TCDD-reitit ja YHT-linjojen kartta 2020

suurnopeusjunayhteydet kartta 1
suurnopeusjunayhteydet kartta 1

TCDD rautatieyhteys ja suurnopeusjuna (YHT) linja 2020 Kartta Päivitetty: Turkin tasavallan rautateiden (TCDD), alueellinen osasto Turkin valtion rautateiden ja rautateillä 2020 tasalla karttoja Border rayhaber. com'sisään. On mahdollista saada tarkempia tietoja YHT Lines Mapista Google Mapsin avulla.


Turkin tasavalta rautateiden (TCDD), nykyinen kartan sivun jakaa ne sinulle. TCDD on laatinut kartat, ja ne esittävät vuoden 2019 nykyiset rautatiet. Niille, jotka haluavat saada tietoa rautateistä ja tiereiteistä, jaamme nämä kartat kanssasi. Kun TCDD julkaisee karttoja, joissa esitetään uudet rautatiet, jaamme ne kanssasi verkkosivuillamme.

Turkin valtionrautatiet MAP

Napsauta karttaa, jos haluat tarkemman kuvan.

TCDD: N ALUEIDEN HALLITUKSEN MAP

TCDD Istanbul 1. Alue, Ankara 2. Alue, Izmir 3. Alue, Sivas 4. Alue, Malatya 5. Alue, Adana 6. Alue ja Afyonkarahisar 7. Alueellisilla direktoreilla, mukaan lukien 7 Regional Directorate, on maakuntarakenne ja ne toimivat YHT-alueen kanssa Ankarassa.

Kaiken kaikkiaan 8 koostuu osioista ja seuraava kartta osoittaa alueet, joista alueet ovat vastuussa: Me jaamme kanssanne kartan, joka näyttää TCDD: n alueellisten osastojen rajat.

Napsauta karttaa, jos haluat tarkemman kuvan.

TURKKI nopea juna (YHT) LINE MAP

Turkin ensimmäinen Ankarassa 2009 - 245 nopeassa juna linja välillä Eskisehir LKM, tänään (helmikuu - Vuodesta 2019) sisällytettiin Konya ja Istanbulissa ja keskitti linjan pituus xnumxkm'y yhteensä. Turkin nopea rautateitä, rakentaminen suurnopeusjunien linjat ja bussilinjat, joilla kuljetetaan matkustajia yhteyksiä me teille kartalle.


Napsauta karttaa, jos haluat tarkemman kuvan.

Ankara Istanbulin nopea junareittikartta: 9-pysäkki Ankara Istanbulin suurnopeusjunaradalla on määritetty seuraavasti: Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze ja Pendik. Nopea Ankara – Istanbul-junayhteys integroidaan Marmarayyn Pendikin esikaupunkilinjan kanssa. Jatkuvaa kuljetusta tarjotaan Euroopasta Aasiaan.

Ankara İstanbul YHT Tekniset tiedot

Ankara Istanbulin suurnopeusjunahanke, nykyisestä linjasta riippumaton 533 km pitkä 250 sisältää uuden kaksiraiteisen nopearadan rakentamisen, kaikki sähköisesti ja merkkivalolla, nopeudella km / h.

Projektin valmistuttua Ankara-Istanbul lyhenee kolmeen tuntiin. Tavoitteena on lisätä rautateiden osuutta matkustajaliikenteessä tällä reitillä 10: sta 78 prosenttiin. Ankara Istanbulin suurnopeuslinja integroidaan Marmarayn kanssa tarjotakseen keskeytymättömiä kuljetuksia Euroopasta Aasiaan. Maamme kahta suurinta kaupunkia yhdistävän hankkeen myötä kaupunkien välinen sosiaalinen, taloudellinen ja kulttuurivaihto lisääntyy ja maamme, joka on parhaillaan liittymässä Euroopan unioniin, on valmis kuljetusinfrastruktuurillaan.

Ankara İstanbul YHT -projektitiedot

Hanke 8 koostuu erillisistä osista;

  1. Ankara Sincan: 24 km
  2. Ankaran suurnopeusjuna-asema
  3. Sincan Esenkent: 15 km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 km

Ankara Istanbulin nopea linja Eskişehir - Sakarya -reitti

  • Vezirhan Köseköy: 104 Km
  • Köseköy Gebze: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Ankara Istanbulin suurnopeusjunahanke valmistuu kahdessa vaiheessa. Projektin ensimmäinen vaihe, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, otettiin käyttöön 2009: ssä. Istanbulin Eskişehir-linjan rakentaminen, projektin toinen vaihe, jatkuu. Köseköy Gebze Stage -säätiön säätiö rakennettiin 28.03.2012: lle.

Sincan Esenkent ja Esenkent-Eskişehir Lines otettiin käyttöön.


miten 1

Yorumlar