Juna ohittaa luonnon ja kulttuurin uudella hullu projektilla

uusi hullu projekti kouluttaa luontoa ja kulttuuria yli
uusi hullu projekti kouluttaa luontoa ja kulttuuria yli

Kayseri-Nevsehir-Aksaray-Konya-Antalya -nopean junan (YHT) linjan 10 lopullinen ympäristövaikutusten arviointi (YVA) tehtiin heinäkuussa YVA: n positiivisella päätöksellä. 4 + 607 kilometrilinja, joka koostuu 566-osista, kuluttaa kulttuuriomaisuutemme sekä luontoa, elämää, vesivaroja ja hedelmällisiä kenttiä. Projektissa on 66-tunneli, 24-viadukti, 102-yläosa, 391-alikulkutie, 5-asema. 9.7 valmistuu miljardiin TL: iin.

joskus Sanomalehden Erk Acarer'in Antalya, Seydisehir, Konya, Aksaray ja Avanos 5 pisteen mukaan mukaan lukien rakennuspaikka perustetaan. Täyttö tehdään lattiat. 7: llä on ylimääräistä säilytystilaa paikallaan tapahtuvan louhinnan yhteydessä. Rakentaminen 4 kestää vuosia. Sen tavoitteena on saada Antalyan turistien huomio muihin kaupunkeihin: Vaihtoehto tarjotaan miljoonille turisteille, valuutanvaihtoa lisätään ja Keski-Anatolia elvytetään! ”

Näitä alueita ei ilmoiteta!
Ensimmäisen vastalauseen hankkeelle esitti Antalya İbradın kunta, kun taas Contemporary Lawyers Associationin (ÇHD) varapuheenjohtaja ja Antalyan asianajajayhdistyksen asianajaja Münip Ermiş kertoivat uuden ympäristökatastrofin. Raportti sisältää Köprülü-kanjoni, Beyşehir-järvi ja Kurşunlu-vesiputous Antalyan radalla. Ermiş kertoo, että merkittävä osa linjasta kulkee suojelualueena İbradın, Ormanan luonnonalueen, Altınbeşikin kansallispuiston ja Üzümderen kautta.

Antalyan näyttelykeskuksesta alkaen linja ei vahingoita vain näitä alueita. Perge, Aspendos, Erimna muinaiset kaupungit ja Üzümderen luonnonsuojelualue sijaitsevat reitillä Manavgat-joesta länteen. Alkaen Antalyan satamasta lännen kehätien varrella, kulkemalla Düzlerçamı-metsien läpi ja yhdistyen Bucak-Burduriin; Muinainen kaupunki Termossos ja Düzlerçamı-metsät, jotka ovat kesat, ovat villin luonnonsuojelualue. Raportti sisältää skandaalisia lausuntoja villieläinten vahingoista. "He välttävät tulevan tänne." Lakimies Ermiş, "Karhu, hirvieläimet, vuorikiihat, ketut, susit, jos sinulla on mieli välttää" he sanovat. " Marmorilouhoksien ja vesivoimalaitosten (HEPP) kanssa alueen elävillä asioilla ei kuitenkaan ole minne mennä!

Viaduktit kulkevat laaksojen läpi. 12 Myös Taurus-vuoret, Euroopan maan endeemiset lajit, lävistetään ja dynaamit räjäytetään. Toisin sanoen hanke ei vahingoita peruuttamattomasti muinaisia ​​kaupunkeja, viheralueita, vesivarat ja villieläimiä, vaan myös endeemisiä lajeja.

Ei vain Antalya
Linja avautuu Burduriin Çubukin salmen suojelualueelta. Isparta, Sütçüler, Konya, Beyşehir, Meram, Selçuklu ja Aksaray saavuttavat Eskilin. Nevsehir, Acıgöl, Avanos, Urgup ja Kayseri, Incesu ja Kocasinan piiri ohittavat. Kuten Konya Meram, Nevşehir, Göreme-Cappadocia ovat vaarassa. Hallitus puolustaa kaikkia hulluja hankkeita YVA: lla. Encon Environmental Consultancy Company kuitenkin laatii jokaisen raportin luonnon, historian ja kulttuuriperinnön kuluttamiseksi. On myös huomattava, että 1 / 100.000 mittakaavan maisemasuunnitelmiin on tehty muutoksia YVA-positiivisen raportin saamiseksi.

YHT hanke "päätavoite", poista aarteet Turkin markkinoiden tarjota työtä tilaisuus tutustua urakoitsijan ja paasaus! Selitetään esimerkeillä. Linja on tarkoitettu myös yhteyteen muihin kaupunkeihin. Yerköyn, Kayserin ja Ankaran yhdistävän linjan tarjouskilpailussa on 17-yrityksiä, mukaan lukien Kolin.

Syy teille junassa, hotelli on loistava!
YVA-selostuksessa mainitaan jälleen merkittäviä lausuntoja Antalya Burdurista, Isparta-suunnitelmasta: X 1 Manavgatin, Serikin, Korkutelin, Gölhisarin, Karamanlın, Yeşilovan ja Bucakin piirissä näissä maakunnissa. ja 2. saavuttaa tasapainoinen kasvu luomalla palvelun painopisteitä suurennuslaskuihin ”merkitys; hotelli ja rakentaminen.

Projektin koko suunnittelualue on siirretty ympäristö- ja kaupungistumisministeriölle asetuksella (644). Kunnilla ei ole sananvaltaa. Hankkeen tiedotustilaisuus, jonka raportti vastaanotettiin 10 heinäkuussa, pidettiin 27 heinäkuussa. Kentät ovat myös pakkolunastuksen alaisia. Kyläläiset harhauttivat sanomalla: "Linja menestyy taloudellisesti sinulle". Mutta hän ei lopeta kyliin!

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.