Vahingonkorvausvaatimus Bosporin sillalla Istanbulin maanjäristyksen jälkeen

Istanbulissa tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen kurkusillan vahinkoa koskeva vaatimus
Istanbulissa tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen kurkusillan vahinkoa koskeva vaatimus

IMMoglu Ekrem Imamoglu, Silivri-pohjainen maanjäristys 5.8 AKOM'an koon jälkeen. Imamoglu, joka haluaa päästä läpi Istanbulin ja sitä ympäröivien kaupunkien kansalaisten, sanoi maanjäristyksen olevan varoitus. Emamoğlu korosti, että maanjäristys on kansallinen kysymys, joka on otettava käyttöön, ja sanoi: ”Istanbulissa olemme viimeksi 800-kuukautena tunnistaneet uuden maanjäristyksen keräysalueen 1 yli. Siellä on valmiita, ei ole. Teemme heidän valmistelutyönsä. Suurin osa näistä sijaitsevat Istanbulin keskustassa. Pienin 500-neliömetri Istanbulin keskustassa, nämä löydöt todella poistavat suuren puutteen. ” Imamoglu sanoi, että sosiaalisessa mediassa Bosporin sillan ympärillä liikkuvat kuvat eivät heijasta totuutta, joten siirrämme paljon tietoa Bosporin sillasta. Valtateitä haastateltiin. Siellä oli laituri. Laitoksen kuvan ansiosta näyttää siltä, ​​että siinä on jotain vialla. Ei ongelmaa. Myös rakennustelineet poistetaan. Jos ilmenee ongelmia, ilmoitamme siitä kansalaisillemme täällä.

Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu vetosi henkeä katastrofikoordinointikeskukseen (AKOM) Silivrin 5.8-kokoisen maanjäristyksen jälkeen, joka aiheutti pelkoa Istanbulissa ja ympäröivissä kaupungeissa. Imamoglu jakaa lehdistön jäsenten kanssa ensimmäisen tiedon, jonka hän sai, 2 antoi toisen lausunnon. Imamoglu sanoi ensimmäisessä lausunnossaan:

ÜK Kiitos, ettemme voi kadottaa "

Siliv Koimme 13.59-kokoisen maanjäristyksen, 5.8: n kokoaikaisen tuntumassa Silivrin vieressä Marmaranmereltä. Toivotan kaikille Istanbulin maanmiehelleni ohi. Olemme IMM Disaster Coordination Center -keskuksessa (AKOM). Kiitos Jumalalle, meillä ei ole uhreja. Meille ei ole ilmoitettu vakavista vammoista. Saimme ilmoituksen rakennuksista. Avcılarin ja Sarıyer 2in minareetit kaatopaikkojen ulkopuolella olevien rakennusten purkamisen yläosissa olivat perusteettomia. Nämä uutiset tekevät meidät onnelliseksi. Maanjäristys on Istanbulin ja luonnon todellisuus. Me kaikki tiedämme, että maanjäristys ei tappaa ihmisiä yksin, mutta laiminlyönti tappaa. Maanjäristykseen valmistelemattomien rakennusten ongelmat aiheuttavat kuoleman. Jumala kieltää. Toivon, että puutumme yhdessä Istanbuliin. ”

“PARANTAMME katastrofi-tietoisuutta”

”Katsomme, että olemme kaikki valppaita vuoden 20-maanjäristyksessä, mutta valitettavasti Istanbulin vaarallisten rakennusten määrä häiritsee meitä kaikkia. Tämä on yksi aloista, jotka aloitimme heti virkaantuessamme. Sanoin, että mobilisointi on kansallisuuden kysymys, että meidän on istuttava yhdessä puhumaan tästä prosessista ja että meidän on tehtävä tämä prosessi kunnan ja valtion korkeimmalla tasolla tekemättä mitään myönnytyksiä. Olemme tänään samassa pisteessä. Tietenkin teemme tämän valmistelun. Kehitämme katastrofitietoisuutta. Meillä on vakava koulutus. Odotamme valmisteilla hakemusta Istanbulin katastrofivalmiuspisteen valmistelemiseksi. Istanbulissa olemme havainneet uuden maanjäristyksen keräysalueen 800 yli viimeisen 1 kuukauden aikana. Siellä on valmiita, ei ole. Teemme heidän valmistelutyönsä. Suurin osa heistä on Istanbulin keskusalueilla, kunnes ne saavuttavat Fatihin, Beyoğlun, Şişlin, Beşiktaşin, Kadıköyn ja Üsküdarin. "

IZ Olemme saaneet vakavan varoituksen ”

