Istanbulin lentokenttä Halkalı Maanalaiset kaivaukset alkavat

Istanbulin lentokentän metro kaivaukset
Istanbulin lentokentän metro kaivaukset

Kaivaukset alkavat Istanbulin lentokentälle kulkevalle metrolle. Linjan, jonka 8-kone kaivaa, tarkoituksena on ylittää 64,5-metrin ennätysetäisyys päivässä. Linjan odotetaan valmistuvan 30 kuukausina…

Turkki SanomalehtiOsman Çobanoğlu'nun Uutisten mukaan; İstanbul Kun Istanbulin metro, josta tulee maailman suurin lentokenttä, alkaa toimia täydellä kapasiteetilla, siinä on ennätysmäärä metro. Istanbulin lentokenttäHalkalı Metrolinjan ensimmäinen tunnelin louhinta alkaa tässä kuussa. 28-kilometrilinjan louhimiseksi 2-tunnelointikone saapuu tunneliin Kayaşehirin alueelta ja kuusi konetta Arnavutköyltä. Halkalı Kaivauksessa Gayrettepe-linjan yhden päivän 64,5-mittarilla pyritään välttämään ennätyksen rikkominen, koko kaivauksen on tarkoitus olla valmis 75-päivänä. Istanbulin lentokenttää keskustaan ​​yhdistävä Gayrettepe-metro osoitti myös tunnelin lopun.

28 KILOMETER

Gayrettepe, joka on yksi kahdesta linjasta, joka yhdistää Istanbulin lentokentän keskustaan, näyttää tunnelin lopun. Halkalı Tunnelikoneet tekevät viimeisiä valmisteluja louhinnan aloittamiseksi. Kaksi erillistä yritystä louhii 70-kilometrilinjaa, jonka odotetaan palvelevan 28 tuhatta matkustajaa päivässä yhteen suuntaan. Kaivostyötä tekevän E-Berk-ryhmän liiketoiminnan kehittämisasiantuntija Kaan Yavuz antoi seuraavat tiedot viimeisistä valmisteluista: Halkalı Suoritamme tunnelityöt noin 8 kilometrillä. Rakennamme kokonaisen 15,9-kilometritunnelin. Yksi kahdesta 6,56-mittarista odotti Istanbulissa. Tarkistimme myös koneen, joka työskenteli aiemmin Dudullu-Bostancı-metrolinjalla, tehtaallamme Ankarassa viiden ja puolen kuukauden aikana ja lähetimme sen Istanbuliin viime viikolla. Asennustyöt aloitettiin. Suunnittelemme aloittavan kaivauksen kuukaudessa. Menemme akselille Kayaşehirin alueelle. Suunnittelemme sen valmistavan kahden ja puolen vuoden kuluttua. Kolin-Kalyon-Cengiz -yhteistyö vastaa loppuvuodesta. He saapuvat Arnavutköystä ja työskentelevät yhteensä kuuden koneen kanssa. He alkavat kaivata nopeasti.

64,5 menee mittariin

Gayrettepe-linja eteni hyvin. Toimimalla päivässä 64,5 metrin rikkoi ennätyksen Turkki. nyt HalkalıE-Berk pyrkii viemään tätä levyä entisestään. Kaan Yavuz sanoi, de Siellä, missä kaivaamme, on kerroksia, kuten hiekkakivi ja kalkkikivi, ja siellä on myös vesialue. Mutta luotamme kokemukseemme ja joukkueeseemme, murskaamme ennätyksen. ”

Tuhat 6-matkustajaa, joilla on 70-asema

28 kilometriä pitkä lentokenttä -Halkalı linja koostuu kuudesta asemasta. Metrolinja, jonka on tarkoitus kuljettaa 70 tuhatta matkustajaa päivässä yhteen suuntaan, palvelee Küçükçekmecen, Başakşehirin ja Arnavutköyn alueita. hattu, Halkalı, Temapark, Olimpiyatköy, Kayaşehir-keskus, Arnavutköy-keskus, Istanbulin lentokenttä koostuvat asemista.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.