Kiinaa parantamaan nykyisiä sijoituksia Turkissa. Haluamme lisätä yhteistyötä matkailualalla. Tämä on välttämätöntä tulojen lisäksi myös tuntemaan toisiaan paremmin. Meidän on vahvistettava suhteita gastronomiasta opastuspalveluihin. Suorat lennot Kiinan ja Izmirin välillä edistävät tätä prosessia. "

Shenfeng: 400 tuhatta Kiinan saapui Turkkiin

China International Trade Promotion neuvoston (CCPIT) varapuheenjohtaja Zhang sanoi myös, että Kiina Shenfeng vuodelta antiikin ajoista ja nykyään ystävyydestä Turkin otti muinaisen silkkitien. Varsinkin äskettäin, että vaihdolla ylitti $ 100 miljoonaa Turkissa Shenfeng kiinalaisten yritysten "määrä kiinalaisia ​​vierailevien Turkki ylitti 400 tuhatta. Turkki jättäneet jälkensä kauneuden Kiinan. Vaikka maailmassa on monimutkainen ympäristö, Kiinassa kaikki kaupan indeksit ovat järkevällä alueella. Uudistus Kiinassa jatkuu. Molemmilla mailla on täydentäviä etuja. Binaarikauppa kasvaa ..

Pöytäkirjat

Heti foorumin, Turkin ja kansantasavallan Kiinan kauppaministeriön maiden, etenkin yhteistyötä laitosten ja organisaatioiden, pitkän matkan ystävyys, liikearvo, teknologian ja kaupan solmittiin. Lisäksi ensimmäinen kiinalainen pankki aloitti toimintansa Turkissa, Kiinan Industrial and Commercial Bank (ICBC) Turkki edustaja, Turkki viejät Assembly (TIM) ja allekirjoitustilaisuudessa yhteistyön ja kaupan välisen Sichuan Airlines tapahtui.

Yksi sukupolvi yksi tapa - moderni silkkitieprojekti

Silkki tutkimukset Turkissa jo vuosia elvyttämisestä tieltä johtama Kiinassa "Belt ja tie" kutsuttu "silkkitien talous Belt" ja "21. Century Sea Silk Road ”-aloitteet. Kiinan "Belt ja Road" aloite, joka tukee Turkin, G-2015 20 vuotta oli avannut ovensa tämän läpimurron kanssa solmitun yhteistyösopimuksen Istanbulin huippukokouksessa Kiinassa. Tämän yhteistyön puitteissa on luotu oikeusperusta tiiviin yhteistyön luomiseksi liikenneverkkojen alalla, mukaan lukien pääasiassa moottoritiet, rautatiet ja satamat. Tässä yhteydessä İzmir, jolla on strategisesti tärkeä asema geopoliittisella asemalla, antaa merkittävän panoksen nykyaikaiseen silkkitiehankkeeseen, joka on yksi 21-luvun tärkeimmistä läpimurtoista kansainvälisten yrityspäivien kokousten avulla.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.