”Olemme tänään saaneet vakavan varoituksen. Olemme vastuussa siitä, että kansakunta arvioi tämän varoituksen. Kukaan ei epäile, että me IMM: nä suoritamme tehtävämme äärimmäisen päättäväisesti. Olemme tällä hetkellä valppaina kaikkien AKOM-kavereidemme kanssa. Samaan aikaan, olipa kyse IGDAS: sta, ISKI: sta tai muista tytäryhtiöistä, olemme valmiita puuttumaan prosessiin täysin. Me tapaamme ystävieni kanssa maanjäristyksen kehitystä ja asiantuntijoita. Sitten tapaan sinut ja ilmoitan sinulle. ”

İKE EI TYYTYY TYYTYVÄINEN TASOA MAATAKKEIDEN TORJUTTAMISESSA "

İmamoğlu jakoi myös seuraavat tiedot toisessa lausunnossaan AKOM: lla:
Imiz Harjoittelu jatkuu. Lopuksi, meillä ei ole ilahduttavia menetyksiä. Jotkut ilmoitukset rakennuksista ovat perusteettomia, ja jotkut ryhmistämme työskentelevät kentällä. Myös İSKİ- ja İGDAŞ-joukkueet ovat kentällä. SCADA-joukkue seuraa edelleen kenttää. Otamme varotoimenpiteitä katkaisemalla kaasun vaarallisissa rakennuksissa. Me ilmoitamme yleisölle saamistamme selkeistä havainnoista. Tämä on tärkeä varoitus meille. Istanbul, 17 elokuu 1999-maanjäristyksen jälkeen ilmaistiin päättäväisyyttä torjua maanjäristystä, mutta valitettavasti emme ole saavuttaneet tyydyttävää tasoa lähellä 20-vuotta. Maanjäristys on kaupunkimme ja maamme kansallinen ongelma. Siksi kaikkien tulisi tulla yhdessä tuottamaan ideoita, ratkaisemaan ongelma ja ryhtymään toimiin tässä asiassa. Kunnat, keskushallinto, kaikkien on otettava vastuu. Se on alue, jonka olemme jo kauan sitten olleet. Sanoimme heti, että meidän pitäisi istua alas ja puhua pöydälle

"Tarvitsemme koulutusta"

Deprem Olemme tietoisia siitä, että meidän on tuotava äskettäin kerätyt maanjäristyksen keräysalueet Istanbuliin erittäin nopeasti. Pienin 500-neliömetri, löytömme Istanbulin keskustassa todella poistavat suuren puutteen. Lisäksi on tarpeen muuttaa mentaliteetti kokonaan rakenteiden todella vahvistamisen ja kaupunkien uudistamisen kannalta. Meillä on valmistautuminen tähän. Tarvitsemme jälleen katastrofitilanteessa koulutusta, jolla varmistetaan, että olemme varautuneet korkeimmalle tasolle. Valmistelumme tässä asiassa on selkeä. Aiomme yhteistyössä koulujen ja kaikkien julkisten laitosten kanssa lisätä tietoisuutta koko yhteiskunnasta. Jaamme hakemuksen Istanbulin asukkaiden kanssa maanjäristykseen valmistetun Istanbulin puolesta. Tämä on valmis. Tuhlaamatta aikaa ja menettämättä sekuntia, on selvää, että meidän on kehitettävä lääke harkitsemalla maanjäristystä. "

“IMM THAILAND UZ

Iz Olemme nyt AKOM: lla. Tapasin erityisesti kaikki Euroopan puolella rannikkoa sijaitsevien alueiden pormestarit. Täällä jatkamme päättämistämme. Tapaamme myös pääjohtajamme kanssa. Varmistamme, että prosessi toimii terveellisimmällä tavalla virtaamalla tietoja sekä AFAD: ltä että meiltä. IMM hälytyksessä. Olemme valmiina vastaamaan kansalaistemme tarpeisiin lähettämällä matkapuhelimia alueille, joilla ihmiset kokoontuvat. Asiantuntijat työskentelevät tässä asiassa. Tiedämme, että Kandillissa on suoritettu tutkimus. Me ilmoitamme kaikille asiasta yleisölle. Maanjäristysten asiantuntijamme jatkavat työtä aiheesta. ”

"PINNAS ON ISTANBULIN JA LUONNON TALOUS"

Im Koska Bosphorus-sillasta on paljon tietoa, lainataan. Valtateitä haastateltiin. Siellä oli laituri. Laitoksen kuvan ansiosta näyttää siltä, ​​että siellä on ongelma. Ei ongelmaa. Myös rakennustelineet poistetaan. Jos ilmenee ongelmia, ilmoitamme asiasta kansalaisillemme. Mene sen yli. Kuten totesin, ryhdymme alkeellisimpiin vaiheisiin Istanbulin maanjäristyksen ratkaisemiseksi. Suuri maanjäristys on Istanbulin ja luonnon kohtalo. Toivon, että voimme ratkaista Istanbulin ongelmat kokematta sitä. Annetaan meidän kaikkien kulkea. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar