Adanan kaupunkiliikenneongelmia käsitellään

Harrastajan kaupunkiliikenteen ongelmista keskustellaan
Harrastajan kaupunkiliikenteen ongelmista keskustellaan

Turkkilaisten insinöörien ja arkkitehtien liitto (TMMOB) järjestää työpajan keskustelemaan Adanan kaupunkiliikenteen ongelmista.

TMMOB Adana HRC: n sihteeri Erol Salman totesi, että Adanan kaupungistumisprosessi oli tuskallinen nopean ja vääristyneen kehityksen seurauksena. Lehdistötilaisuus pidettiin Çukurovan toimittajien liitossa yhdessä TMMOB: n muodostaman kuljetusryhmän kanssa.

Salman, paikallishallinnot huomauttivat myös Adanan vastuusta olla elinkelpoinen terveellinen kaupunki, jota ylläpidetään ja jolla on ymmärrys äänten ja tieteeseen perustuvien tekniikoiden huolenaiheista. Ensisijaisuus tulisi ratkaista inhimillisellä ymmärryksellä, hän sanoi.

Salman ilmoitti järjestävänsä työpajan keskustelemaan kaupunkiliikenteen ongelmista.

”JOHTOKONEIDEN HENKILÖSTÖPÄÄTÖKSET ON VAIKUTTAVAT ONGELMAT TEL

Salman totesi, että Adanan kaupunkiliikennejärjestelmää on muutettu paikallisten hallintovirkamiesten henkilökohtaisten päätösten perusteella ja että tämä on vaikuttanut vaikeiden korvausten korvaamiseen. ”Siksi tällä kaudella virkaan astuneilla suurkaupunkien ja piirikuntien kunnolla on tärkeä vastuu. On tärkeää jatkaa tutkimuksia tiedostamalla, että ihmiset ovat kaupunkiliikenteen keskipiste ja että moniulotteisia ja monitieteisiä ratkaisuja tulisi kehittää. ”

KULJETUKSEN PÄÄSUUNNITELMA PITÄÄ VALMISTAA

Salman, "Adana, kaupunkiliikenteen ja liikenteen suunnittelun ja nykyaikaisten sovellusten hallinnan kannalta on pysynyt kaukana lakisääteisestä vastuusta, sillä kuljetusten pääsuunnitelmaa ei ole vielä valmisteltu", hän sanoi.

Adana Jaamme työpajan tulokset Adanan yleisölle, Sal sanoi Salman. ”Lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä toteutettavien suunnitelmatutkimusten ja toteutustekijöiden lisäksi Adana on välttämätön Adadan kuljetusten yleissuunnitelma; yleissuunnitelma, säilyttämissuunnitelma ja toteutuksen vyöhykesuunnitelmat, kaupunkimuutokset, teollisuuden ja maiseman yleissuunnitelmat on laadittava sopusointuun, koordinointiin ja koordinointiin.

AM AIKA KULJETTAMISEKSI SIJOITTAA TÖÖTALOON ”

Salman, Adanan julkisen liikenteen maksut, retkeilypaja työpajasta on esityslistalla, hän sanoi. Salman ilmaisi, että kuljetukseen maksettavat palkat ovat korkeammat kuin polttoaine, maakaasu liittyy hintakorotuksiin. "Vaelluksella heijastetaan väestön vallan tekemiä vääriä päätöksiä", hän sanoi. (UNIVERSAL)

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.