Lähellä Rize Artvinin lentokenttäprojektin 40 valmistunut

rize artvin lentokenttäprojekti on saatu päätökseen
rize artvin lentokenttäprojekti on saatu päätökseen

Ministeri Turhan, AK-puolueen varapuheenjohtaja Hayati Yazici, Rise-kuvernööri Kemal Ceber, AK-puolueen Rize-edustajat Osman Askin Bak ja Muhammet Avci, Rize-Artvinin lentokenttä, viranomaiset saivat tietoja tutkimalla rakennusta.

Turhan painamalla tutkittuaan lausunnossaan toimittajille, historiallisia ja Rize, nurkassa paratiisi kulttuurielämän vain yksi maailman johtavista hanke ei ole Turkin Rize ja Artvinin sanoivat yrittää rakentaa lentokentälle.

Turhan totesi, että alueen ihmiset ovat odottaneet vuosia lentokentän rakentamista, ja jatkuvien kriisien vuoksi maassa, jossa investointisuunnitelmia ei voitu tehdä, lentokenttien rakentaminen kääntyi takaisin käärmeen tarinaan ja että kukaan ei voinut yrittää perustaa lentokenttää aiemmin.

Turhan, Rizen pojan Recep Tayyip Erdoganin, maan poliittista kohtausta aloitettiin jälleenrakentamalla korostamalla: "Tämä lentokenttä on osa maan jälleenrakentamishanketta. Olemme suorittaneet kattavan tutkimuksen ja toteutettavuuden ja aloittaneet Rize-Artvin-lentokentän rakentamisen tässä vaiheessa. Rize-Artvinin lentokenttä oli toinen mereen rakennettava lentokenttä täyttämällä maa Ordu-Giresun-lentokentän jälkeen, joka on ensimmäinen lentokenttä Euroopassa. ”

Turhan kertoi, että lentokentälle rakennetaan 85,5 miljoonaa tonnia täyttöaluetta, Turhan sanoi: kadar Toistaiseksi olemme saaneet valmiiksi 242 miljoonaa tonnia kivitäyttöä tekemällä 120 tuhat tonnia kiviä päivässä 32-raskaiden koneiden avulla. Tästä 11 miljoonaa tonnia käytetään aallonmurtajan rakentamiseen, jota kutsumme kategoriseksi kiviksi. 64-prosenttinen osuus kivitäyttöisestä aallonmurtajasta, joka on lentokenttimme tärkein osa, on saatu päätökseen. Koko lentokenttäinfrastruktuurin rakentamisen huomioon ottaen olemme valmistuneet lähellä projektin 40: ää. ”

Ministeri Turhan kertoi, että 7 bin 653 betonilohkoja valmistettiin rakennusta varten ja niiden 5 bin 136 sijoitettiin aallonmurtajaan. ”Nostamme tämän määrän arvoon 19 tuhatta 250 ja olemme valmistaneet aallonmurtajan tämän vuoden lopulla. Vielä tärkeämpää on, että aloitamme kiitotien, esiliinan ja rullaustien rakentamisen tämän vuoden marraskuussa. Viimeistelemme myös päällysrakenteet samanaikaisesti infrastruktuurin kanssa. Koska pidämme tätä hanketta erittäin tärkeänä, koska se antaa panoksensa alueelle, työskentelemme 7-tunteja 24-päivänä, koska tämä lentokenttä antaa tärkeän panoksen Rizeen ja Artvinin keskustaan ​​ja alueisiin, joilla on matkailupotentiaalia. Itäisen Mustanmeren alue myötävaikuttaa kauppasuhteiden lisäämiseen naapurimaiden kanssa. Se vaikuttaa myös lentoliikenteen keskeytymättömään tarjoamiseen itäisen Mustanmeren alueella. "

Acak Yksi alueen suurimmista lentokentistä ”

Turhan kertoi, että lentokentän kiitotien pituus rakennettiin 3 tuhatta metriä ja leveys rakennettiin 45 metriä ja että se liitettäisiin esiliinalle 265 metriä pitkällä 24 metriä leveällä taksilla.

Turhan huomautti, että lentokenttä, joka palvelee 3 miljoonaa matkustajaa vuodessa, tulee olemaan yksi alueen suurimmista lentoasemista, jonka suljettu pinta-ala on noin 30 tuhatta neliömetriä, ja sanoi nedeniyle Tämän tärkeyden vuoksi olemme lisänneet tavoitettamme ja tehostaneet pyrkimyksiämme, vaikka sanommekin, että avaamme tämän jättiläishankkeen 2022: ssä. Toivon, että olemme päivittäneet työaikataulumme avataksesi tämän projektin ensi vuoden lokakuussa. ”

Turhan totesi, että he tekevät kansakunnan hyväksi huolimatta ihmisistä, jotka tukkivat lentokenttää ja yrittävät devalvoida hankkeita.

”Istanbulin lentokenttä on selvä esimerkki tästä. Kuten tiedät, yksi suurimmista lentoasemista maailmassa, tuomme sen kotimaamme viime vuonna jättämättä yhtään penniäkään valtion budjetista. Istanbulin lentokenttä ei ole vain luonut ylimääräistä palvelukapasiteettia maallemme. Alueella on jo lisäarvoa maallemme ilmailukeskuksena toimimalla keskittimenä jakelija-siirto-napa (napa) -lentoasemana. taloudellista ja sosiaalista lisäarvoa Turkkiin mutta edessä seisovan kunkin hankkeen devalvoida tähän projektiin ja nyt he tekevät parhaansa. "Ei turvallinen, sijainti ei hyvä." He yrittävät liittää tarrat. Istanbulin lentokenttä on yksi harvoista hankkeista maailmassa toiminta-alueellaan ja lentoturvallisuudessa. Ei ole väliä mitä he tekevät, he eivät voi muuttaa sitä tosiasiaa. Istanbulin lentokenttä tuo edelleen lisäarvoa Istanbulille ja tälle maalle. ”

Ministeri Turhan, lentokenttä, moottoritie, rautatie, tekeen parhaansa kansalle, ja totesi: "Tämä lentokenttä kritisoi myös palvelua avattaessa, mutta kansamme tietää totuuden ja tekee tarvittavat." Hän sanoi.

Turhan sanoi muistuttaessaan, että he avasivat Istanbul-Izmir-moottoritien, joka on yksi presidentti Recep Tayyip Erdoğanin suurimmista hankkeista viime viikolla:

”Jälleen teimme sijoituksen 11 miljardia dollaria jättämättä liiraa valtion talousarviosta. Muutaman päivän ajan on kritisoitu tämän projektin tietullia. Kiinnitin huomioni: 'Jos käyt tiellä niin paljon liiraa, jos lennet lentokoneella'. he sanovat. Teemme kansakuntamme tarjoamaan palveluja, jotka helpottavat elämää ja lisäävät hyvinvointia. Kansamme tuntee totuuden ja antaa vastauksen. Sekä Istanbulin lentokenttä että avatun tien käyttäjät ovat suurin vastaus näihin kritiikoihin. Osassa, jossa avasimme Bursa-İzmir-moottoritien İstanbul-İzmir-moottoritiellä, havaitsimme 100-liikennettä kapasiteetin toisessa osassa ja 50-liikennettä kapasiteetin viimeisessä osassa, jonka määrittelimme ensimmäisinä päivinä. ”

Ministeri Turhan, kansakunnalla ei ole muita odotuksia, tyytyväisyyttä, politiikkaa ja ministeriö sanoi, että he tekevät tätä, maailman suurimmat hankkeet jatkamalla palvelemista yleisölle, hän sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.