Büyükakın Yahya vangittujen raitiovaunujen kuvaus

raitiovaunun kuvaus kapteenille
raitiovaunun kuvaus kapteenille

Marmaran kunnallisliitto ja Kocaelin kaupunginjohtaja Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın, Izmit Yahya kapteenin ylimmän johdon puheenjohtaja Ahmet Yavuz ja Yuvam ylimmän johdon puheenjohtaja Adem Elbas sekä Itä-Marmaran tulli- ja ulkomaankaupan aluepäällikkö Mehmet Ali Arslan ja edellisenä ajanjaksona AK-puolueen Izmit -piirin puheenjohtaja Hasan Ayaz isännöivät toimistossaan. Kaupunginjohtaja Büyükakın antoi vieraidensa kanssa arvioita kaupunkia ja maata läheisesti koskevista asioista ja korosti arvoa, jonka rautatiejärjestelmät lisäävät kaupungin kehitykseen. Kaupunginjohtaja Büyükakın antoi lausunnon Alikahya-alueelle suuntautuvasta raitiovaunuhankkeesta 41: n TV Agenda -ohjelmassa ja mainitsi tärkeitä asioita monissa aiheissa.

“50 tuhat matkustajaa menee ÖN
Büyük Akçaray-raitiovaunulinjan laajennustyöt Izmit-keskuksessa jatkuvat ", kertoi kaupunginjohtaja Büyükakın, joka ilmoitti Yuvamille ja Yahya Kaptanin johdolle." Kuruçeşmeen kulkevan raitiovaunulinjan rakentaminen jatkuu. Meillä on linja, joka ulottuu Mehmet Ali Pashan alueelta, joka on toinen linja, kaupungin sairaalaan. Arvioidaan, että kaupungin sairaalan 50 tuhat matkustajaa menee päivittäin. Toinen linja on kohti Kocaeli-stadionia Alikahyassa, jonne odotamme vakavaa matkaa. Uusi oikeustalo tulee myös EDOK-komennosta. Jos oikeustaloa siirretään sinne, siellä on vakavaa liikennettä

"Seurauksena ei ole selvää linjaa"
"Alikahyan alueen, Kocaelin stadionin ja oikeustalon on raitiovaunulinjan takia mentävä tälle alueelle", pormestari sanoi. Tohtori Tahir Büyükakın sanoi, Yah. Vaihtoehtoisia reittitutkimuksia jatketaan, lasketaanko tämä linja Yahyan kapteenilta ja mennäänkö Sembol-ostoskeskukseen tehdasalueelta vai mennään Alikahyan alueelle terminaalin takaa. Ei lopullista linjaa. Jos symboli menee ostoskeskuksen vieressä, siellä on puidenistutusalue. Meillä on alueen kansalaisia, jotka ovat huolissaan joidenkin puiden raivaamisesta alueelle. Ei ole mahdollista tehdä hanketta puhumattakaan alueen kansalaistemme kanssa tai käymättä toisen paikan läpi puhumattakaan alueen ihmisten kanssa. Mutta tällä hetkellä ei ole valmista päätöstä tai päätettyä hanketta, josta keskustella. Siellä on mustia lyijykynäteoksia, jos hän pääsee läpi, ei ole tarkkaa toteutusprojektia. Olisi tarpeetonta aloittaa keskustelu ennen kuin ne tapahtuvat ..

ALT VAIN ALTERNATIIVINEN REITTITYÖVARA
Pormestari Büyükakın jatkoi sanojaan seuraavasti: ”Olkoon Yahyan kapteenin alueen kansalaisilla mukava. Projektia ei ole valmis, sijoituspäätöstä ei ole tehty. Jos hänelle tapahtuu konkreettisempi tilanne, niin he istuvat ja puhuvat heidän kanssaan. Mutta meillä ei ole siellä hanketta. Meillä ei ole tehty sijoituspäätöstä. On olemassa vain vaihtoehtoisia reittitutkimuksia. Alikahyaan, oikeustaloon ja Kocaeli-stadionille pääsee terminaalin takana vaihtoehtoisella reitillä. Kuitenkin linjamme reitti kaupungin sairaalaan tuli selväksi ja toteutusprojekteja tehdään. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.