Baku Kapıkule -nopean rautatieprojektin valmistuminen

Baku Kapikule Fast Railroad -projektin työt ovat päättyneet
Baku Kapikule Fast Railroad -projektin työt ovat päättyneet

Ministeri Turhan puhuessaan tämän vieraillessa Erzurum kuvernööri, liikenne- ja infrastruktuuri ministeriön ja Euroopan unionin yhteistyön "saavutettavuutta matkustajaliikennepalvelujen Turkin Project Erzurumista Action Workshop" Hän sanoi tuli kaupunkiin liittymään.

Turhan totesi, että työpajan tavoitteena on tarjota riittävä palvelutaso kaikille yhteiskunnan segmenteille kuljetuksessa ja viestinnässä. Teemme tästä palvelusta merkityksellisemmän pienillä kosketuksilla tätä infrastruktuuria, joitain lisäosia ja joitain investointeja. ”

Kop- ja Broken-tunnelit avataan 2021: ssä

Ministeri Turhan totesi, että ne ovat valmistaneet merkittävät rakennukset, kuten Dalli Poplar ja Broken Tunnel alueella, ja jatkoivat seuraavaa:

”Toivottavasti pystymme valmistamaan Dalli Poplar -tunnelin 2020: n lopulla, ja kohti 2021: n loppua teemme reitin Rize-Mustamereen helpommin valmistettavan ja kuljetuksen kaikissa sääolosuhteissa vuodenaikoina. Samoin meillä on 6500-metrinen kaksinkertainen, kaksiputkinen Kop-tunneli, jonka rakensimme Kop Passiin Erzurumin yhteyteen Bayburtiin. Lisäksi 4110 metriä pitkä tunnelin rakentaminen jatkuu Çirişli Pass -nimellä alueella Çat-Karlıova-tien varrella Bingölin suuntaan. Toivon, että valmistamme ne kaikki 2021: ssä ja otamme ne käyttöön. ”

Turhan sanoi, että sydän Euraasian, Turkin, Erzurum vain itään, länteen, on risteyksessä liikenteen Pohjois- ja eteläisissä maakunnissa sijaan rautatien vievät Lontooseen Kiinasta tärkeänä asemalle joka kiinnitti huomiota.

Turhan, suunniteltua suurnopeusjunaverkon rakentamisen Turkissa, korostaen, sanoi:

”Erzurum on myös yksi kaupungeista, joissa ohitetaan nopeaa rautatiehanketta Baku, Tbilisi, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Ankara, Istanbul ja Kapikule. Projekti toimii nopealla rautatieasemalla vaiheessa. Toivon, että aloitamme nopean rautatien rakentamisen projektin valmistuttua. Tämän kuljetusinfrastruktuurin merkitys käy ilmeisemmäksi, kun kaupan liikkumisen määrä maassamme kasvaa kehittyvässä, globalisoituvassa ja kutistuvassa maailmassa. Tänä vuonna, Azerbaidžan, Venäjän federaation, kuten Georgiassa ja Turkissa, Keski-Aasian ja Pohjois-Aasiassa maamme, Euroopassa, Välimeren satamiin ja lasti mennä Afrikkaan ovat päässeet sopimukseen kuljetuksen kautta tämän radan. Tältä osin asianomaisten valtioiden viranomaiset ovat kokouksessa Ankarassa. "

Tavarat kuljetetaan maailmalle Turkin kautta

Toteutumista projektin Turhan selitettävää Euroopan ja Afrikkalainen kuljetus Turkin kautta, "Projekti on tällä hetkellä maamme rautateiden teemme 29,5 miljoonaa tonnia kuljetetaan vuosittain toteutumista transitokuljetuksia 3 miljoonaa tonnia käy läpi maamme tulee ulkomailta ensi vuonna, ensi vuonna 5 miljoonaa tonnia ja 5 seuraavien 17-vuosien aikana suunnittelee myös jo siirtävän miljoona tonnia. Kyseessä on markkinoitavien tavaroiden kuljetus Venäjältä, Keski-Aasiasta, Pohjois-Aasiasta ja Siperiasta maahan. Tämä kysymys on erittäin tärkeä. ”

Hän lisäsi myös Turhanin, Erzurumin Intercity-bussiterminaalin kehittämistä ja korkeamman palvelutason tarjoamista projektille, kaupungit saavat parempia pisteitä ja pyrkivät parantamaan yhteyksiä alueisiin, hän lisäsi.

Turhanin mukaan heidän tavoitteena on palvella kansakuntaa, helpottaa heidän elämäänsä ja parantaa heidän elintasoaan. ”Hallituksena jokainen ministeriö ja jokainen kunta työskentelee ahkerasti ja ahkerasti parantaaksemme maamme jokaista nurkkaa taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti. Tässä mielessä haluan kiittää Erzurumin kuvernööri Okay Memişiä ja pääkaupunkiseudun pormestari Mehmet Sekmeniä heidän palveluistaan. "

Turhan, Erzurum, kaupunkien väliset jaetut tiet valmistuvat, sillat, viaduktit ja tunnelit yrittävät vahvistaa infrastruktuuria, hän lisäsi. (UAB)

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.