Maata myytävänä Haydarpaşan rautatieasemalla

Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään
Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään

Yarkadaş CHP: stä ilmoitti, että Haydarpaşan rautatieasemalle kiinnitetyt maat uhrataan vuokrata nimellä Sanat Youth Art Area tı ja nimeltään durdur lopeta tämä käytäntö ”. Yarkadaş sanoi, daha Kulttuuriministeriö vuokraa toisen alueen, joka kuuluu Haydarpaşan rautatieasemalle. Tätä maata, joka on SIT-alue, pyydetään evakuoimaan 15 päivän kuluessa.

400. KOKOUS VIIKALLA

OdaTVUutisten mukaan; Sivil kansalaisjärjestöt kokoontuvat yhteen lopettamaan Haydarpaşan rautatieaseman, 400, myynnin. kertaa tavannut. Arp 400. HDP-parlamentin jäsenet Filiz Kerestecioğlu, Oya Ersoy, CHP: n entiset parlamentin jäsenet Barış Yarkadaş ja Kadir Gökmen Öğüt tukivat myös viikkokokousta. Kadikoyn pormestari Şerdıl Dara Odabaşı osallistui tapahtumaan myös Haydarpaşan aseman historiallisen identiteetin suojelemiseksi, ja häntä pyydettiin aloittamaan juna uudelleen.

UUSI RANT-ALUE

CHP 26, joka jakoi asiakirjan sosiaalisen median tililleen protestoinnin jälkeen kansanlaulujen ja halauksen seurauksena. Varajäsen Barış Yarkadaş sanoi: "Vaikka yritämme pelastaa Haydarpaşan rautatieasemaa, hallitus avaa aseman omaisuuden vuokrattavana. Kul.

Yarkadaş kirjoitti: ”Vaikka olemme tekemisissä Hayd Haydarpaşan rautatieaseman kanssa”, toinen TCDD: hen liittyvä maa, jota myös Kadıköyn kunnan vaalilautakunta käyttää, siirretään virastolle AKP Kadıköyn kunnanjohtajamaan ehdokkaan - matkailuministerin sijaisen Özgül Özkanin ja kulttuuriministerin kautta. 15: ää pyydetään tyhjentämään myös päivän aikana. Lisäksi tämä on SIT-alue aşa. Älä toteuta tätä käytäntöä, joka hajottaa Haydarpaşan eheyttä. Tarpeeksi riittää; Älä koske Haydarpaşa bırakiin. Jätä Haydarpaşa yksin .. ”

Varapääministeri rakennuksia

Yarkadaş kertoi myös, että matkailuministerin sijainen Özgül Özkan vaelsi muutama päivä sitten rakennusta ja suojattuna ilmoitettua maata. He haluavat purkaa tämän alueen ja avata vuorokaudessa vuokran nuorisotaiteen keskuksen nimellä.

Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään

Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään

Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään

Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään
Haydarpasa garinaan liittyvä maa myydään
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.