Istanbulin metroon löydetty 175 miljoonan euron laina

miljoonan euron laina istanbul-metroille
miljoonan euron laina istanbul-metroille

Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankki (EBRD), Mustanmeren kauppa- ja kehityspankki (BSTDB) ja Societe Generale ovat sopineet antavansa yhteensä 175 miljoonaa euroa Istanbulin metrolinjan kehittämiseen.EBRD: n verkkosivuston mukaan EBRD on hyväksynyt 20 miljoonan euron lainan uuden metrolinjan rakentamiseksi Istanbuliin. Societe General tarjoaa 97,5 miljoonaa euroa. Lisäksi Mustanmeren kauppa- ja kehityspankki myöntää hankkeelle myös 77,5 miljoonaa hyvitystä.

Uusi Uskudar Cekmekoy, Kadıköy Tavsantepe ja Marmaray jatkojohdot

Ysküdar Çekmeköy uudelta linjalta, joka tulee olemaan noin 13 kilometriä pitkä, Kadıköy On huomattava, että se myötävaikuttaa Tavsantepe- ja Marmaray-linjoihin, ja sen on tarkoitus kuljettaa noin 350 tuhatta matkustajaa. Istanbulin uuden metrolinjahankkeen kokonaiskustannukset ovat 410 miljoonaa euroa.

EBRD johtaja Turkki, turkki Arvid: "EBRD: n tuki ja Turkki, olen tyytyväinen, että tämä sopimus he voivat tarjota esimerkillistä. Aloitimme tämän sopimuksen aikaan, jolloin liikepankkeja oli vaikea vetää irti. Tämä osoittaa, että olemme luotettava kumppani vaikeina aikoina ..

EBRD tukee 2009-hanketta taloudellisella tuella yhteensä 11,5: n 300 miljardilla eurolla. EBRD tarjoaa tätä tukea sekä valtion virastoille että yksityisille yrityksille.

Armin

Rautatiealan näyttely 2020

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar