Antalyan loma vietetään sosiaalisissa tiloissa

loma Antalyassa nautitaan sosiaalisissa tiloissa
loma Antalyassa nautitaan sosiaalisissa tiloissa

Köysirata, Zıp Zıp Park, Topçam, Sarisu odottavat sinua. Antalyan pääkaupunkiseudun kunta ANET AŞ. Sosiaalisten laitosten ylläpitämä tarjoaa edelleen laadukkaita palveluja yleisölle Eid al-Adhassa. Tünektepe-köysirata, Sarısu Ladies -ranta, Topçam-virkistysalue ja Zıp Zıp -puisto odottavat isäntään vieraidensa juhlan aikana.

Viiden päivän Eid al-Adha isännöi kymmeniä tuhansia ihmisiä Turkissa ja ulkomailla Antalyan vuoksi. Metropolitan Municipality tarjoaa palveluja kansalaisille koko loman sosiaalisilla palveluilla. Tünektepen köysirata ja sosiaaliset palvelut, naisten uimaranta, Zıp Zıp -puisto, Tophane-teetarha, Topçam ja Sarısu-virkistysalue, jota palvelee Metropolitan kunnan ANET A.Ş, mobilisoitiin vieraiden parhaan mahdollisen isäntämahdollisuuden tarjoamiseksi.

Tünektepe Teleferik ja sosiaaliset palvelut
605-korkeudessa Tünektepe-köysirata viettää 1-tapahtumaa. Päivän aika: 11.00 - 19.00 on kansalaisten palveluksessa tuntien välillä. Tünektepen köysirata ja sosiaalitilat, jotka ovat suljettuina joka maanantai huollon vuoksi, ovat 2. Päivä (maanantai) ja muut päivät jatkavat palvelemista välillä 09.00 ja 19.00. Sosiaalipalvelut palvelevat jopa 19.30.

Sarısu-naisten ranta
Suurkaupunkikunnan Sarısu-naisten ranta jatkaa palvelemista Eid al-Adhan aikana. 08.00-19.00-aamuympäristössä vain naisvieraat voivat hyötyä alueesta, kun 19.00'dan on avoinna perheille.

Topçamin ja Sarısun virkistysalue
Topçam ja Sarısu, yksi Antalyan kauneimmista kävelykadualueista, jota hallinnoi ANET A.Ş, jatkavat piknikien palvelemista Eid al-Adhan loman aikana.

Sarısu-virkistysalue on piknikien palveluksessa 08.00-24.00: n ja Topçam-virkistysalueen välillä 07.00-22.00-tuntien välillä juhlakaudella.

Tophane Tea Garden
Antalyan pääkaupunkiseudun kunta Tophane Tea Garden 1. Päiväaika toimii 12.00 -24.00 tunnin välillä. Muina päivinä 08.00-24.00-aikojen välillä normaalina aikoina tulee olemaan kansalaisten palvelu.

Zip Zup -puisto
Turkin suurin sisätiloissa teemapuisto Pogo Pogo Park, on kohtauspaikka juhlan lapsille. Ikäryhmille sopiva 2-15 Zıp Zıp -puisto palvelee 10.00 - 21.00 tuntien välillä lomapäivinä. Zıp Zıp -puisto, joka on normaalisti suljettu tiistaina kunnossapidon vuoksi, toimii myös tiistaina, juhlapäivän takia järjestetyn uhrausloman toisena päivänä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.