Yksityiskohdat Yavuz Sultan Selim -sillan ohittamasta suurnopeusjunasta

yss silta
yss silta

HABERTURK, joka aikoo merkitä Ankaran jättiläishankkeen uutta aikaa, ilmoitti Ankaran liikenteen yksityiskohdat. Kiinalainen yritys aloitti neuvottelut Ankaran kanssa "suurnopeusjunan" vakiolinjasta, joka rakennetaan Yavuz Sultan Selim -siltaan ja jatkuu Sakaryaan. Yrityksen odotetaan osallistuvan hankkeen rahoitukseen. Lähteet kertoivat kiinalaisen yrityksen olevan halukas: ”Sillan yli tulee saapuminen ja lähtö. Se ulottuu Sakaryaan Anatolian puolella. " Viranomaiset eivät ole esittäneet lukuja hankkeen kustannuksista. On kuitenkin todettu löytävän miljardeja dollareita.


HaberturkOlcay Aydilek'in uutisten mukaan; ”Ankarassa ylitöitä tehdään tärkeälle projektille, joka koskee sekä Istanbulin rahti- että henkilöliikennettä. Kiinalainen yritys neuvottelee TCDD: n ja muiden asiaankuuluvien instituutioiden ja järjestöjen kanssa jättiläishankkeesta, joka tulee julkisesti esiin.

Istanbulin yksityisen sektorin rakentama ja hallinnoima liikenne- ja infrastruktuuriministeriö, Yavuz Sultan Selim -silta, niin sanottuna, edestakainen matka, oli varannut tilaa rautatielle. Ankaran keskusteluissa keskitytään rautatiejärjestelmään, joka asennetaan Yavuz Sultan Selim -siltaan.

Vastaavasti Yavuz Sultan Selim -siltaan rakennetaan edestakainen linja. Tämä projekti yhdistetään pääjohtoon, joka ulottuu Akyazıen Anatolian puolella. Rautatie kulkee satamaan. Siksi muodostetaan meri- ja rautatieyhteys. Euroopan puolella Halkalı'Jopa laajentaa ja Halkalı- Kapıkule liittyy rautateitse.

KIININ KYSYMYS
Kiinalainen yritys halusi kyseistä hanketta. Tätä tarkoitusta varten hän aloitti tapaamisen Ankaran kanssa. Yrityksen odotetaan osallistuvan hankkeen rahoitukseen. Yrityksen nimeä ei lausuttu neuvottelujen takia.

KIINISET ENERGIAA, HIGHWAY- JA siltaa ohittavat ihmiset
Lähteet totesivat, että kiinalainen yritys on erittäin kiinnostunut asiasta, projektin halunnut yritys osallistuu rahoitukseen.

Joten kuinka paljon projekti maksaa? Tätä varten ei ole annettu lukuja. On kuitenkin todettu löytävän miljardeja dollareita.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar