Kohdennettu 3,5 miljoonan tonnin tuotanto KARDEMİRissä

miljoonaa tonnia tuotantoa Kardemirissa
miljoonaa tonnia tuotantoa Kardemirissa

Perustaja Turkin tasavallan, suuri johtaja Kemal Atatürk käynnisti "National Teollistuminen liikkua", The 3 huhtikuu 1937 historian silloisen pääministerin İsmet İnönü pohjalta poistettua KARDEMİR, Fatma on ensimmäinen masuuni 9 potkut syyskuussa 1939 ja ensimmäinen Turkin Iron 10 Syyskuussa 1939, täsmälleen 80 valmistettiin tässä masuunissa vuosia sitten. KARDEMİRin jäljellä oleva 80-vuotuinen nestemäinen raaka-ainetuotanto on saavuttanut 51,5 miljoonaa tonnia.

Ensimmäinen turkkilainen rauta valmistettiin tänään vuotta sitten
Ensimmäinen turkkilainen rauta valmistettiin tänään vuotta sitten

Raakateräksen maailmanlaajuinen tuotanto kirjataan 1937 miljoonaan tonniin 135, jossa KARDEMİR perustettiin, ja 1939 miljoonaa tonnia 137, jossa KARDEMİR aloitti tuotannon. 10 syyskuu 1939 on ensimmäinen turkkilainen raudantuottaja 2,5: ssä. Turkki on tuottanut tonnia nestemäistä Hamdemir ja tänä vuonna on ollut koko neste tuotanto 13 sianlihantuotannon.

Jätimme jälkeen maailmanlaajuisessa teräsalalla 2018 1 808 miljoonaa miljardia tonnia, 37,5 miljoonaa tonnia Turkin Kardemir on ymmärtänyt 2 413 tuhat miljoonaa tonnia raakaterästä tuotanto.

Huhtikuu 3 1937 historiallinen KARDEMİR löytää elämän lapio laasti loi perustan, 82 vuotta muuttamassa suuri työskentelytila ​​ylpeillä meille kaikille tänään, Turkki 8 maailmassa, kun taas Euroopan 2. Siitä on tullut suurin teräksen tuottaja.

Tässä maamme suuressa kehityksessä jokaisella Karabükilla on epäilemättä työtä ja hikeä

Tässä yhteydessä myöhäinen pääministeri İsmet İnönü, joka asetti ensimmäisen laastin perustalle, erityisesti Gazi Mustafa Kemal Atatürk, joka tarjosi KARDEMİRin perustamisen Karabükille kansallisen teollistumisliikkeemme tärkeimmäksi rakennuspalikoksi, tuli ympäri maata ja perusti Karabükin rauta- ja terästehtaan. Kiitämme kaikkia, jotka ovat vaikuttaneet ihmisten selviytymiseen työllä ja otsalla. Tervehdimme edelleen vilpittömästi kaikkia työntekijöitämme, jotka ovat edelleen otsalla ja hikeä kantamassa esi-isiensä lippuja.

KARDEMİR tänään 23 sijoitusta suurimpien teollisuusyritysten Turkki. on rankattu.

KARDEMİR on lisännyt tuotantoaan ja monipuolistanut tuotteitaan investoimalla yli 2010 miljardia dollaria etenkin 1,3: n jälkeen.

Rautatiekiskojen ja raskaiden profiilien tuotanto Turkki on ainoa kansallinen brändi

Massatuotanto aloitetaan rautatiepyörien tuotantolaitoksissamme, mikä on yksi maamme strategisista investoinneista lähikuukausina. Siten KARDEMİR, jotka tuottavat rautateiden pyörät integroiduissa kunnes valmiiden tuotteiden malmista tilat paitsi Turkissa, maailma on yksi harvoista valmistajista, sekä kiskon TCDD kiskon liikkeelle Turkin vahvistaa edelleen strategista yhteistyötä.

Çubuk Kangal Toimitilaissamme, etenkin auto-, huonekalu-, kodinkone- ja puolustusteollisuudessa, kuten valmistusteollisuuden tarpeet korkeasti koulutetun terästuotannon tuottamiseksi jatkuvat. KARDEMİR ei vain edistä maamme taloutta korkean lisäarvon tuotteilla, vaan myös lisää edistyneiden teknologisten tuotteiden vientiämme.

KARDEMİRin hallituksen päättämä päätavoite on lisätä tuotantokapasiteettia 3,5 miljoonaan tonniin. Meltshopissa käynnistetyt investoinnit valmistuvat vuoden lopulla, ja ne saavuttavat 2,9 miljoonan tonnin kapasiteetin ja ovat askeleen lähempänä tavoitetta.

Sekä ympäristö- ja kaupungistumisministeriö että Karabükin kunta KARDEMİR ovat aloittaneet ympäristöinvestointinsa.

Kuten tiedetään, KARDEMİR on toteuttanut erittäin tärkeitä sosiaalisen vastuun hankkeita vastaamaan sosiaalisiin tarpeisiin ja odotuksiin. Yenişehirin naapurustossa tunnetuksi Engineers Club -tehdasta rakennetaan parhaillaan Kardemir-museon ja Yenişehir-elokuvateatterin palauttamiseksi teatteri- ja kulttuurikeskukseksi. Molemmille tiloille on valmistettu restaurointihankkeita ja museon näyttelyhankkeiden valmistelua jatketaan. Yenişehir-elokuvateatterin rakentaminen teatteri- ja kulttuurikeskukseksi on parhaillaan hyväksynnässä.

KARDEMİR, 100, Turkin tasavallan perustaminen, jonka strategiana on saavuttaa taloudellinen ja teknisesti kestävä menestys vakiintuneella teollisuuskulttuurillaan ja visionäärisellä näkökulmallaan, tarjota tiimin monimuotoisuutta, tuotevalikoimaa korkean lisäarvon tuotteilla, parantaa palvelun laatua ja tehokkuutta, työterveyttä ja turvallisuutta sekä ympäristöä koskevaa lähestymistapaa. 2023 jatkaa osaltaan tavoitteidensa saavuttamista.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 19

Tarjouspyyntö: Kevään puristinosto

Syyskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 20

Hankintailmoitus: Diyarbakır-Kurtalan-linja-moottoritien rakentaminen

Syyskuu 20 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 20

Hankintailmoitus: Alsancak-Halkapınar Müselles -vuoristoalueiden teiden kunnostaminen

Syyskuu 20 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.