Konyassa alkoivat Euroopan liikkuvuusviikon tapahtumat

Eurooppalaiset liikkuvuusviikon tapahtumat konassa alkoivat
Eurooppalaiset liikkuvuusviikon tapahtumat konassa alkoivat

Jotta voidaan jättää puhdas ympäristö tuleville sukupolville, suojella luontoa ja estää ilman pilaantuminen, Konyassa järjestetään monia tapahtumia osana Euroopan liikkuvuusviikkoa Konjassa samanaikaisesti yli tuhannen 2 -kaupungin kanssa Euroopassa.

Euroopan unionin valtuuskuntaa ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelun ministeriön Kuntaliitolle Turkin ja Konya Metropolitan yhteydessä Euroopan liikkujan viikko järjestettäviin kunnan yhteistyön kohti ensimmäinen ohjelma opettajille Seldžukkien Liikenne Training Park ja poliisin henkilöstö "Ilmanlaatu" oli koulutusohjelmasta.

Koulutukseen osallistuneet kouluttajat suorittivat tutkimuksia välittääkseen saamansa tiedon opiskelijoille.

PÖYTÄT Opettajat ovat hauskaa ja oppineet

Myöhemmin Selçuklu Liikennekasvatuspuistossa järjestettiin työpajoja ja koulutustoimia, joissa käsiteltiin liikennesääntöjen ja julkisen liikenteen merkitystä ala-asteen oppilaille, turvallista kävelyä ja pyöräilyä.

TERVEYS, LUONTO, TULEVAISUUS

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ugur Ibrahim Altay, kaupunkeja ja kunnia kannustettiin toteuttamaan ja tukemaan kestäviä liikennetoimenpiteitä, 16-22 joka vuosi syyskuussa Euroopassa, juhlitaan monissa osissa Eurooppaa eurooppalaisen liikkuvuusviikon puitteissa, kertoi, että tämä vuosi järjestetään Konyassa erilaisista aktiviteeteista. Presidentti Altay "Luonnon suojelemiseksi, ilman pilaantumisen estämiseksi ja terveellisempien olosuhteiden tarjoamiseksi tuleville sukupolville Euroopassa pidetään yli tuhannen 2: n puolesta samanaikaisesti olevansa osa tätä suurta organisaatiota", hän sanoi.

MITÄ TOIMENPITEITÄ AVATTAVAT

Joka päivä järjestetään erilaisia ​​organisaatioita niiden ohjelmien puitteissa, jotka aloitettiin ”Ilmanlaadun kouluttajan koulutuksella” ja turvallisen kävely- ja pyöräilytoiminnan avulla ala-asteen oppilaille. 17 esittelee Ahilik-viikon marssin tiistaina syyskuussa sähkö- ja kaasubusseilla, jotka tukevat raikkaan ilman laatua. 18 isännöi raikasta ilmaa opiskelijoille, sosiaalisen median tapahtumaa, leijatapahtumaa Sillessä ja piknikin syyskuun keskiviikkona. 19 Torstaina ryhmä ammattipyöräilijöitä tulee Ankarasta Konyaan polkupyörillä osallistuakseen tapahtumaan. Samana päivänä pidetään värilliset kädet puhtaalle ilmalle samana päivänä protokollin mukana. Euroopan unionin valtuuskuntaa Turkin perjantaina Syyskuu 20 puheenjohtaja suurlähettiläs Christian Berger vierailee historiallisia paikkoja kaupungin osallistuvat tapahtumaan. 21 syyskuun lauantai "Tule pyörällesi" elokuvatapahtuma, kun taas 22 syyskuun sunnuntain ohjelmien "autovapaa päivätapahtuma" viimeinen päivä päättyy.

Tapahtumien puitteissa vara- ja ympäristöministeri Fatma Varank osallistuu myös syyskuussa Mevlana-aukiolla pidettäviin ohjelmiin.

16-22, jota juhlitaan monissa maissa joka vuosi syyskuussa, on Euroopan komission kampanja nimeltä ”European Mobility Week amaç”, jonka tavoitteena on parantaa kuntien kuljetusten suunnittelua ja julkisen liikenteen järjestelmiä, lisätä polkupyörä- ja jalankulkureittejä ja kannustaa ihmisiä matkustamaan vaihtoehtoisten kuljetusmuotojen kanssa yksittäisten ajoneuvojen sijasta.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.