Euraasian tien promootiotapahtuma Edirnessä

Euraasian tien edirneden edistämistoiminta
Euraasian tien edirneden edistämistoiminta

Edirnen pormestari Recep Gürkan, Euraasian tie pidetään Edirnen promootiotapahtumassa, hän sanoi.

Edirnen kaupunginjohtaja Recep Gürkan, Euraasian tien menekinedistämistapahtuma 18 syyskuu 2019 keskiviikko 18: 00'de Edirnen kunnan halli pidetään häähalussa ja paikalliset kävelykerhot, matkailualan toimijat ja kävelyä rakastavat henkilöt esitellään.

"Walking in Euraasian Road" Gürkan presidentti antoi tietoa hankkeesta on Turkin johdolla yhdistyksen kulttuurireittejä, Euroopassa Via Francigenan Association Italiassa (EAVF) ja Center for Environmental ajelua Association Kreikassa (TAT) kumppanuus ja Edirnen kunta (Sultans Trail) , Sultans Road -säätiö (Alankomaat), Via Egnatia -säätiö (Alankomaat), Izmitin kunta (Toleranssitie), Bursa Niluferin kunta (Mysia Roads), Puglia-aluehallinto (Via Francigena -etelä) tukemalla osallistuvia organisaatioita kuruluş Eurasia Hanke toteutetaan huhtikuun 2019 ja huhtikuun 2020 välisenä aikana saamalla apua Euroopan unionin kansalaisyhteiskunnan vuoropuheluohjelmasta.

Gurkan, "Tavoitteena Projektin läpi Turkin ja Kreikan alkaneet kehittää tiivistä yhteistyötä kulttuurialan vuoropuhelua asianomaisten kuntien jonka kautta tie päättyi Euraasian kulttuurin Italiassa; osoittamalla kohderyhmille ja edunsaajille, että kulttuurireittitutkimukset voivat olla väline kestävälle matkailukehitykselle; hakea kävelyreitin rekisteröintiä Euroopan neuvoston kulttuurireittien instituutin toimesta. ”

"Walking in Euraasian Road" projekti puitteissa 4-20 syyskuu 2019 toisistaan ​​'Euraasian Highway' polkuja Turkin osaston sijaitsee maakunnassa ja piirikeskuksissa 'Road Show' nimetty Gürkan puheenjohtaja totesi, että toteutettuja myynninedistämistoimia, "Tässä yhteydessä meidän maakunnassa 18 syyskuu 2019 Järjestämme 18: 00 julkisuustapahtuman keskiviikkona Edirnen kunnan hallin häähallisessa. Tavoitteenamme on esitellä Euraasia-tie paikallisille retkeilyklubeille, matkailualan toimijoille ja retkeilyn ystäville promootiotapahtuman kautta ”.

eurasian tie edistämistoiminta edirne de
eurasian tie edistämistoiminta edirne de

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.