Pormestari İmamoğlu tutkii Kabataş Mahmutbey -metroyhteyden rakentamista

presidentti imamoglu kabatas tutki mahmutbey-metrolinjan rakentamista
presidentti imamoglu kabatas tutki mahmutbey-metrolinjan rakentamista

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu muutti Kabataşiin tutkittuaan uutta elämänlaaksoa Tuzlassa. İmamoğlu, joka teki tutkimuksia Martı-projektin ja Kabataş - Mahmutbey-metrolinjan rakentamisessa, tapasi kansalaistensa ensin Kabataş-Üsküdar-lautalla ja sitten Kabataş-Taksim-köysiradalla. Imamoglu, köysirata käyttää omaa Istanbulkart'ın kiinnitti huomiota.

Istanbulin metropolialueen kunnan (IMM) presidentti Ekrem Imamoglu, Tuzla Aydınlı Neljäs osa laaksohanketta muutettiin eläväksi laaksoksi Hacet Creekiksi paikan päällä suoritettujen tutkimusten jälkeen, hengittäen jalan pölyllä "Martı-projektin" rakennustyömaan rakentamisessa. Työturvallisuuden puitteissa İmamoğlu teki tarkastuksia erityisillä kengillä, liivillä ja kypärällä, ja johtajat ilmoittivat heille projektisuunnitelmista. Imamoglu, joka sai tietää, että projektin Kabatas-Mahmutbey-metrorakentamisen integraatio-osista löytyi arkeologisia esineitä, varoitti jatkamaan töitä arkaluontoisesti historian suhteen. Työmaan työntekijät ottivat valokuvia İmamoğlun kanssa, missä he osoittivat suurta kiinnostusta. Imamoglu muutti toiselle rakennustyömaalle, Kabatas - Mahmutbey Metroon, aivan “Martı Project” -alueen viereen. Imamoglu ja siihen liittyvä valtuuskunta, kaupungin odotetaan vievän merkittävän osan ajoneuvojen liikenteen kuormasta löytyneen metroaseman ensimmäisen aseman rakentamisessa.

Veneen sairaala, jossa on torvet
Imamoglu, joka suoritti tutkimukset rakennustyömailla ja antoi ohjeet, tällä kertaa suunta, kuten hän teki vaalikampanjan aikana, kääntyi kansalaisten puoleen. Imamoglu, Kabatas - Uskudar lautta tervehti kansalaisia ​​laskeutumassa. Kansalaiset, jotka näkivät IMM: n presidentin edessään kerrallaan, kilpailivat sitten keskenään ottaa kuvia Imamoglun kanssa. Imamoglu ei ole tyytyväinen tervetuloon, noustessaan lautalle noustakseen, tervehti matkustavia kansalaisia. Muiden İmamoğlua huomanneiden lauttojen kapteenit kunnioittivat myös Istanbulin pääkaupunkiseudun presidenttiä painostaen sarveansa. Imamoglu suoritti lauttamatkan, tällä kertaa rikkoi reitti Kabatas - Taksim-köysirata. Raitiovaunupysäkin edessä Imamoglu välitti avustajilleen, jotka sijaitsivat läheisyydessä näkemiensä ongelmien takia, ja pyysi ilmoittamaan asiasta kunnallisille yksiköille.

KABATAŞ HAKU KATTEITA SETÜSTÜNIN
Sillä välin Imamoglun päällikkö, Omar Avni -alueen Mukhtar Aysen Bingol, joka tunnetaan Setustona päätien kanssa monien vuosien ajan, on portaita koskevia pyyntöjä, mutta tätä pyyntöä ei ole tähän mennessä toteutettu, hän sanoi. Muhtar Bingölin pyynnön päällikkö Imamoglu halusi aloittaa tarvittavat työt. Imamoğlu, jonka heidän edessään löytäneet kansalaiset ottivat rakkauspiiriin, pystyi tuskin katamaan noin 200 metrin etäisyyden. Jotkut kansalaiset, sukulaisten sukulaiset matkapuhelimella tapasivat. 2-naispuolinen kansalainen, joka tarjoaa suklaata İmamoğlulle Kabataş - Taksim-köysirata-aseman edessä.
Se johti.

KANSALAISTEN IMAMOGLU UUDELLEEN!
Imamoglu laskeutui asemalle, vaikkakin vaikeasti. Köysiratavaunun matkustajat hetkessä, kun he näkivät Imamoğlu'nun, kohtasivat lyhyen ajan yllätyksen. Imamoglu toivoi hyviä matkoja kansalaisille, piti hauskoja keskusteluja kansalaisten kanssa. Yhdistettiin Imamoglu-metrolinisen köysiradan poistumiseen, missä hän näki häntä näkeneiden kansalaisten kovan kiinnostuksen. Imamoglu vieraili myös Istanbulin pääkaupunkiseudun taidegalleriassa. Metrosta Taksim Square İmamoğlu -kadulle Istanbul on alueen symboli, melkein kansalaisten ympäröimä. Imamoğlu-kansalaiset ottivat paljon kuvia, vaikkakin vaikeasti poistuivat alueelta.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.