Automaattinen tasoristeyskamerajärjestelmän asennus

tarjouskilpailu automaattisen tasoristeyskamerajärjestelmän asennuksesta
tarjouskilpailu automaattisen tasoristeyskamerajärjestelmän asennuksesta

TCDD 5. Kamerajärjestelmän perustaminen 15-automaattista rajat ylitystä varten ja 7-ohjausasemien lukumäärä alueellisessa osastossa


Turkin valtion rautatiet. Alueellinen pääosasto (TCDD) TCDD 5, jonka arvioidut kustannukset ovat 2019 / 320061. ERSA SÄHKÖISET TURVALLISUUSJÄRJESTELMÄT TIETOPALVELUJEN TEOLLISUUSKAUPPA YRITYS on voittanut 1.413.259,21 TL: n perustamista koskevan tarjouskilpailun piirin pääosastolla sijaitsevista 5 automaattisen ylitys- ja 15-numeromallin huoltoasemista.

Tender, 66-mainos 360 Degree IP-kiinteä kamera (mukaan lukien tallennus- ja valvontaohjelmisto), 29-mainos. Teollisuuden tyyppinen hallittavissa oleva POE-kytkin (4 PORT RJ45 + 2 SFP) (mukaan lukien 2 kpl 10 km SM GBIC-GBIC -kytkin on sama merkki), heidän työnsä kattaa. Työn kesto on 120 (sata kaksikymmentä) kalenteripäivää paikan toimittamisesta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset