Erciyes, maailman arvo

merkitsee maailman arvoa
merkitsee maailman arvoa

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç piti tärkeän kokouksen Erciyesissä. Presidentti Büyükkılıç tapasi sijoittajia Erciyesissä, sijoittajille osoitetulla maalla niin pian kuin mahdollista, jotta rakennukset olisivat haluttuja. Pormestari Büyükkılıç totesi, että Erciyes ei ole pelkästään maamme, vaan myös maailman arvo ja että he pyrkivät esittämään tämän arvon ihmiskunnan palvelulle parhaalla mahdollisella tavalla.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç piti sijoittajien kanssa tapaamisen sijoitusten tekemiseksi vuosia sitten 7: lle osoitettuun 24-pakettiin. Kaupunginjohtaja Büyükkılıç esitti kokouksessa kaikkien sijoittajien mielipiteet.

“ERCYYES ON TÄRKEÄ TRASASURE”
Sijoittajien mielipiteiden jälkeen Erciyes A.Ş. Hallituksen puheenjohtaja Murat Cahid Cıngı, Erciyes on tämän kaupungin tärkein aarre, hän sanoi. Erciyes on arvo sinänsä; Cıngı kuitenkin painotti, että presidentti Memduh Büyükkılıç on tehnyt tärkeitä töitä muille tuotteille, jotka tukevat Erciyesia Kayserissa, ja sanoi: ız Presidentti toteuttaa erittäin vakavia hankkeita esitelläkseen kaupungin koko matkailun kartoituksen kansalaisten hyödyksi. Koramazin laakso, Kapuzbaşı-vesiputous, Hürmetçi-kylän arvot, kuten Erciyes, yrittää integroida matkailua. Viime vuonna kone saapui Erciyesiin joka viikko 3-maasta. Tänä vuonna 4-5'e tulee olemaan. Tämä kehitys tarkoittaa 10-lentokoneita 30-vuosien jälkeen. Istanbulista tulee kolme kertaa tilauslennoille tulevien turistien määrä. Erciyes on nyt tuotemerkki Venäjällä ja Ukrainassa. ”

D Olin HENKILÖSTÖ aloittaa sijoitukset ”
Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç kiitti kaikkia sijoittajia, jotka osallistuivat kokouksen arviointiin. Pormestari Büyükkılıç kertoi vastaanottaneensa sijoittajien odotukset ja vastanneet päähänsä oleviin kysymysmerkeihin ja kertovan, että heillä oli tehokas kokous. Presidentti Memduh Büyükkılıç korosti, että Erciyes ei ole vain Kayserin ja maamme, vaan myös koko maailman arvo. Pyrimme nostamaan Erciyen eturintamaan paitsi hiihtomatkailuna myös kesämatkailuna. Olemme nähneet, että sijoittajiamme rohkaistaan ​​aloittamaan tilojen rakentaminen ja osoittamaan halua aloittaa investoinnit. Me teemme oman osamme ”, hän sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.