3. İzmir Gulf Festival alkaa purjehduskilpailuilla

izmir korfez -festivaali alkoi purjehduskilpailuilla
izmir korfez -festivaali alkoi purjehduskilpailuilla

İzmirinlahden festivaali, joka lavastui tänä vuonna kolmannen kerran, alkoi värikkäillä kuvilla. İzmirin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Tunç Soyer toi festivaalille jännitystä lisääneen ensimmäisen kilpailun pillin. Presidentti Soyer, joka osallistui kilpailuihin Cygnus-veneellä, jonka koko joukkue koostuu vain naispuolijoista, antoi kunnianhimoisia viestejä.

İzmirinlahden festivaali, jota on seurattu mielenkiinnolla kolme vuotta, ja festivaalin jännitystä lisäävät kilpailut alkoivat. İzmir ja Arkas Gulf Race Karşıyaka Purjehduskerhon järjestämien purjehduskilpailujen lisäksi kanootti- ja soutuurheilua juhlivat myös Izmirinlahtea. Kilpailu festivaalin puitteissa alkoi kanoottikilpailuilla, joissa İzmirin pormestari Tunç Soyer pelasi pilliä. Persianlahden festivaali päättyy kilpailuilla sunnuntaina.

Izmirinlahden festivaali on kansainvälinen

Izmir Metropolitan kunta, Turkki Purjehdusliiton, Cesme Marina Aegean Offshore Yacht Club (EAYK) piti lehdistötilaisuuden klo Pergamon Vapuru ennen Arkas Izmir järjestetään yhteistyössä Persianlahden Racing. Izmir Metropolitan kunnanjohtaja, kaupunginjohtaja Tunç Soyer, Arkas Holding-varapuheenjohtaja Bernard Arkas ja Egeanmeren avomerellä toimivan Yacht-klubin presidentti Akif Sezer osallistuivat kokoukseen, joka oli festivaalin päätapahtuma. Izmir Arkas Gulf Race järjestetään kansainvälisessä mittakaavassa ensi vuodesta.

Kilpailuihin osallistuvat 47-veneet, suunnilleen 400-purjehtijat, 160-melojit ja 160-keskipitkän urheilijat. Pormestari Soyer, joka ilmoitti, että Izmirille oli kaunis päivä, kertoi olevansa innostunut, koska osallistuisi henkilökohtaisesti kilpailuihin. Soyer kertoi mieluummin kilpailevansa naisten kilpailijoiden kanssa rohkaistakseen naisia ​​huolehtimaan urheilusta ja rohkaisemaan enemmän naisia ​​purjehtimaan ja kiinnittämään huomion aiheeseen. Ei vain 3-4-päivä, haluamme, että Persianlahti täytetään tällaisilla purjeveneillä joka päivä. Uskon, että festivaali antaa suuren panoksen tavoitteemme saavuttamiseen ja että saavutamme tavoitteemme täysin muutaman vuoden sisällä. Jos näin tapahtuu, luulen, että kaupunki kehittyy taloudellisesti. Teemme festivaalista ensi vuonna kansainvälisen. Jatkamme tarinan laajentumista johdonmukaisesti ja päättäväisesti. ”

Tämä ei ole vain festivaali

Tunç Soyer totesi, että purjehdus ei saa olla vain urheilua rannalla asuville ihmisille, vaan myös meidän on varmistettava, että takakatujen lapset kohtaavat meren. Meillä kaikilla on liiketoimintaa. Mitä enemmän voimme tavata nuo lapset meren ja purjehduksen kanssa, sitä suurempi on kaupungin vauraus. Emme katso tätä vain festivaaliksi ..

Arkas Holdingin varapuheenjohtaja Bernard Arkas kertoi: ise Me jaamme samat unelmat presidenttimme ja purjehdusliiton kanssa. Uskon, että sellaisen harmonisen joukkueen avulla voimme ylittää kaikki esteet. Esitämme sinulle yllätyksiä ensi vuodesta. Olen erittäin innoissani, erittäin onnellinen. Tämä kilpailu on minulle erittäin tärkeä, koska elämme Izmirissä muutaman päivän. Näemme purjeita, meriliikennettä, kanootteja, lapsia. Unelmani on, että lapseni ja heidän lapsensa elävät lahdessa kuten Euroopassa; nähdä purjeveneet, kun ne nostavat päätään. Toivon, että näitä kilpailuja tapahtuu useammin, ei vain kilpailuihin, vaan myös ihmisiin, jotka purjehtivat huvien vuoksi lahdella. Tätä varten kaupungin purjeveneiden kiinnityspisteitä on lisättävä. Tuolloin kutsumme sinut ulkomaisiin veneisiin ja purjehdu Persianlahdella ja sitä ympäröivällä alueella. Näin meidän kannattajat Izmir Metropolitan kunta, Turkki Purjehdusliiton EAYK ja merimiehet tänne kiitos paljon sävytys kuilu ", hän sanoi.

EAYK: n presidentti Akif Sezer kertoi ryhtyneensä toimiin viedäkseen festivaalin kansainväliseen ulottuvuuteen ja kertoi pyrkivänsä viemään tämän alan tärkeät mestaruuskilpailut İzmiriin.

Myös presidentti Soyer purjehti

Tänä vuonna yllätyskilpailija oli İzmir Arkas Gulf Race, jossa kisaa kymmeniä jahteja. İzmirin pormestari Tunç Soyer oli joukkueissa, jotka osallistuivat tähän haastavaan kilpailuun. Presidentti Soyer, joka liittyi joukkueeseen tukemaan Cygnus-venettä, joka on kaikki naismatkustajia, kertoi tekevänsä parhaansa voittaakseen.

Visuaalinen juhla Persianlahdella

İzmir Bay -festivaalin piiriin kuuluvat kilpailut voidaan seurata pitkin rannikkoa, joka ulottuu Alaybeystä Bostanlı lauttasatamaan, Gundogdu-aukiolta Alsancakin lauttasatamaan, Konakin laituriin ja Konakin lauttalaituriin ja Alaybeystä Bostanlı lauttalaitaan. İzmirin ihmiset ilmoittavat festivaalitapahtuman maailmalle jakamalla İzmirin ja Körfezin värivalokuvat sosiaalisessa mediassa # İzmirPupaYelken-etiketin kanssa.

Mestari julkistetaan sunnuntaina

Izmir Arkas Gulf Race -kilpailun voittaja julkistetaan sunnuntaina syyskuussa kahden päivän haasteen jälkeen. Mestarien cupin järjestävät Izmirin metropolialueen kunnanjohtaja Tunç Soyer ja Arkasin varapuheenjohtaja Bernard Arkas historiallisessa kaasutehtaassa. Festivaali päättyy samana iltana päättäjällä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar