Baku Kapikulen suurnopeusrautatien rakentaminen aloitetaan lähitulevaisuudessa

Baku kapikule -pikaradan rakentaminen alkaa pian
Baku kapikule -pikaradan rakentaminen alkaa pian

Saavutettavuus henkilöliikenteen palveluja Turkin Project Erzurum Workshop Liikenne ja infrastruktuuri ministeri tuli kaupunkiin osallistua Mehmet Cahit Turhan, Erzurum käy kuvernöörin toimiston suunnitellun Bakun-Kapıkule nopeasti rauta, miten hän lähestyy loppua projektityönsä.

Kuvernööri Okay Memiş ja hänen varajohtajansa toivottivat ministerin Turhan vierailunsa aikana kuvernöörin toimistoon tervetulleiksi. Ministeri Turhan, joka sitten lähti toimistossa mukana olevan valtuuskunnan kanssa, sai kuvernööri Okay Memişiltä yleistä tietoa kaupungista.

Okei Memiş kuvernööri Turhan kiittää ministeriä tutkimuksissa painottaen tärkeyttä suunnitellun rautatien rakentamiseen Turkissa; ”Erzurum on myös yksi kaupungeista, joissa on käynnissä nopea rautatiehanke Baku, Tbilisi, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Ankara, Istanbul ja Kapikule. Projektityöt pikaraiteella ovat päättyneet. Toivon, että aloitamme nopean rautatien rakentamisen projektin valmistuttua. Tämän kuljetusinfrastruktuurin merkitys käy yhä ilmeisemmäksi, kun kaupallisten liikkeiden määrä kehittyvässä, globalisoituvassa ja kutistuvassa maailmassa kasvaa. Tänä vuonna, Azerbaidžan, Venäjän federaation, kuten Georgiassa ja Turkissa, Keski-Aasiassa ja maamme kautta Pohjois-Aasiassa, Euroopassa, Välimeren satamien ja rahdin menevät Afrikkaan ovat päässeet sopimukseen kuljetuksen kautta tämän radan. Asianomaisten valtioiden viranomaiset ovat kokouksessa Ankarassa. "

Toteutumista projektin Turhan selitettävää Euroopan ja Afrikkalainen kuljetus Turkin kautta, "Projekti on tällä hetkellä maassamme vuosittain 29,5 miljoonaa tonnia liikenteen teimme kiskoa toteutumista transitokuljetuksia 3 miljoonaa tonnia käy läpi maamme tulee ulkomailta ensi vuonna, ensi vuonna 5 miljoonaa tonnia ja 5 miljoonaa tonnia seuraavana 17 vuonna, aiomme jo muuttaa. Kyseessä on markkinoitavien tavaroiden kuljetus Venäjältä, Keski-Aasiasta, Pohjois-Aasiasta ja Siperiasta maahan. Tämä kysymys on erittäin tärkeä. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.