Uusi liikenteen kiertosuunnitelma itälaismarkkina-alueelle

Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille
Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille

Kocaelin pääkaupunkiseudun liikenteen ja liikenteen hallinnan osasto Izmitin itäisen kasarmin markkina-alue ja sitä ympäröivät kadut, jotka on valmisteltu liikenteen kiertosuunnitelmaprojektiin, on saatu päätökseen ja toteutettu. Nyt Izmit East Barracks tulee markkinoiden alueelle yhdeltä puolelta ja poistuu yhdeltä puolelta.

Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille
Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille

UUSI MARKKINOIDEN LIIKENNEJÄRJESTELMÄ
Izmitin East Barracks -markkina-alueelle valmisteltiin torstaina ja lauantaina uusi liikenteen kiertosuunnitelma. Ympäröivät kadut huomioon ottaen laadittu liikenteen kiertosuunnitelmaprojekti saatiin päätökseen pellotuotannon jälkeen.

Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille
Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille

JOHDANTO NYT YHTEINEN
Uuden liikenteen kiertosuunnitelman Şehit Rafet Karacan Avenue ja Bağdat Avenue, Kösen kadulla kuljettavien ajoneuvojen kuljettajien toimiessa yksisuuntaisena sisäänkäynninä alempaan parkkipaikkaan, alempi parkkipaikka ei löydä paikkaa kääntämällä vasemmalle parkkipaikalta ja pääsee ylemmälle pysäköintialueelle Bosnia-kadun kautta. Kandira Sapağı - Erkan Street -suunnan kuljettajilla on pääsy ylempään pysäköintialueelle Bosnia-kadulla.

Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille
Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille

YHTEINEN POIS KULJETUS 3-ALUEELLA
Yläpysäköintialueelta lähtevät ajoneuvon kuljettajat voivat kääntyä vasemmalle uudella risteyksellä Bosnia ja Bugra-kadun risteyksessä ja päästä keskustaan ​​ja Mehmet Ali Pashan piiriin Bugra-kadulla, joka on järjestetty yhdeksi suuntaan. Yläpysäköintialueelta poistuvat ajoneuvon kuljettajat voivat kääntyä oikealle uudella risteyksellä Bosna ja Buğra-kadun risteyksessä ja päästä Kandiran poistumistielle ja D-100-moottoritielle Bosnia-kadulla.

Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille
Uusi liikenteen kiertosuunnitelma, joka on ominainen itäisen kasarmin markkinoille

Enemmän nestemäistä liikennettä
Liikenne- ja liikennehallinnon tekemien pysäköintialueen fyysisten järjestelyjen ja ohjeiden lisäksi poliisilaitoksen ryhmien suorittamilla tarkistuksilla pyritään sujuvampaan liikennevirtaan.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.