Ensimmäinen 6 kuukausittainen 133 tuhansien ajoneuvojen myynti Porsche AG: ltä

Porsche Agden myy tuhansia ajoneuvoja ensimmäisen kuukauden aikana
Porsche Agden myy tuhansia ajoneuvoja ensimmäisen kuukauden aikana

Porsche AG kasvatti 2019: n maailmanlaajuista myyntituloaan 9: n ensimmäisen kuuden kuukauden aikana.

Porsche AG ilmoitti ensimmäisen kuuden kuukauden taloudellisen tuloksensa vuodelta 2019. Porschen myyntitulot kasvoivat 9 prosentilla 13,4 miljardiin euroon verrattuna edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon. Liiketulos ennen kertaluonteisia eriä kasvoi 3 ja oli 2,2 miljardia euroa. Yhtiö toimitti 2 tuhatta 133 ajoneuvoa asiakkaille kesäkuun lopusta lähtien, kun taas toimitukset kasvoivat 484 prosenttia. Henkilöstön määrä saavutti 2019 tuhatta 5 työntekijää, ja se kasvoi 33 prosenttia 839: n ensimmäisellä puoliskolla.

Porsche AG: n puheenjohtaja Oliver Blume sanoi: ”Ensimmäisen kuuden kuukauden tuloksemme loivat vankan perustan menestyvälle 2019-toimintavuodelle. ja GT911. ”

Porschen varatoimitusjohtaja ja taloushallinnosta vastaava johtaja Lutz Meschke sanoi: ın Haastavan ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen olemme nyt täysin tiellä. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla kasvua vauhditti ajoneuvojen korkeammat myyntimäärät. Päinvastoin, valuuttakurssien vaikutuksiin ja sähköisen liikkuvuuden hyökkäyksiin käytetyillä menoilla oli kielteisiä vaikutuksia. "

Cayennen myynti kasvaa

Porsche AG toimitti 2019 tuhatta 133 ajoneuvoa maailmanlaajuisesti 484: n ensimmäisellä puoliskolla. Tämä vastaa 2-prosentin kasvua edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tänä aikana Cayenne-toimitukset saavuttivat 45 tuhatta 41-yksikköä 725-prosenttisesti. Myydyin malli ympäri maailmaa oli edelleen Macan tuhatta 47 tuhatta 367 yksikköä.

Porsche saavutti 28-kasvun Kiinassa kesäkuun loppuun mennessä. Toimitukset Aasiassa ja Tyynenmeren alueella, Afrikassa ja Lähi-idässä saavuttivat 20 tuhatta 57 ajoneuvoa, lisääntyen 397 prosentilla edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Yhdysvalloissa Porsche on onnistunut vakiinnuttamaan asemansa vuoden ensimmäisellä puoliskolla ja kirjannut 30-kasvun 257 tuhatta 3-toimitusta.

Vuoden yleiskatsaus

Porsche 2019 pyrkii lisäämään myyntiään tilikaudella. Yhtiö odottaa myös pienen myynnin kasvun. Rağmen Huolimatta suurista investoinneista sähköistämiseen, digitaaliseen muuntamiseen, laajentamiseen ja yrityspaikkojen kunnostamiseen, pyrimme jatkamaan Porschen korkean tulotason tavoitteen saavuttamista, Mes Meschke sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.