Yövuoro BursaRayssa

yövuorot
yövuorot

Pääkaupunkiseudun kunta, joka asettaa etusijalle liikennetoiminnot, joilla on ”moderni ja helposti saavutettava kaupunkikohde” Bursassa, jatkaa työtään päivisin ja öisin rautatiejärjestelmän linjoilla.

Pääkaupunkiseudun kunta, kaupungin kansalaiset, takaa mukavan ja turvallisen tavan ylläpitää ja hallita rautatiejärjestelmää jatkuvasti. Bursassa pääkaupunkiseudun kunta on keskittynyt signaalin tehostamistoimenpiteisiin nykyisen rautatiejärjestelmän kapasiteetin lisäämiseksi. BursaRay-matkustajakapasiteetin lisäämiseksi 280 tuhansista tuhansiksi 440 tuhansiksi jatketaan yötunteista aamunkoittoon, jotta päiväajan metropalvelut eivät keskeydy.

Osmangazi Şehreküstü: n jälkeen

Signaalien optimointityön puitteissa saksien ja laitteiden kokoonpano Şehreküün alueella on saatava päätökseen. Sanotaan, että merkinantolaitteiden kuljetus ulkomailta jatkuu. Saksien kokoonpanotyöt Osmangazin kaupungin jälkeisen uhrauksen juhlan jälkeen jatketaan. Tästä syystä junayhteys Acemlerin ja Şehreküstü välillä lopetetaan joissakin päivissä ja linja-autojen kuljetus tapahtuu tällä alueella. Operaatioon vaikuttavien toimenpiteiden odotetaan saattavan loppuun, kunnes koulut avataan.

Toisaalta BURULAŞ: n pääosasto, joka tarjoaa rautatie- ja linja-autohallinnon palveluja pääkaupunkiseudun rajoissa, suorittaa myös säännöllisiä huoltoja ja valvontaa työskentelyjärjestelmistä sen varmistamiseksi, että kansalaiset voivat matkustaa mukavasti ja turvallisesti.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.