Rautatityöntekijöiden lakko Espanjassa

rautatie työntekijät jatkavat lakkoa espanjassa
rautatie työntekijät jatkavat lakkoa espanjassa

700-junayhteys peruutettiin Espanjassa yleisen työjärjestön (CGT) kutsuman lakon takia

Kun Espanjan rautateiden (RENFE) ja yleisen kaupan keskusliiton (CGT) väliset neuvottelut epäonnistuivat, ammattiliitot päättivät lakkoon. Yleinen työelämän keskusliitto (CGT) pyrkii ratkaisemaan asioita, kuten alhaiset palkkiokorot, ulkoistaminen ja henkilöstön puute.

Ilmoitettiin, että 12.00, yksi maan rahti-, matkustaja-, työmatka- ja suurnopeusjunista, peruutettiin sen jälkeen kun ammattiliitto teki lakkopäätöksen 16.00: n ja 20.00: n sekä 24.00: n ja 700: n välillä. Yleisen työjärjestön ammattiliiton (CGT) työntekijät ilmoittivat, että 700, yksi matkustaja-, rahti-, lähiliikenne- ja suurnopeusjunista, peruutettiin lakon aikana.

Rautatieliikenteen työntekijöiden lakko, joka osuu samaan aikaan lomakauteen, on jättänyt kansalaiset vaikeaseen tilanteeseen, etenkin suurissa kaupungeissa, kuten Madridissa ja Barcelonassa. RENFE, joka takaa vähintään 50 prosentin palvelun matkustajille, ilmoitti, että lippujen muutoksista ja palautuksista ei peritä lisämaksuja. Yleinen yritysliitto (CGT) 14 ja 30 jatkaa lakkoon elokuussa ja 1 syyskuussa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.