Konya ja Kayseri Business World tutkivat BTSO: n brändiprojekteja

konya- ja kayseri-yritysmaailma tarkasteli btson-brändiprojekteja
konya- ja kayseri-yritysmaailma tarkasteli btson-brändiprojekteja

Bursa kauppa- ja teollisuusministeriön (BCCI) oli dosab't elämän esimerkkejä, joissa hankkeita liikemaailmassa edelleen mallina Turkki. Kayserin ja Konyan liikemiehet tulivat Bursalle ja tutkivat megaprojekteja paikan päällä.

BTSO ei keskeytä korkean teknologian, T & K- ja ammatillisen koulutuksen hankkeita ja inspiroi edelleen monia instituutioita ja organisaatioita. Kayserin kauppakamarin, Kayserin teollisuuskamarin ja Konyan kauppakamarin valtuuskunnat vierailivat BTSO: n DOSAB-kampuksella ja edistyivät hankkeissa. Kayserin kauppakamarin varapuheenjohtaja Hasan Köksal, Kayserin teollisuuskamarin hallituksen jäsen Mehmet Sarıalp, Konyan kauppakamarin hallituksen jäsenet Fahrettin Özkul ja Fahrettin Doğrul, valtuuskunnan mukana BTSO: n varapuheenjohtaja Cüneyt Şener ja BTSO: n hallituksen jäsen Muhsin Koçaslan.

"JATKAMME TUOTTAA PROJEKTEJA YRITYSTEN MAAILMAMME"

BCCI varapuheenjohtaja Cuneyt Senin, Bursa kauppa- ja teollisuusministeriön tuotannon perusta Bursa edistykselliseen teknologiaan, tuotekehitykseen ja tuottavat hankkeet johtajat sanoi heillä kaupunki ammatilliseen koulutukseen. "Jos Bursa Turkki Grow Grow" visio luomista Bursa vahvempi kuin koskaan xnumx'y totesi äskettäin, että hankkeen toteuttamiseen, Sener "kaikilla Bursa tarjota pääsy tehokkaampia asentoon. Liikemaailmamme vaatimusten mukaisesti haluamme, että korkean tuotemerkin laatuhankkeet leviävät maamme alueelle. Tässä vaiheessa olemme valmiita antamaan parhaan tukemme toteutetuille hankkeille, jotta voimme antaa suuren panoksen maamme pätevään kehitykseen eri kaupungeissa. BTSO: na jatkamme projektien tuotantoa yritysmaailmaamme hidastamatta.

BİR A ASEMA SISÄLLÖN TAVOITTEESSA ”

Liiketoiminta kasvaa edelleen kysyntää hankkeiden ne tuottavat maailman korostaen BCCI hallituksen jäsen Muhsin pätevä kehittää hankkeita, niiden piti toimia Koçasl totesi myös, että he yrittivät levinnyt Turkkiin. Koçaslan totesi, että erilaisille instituutioille ja organisaatioille olisi hyödyllistä hyötyä BTSO: n kiinnostuksesta DOSAB: iin herättyihin hankkeisiin ja ottaa niitä mallina. Hän sanoi: ”BTSO: na pyrimme tukemaan maamme ja yritysmaailman pätevää kehitystä DOSAB: ssa toteuttamillamme projekteilla. Se on parannus, josta maamme hyötyy monilla alueilla osoittamalla kiinnostusta projektiihimme, jotka sisältävät ensimmäisiä aloja T & K: sta ja innovaatioista, ammatillista koulutusta ja sertifiointia, energiatehokkuutta teollisuuteen 4.0. ”

Kokouksien jälkeen valtuuskunnat osallistuivat BTSO: n lisäarvohankkeisiin, ammatillisen pätevyyden testaus- ja sertifiointikeskukseen (MESYEB), Bursan teknologian koordinointi- ja tutkimuskeskukseen (BUTEKOM), BTSO Education -säätiöön (BUTGEM), osaamiseen ja digitaaliseen muutoskeskukseen - Bursan mallitehtaaseen (BMF). , Energiatehokkuuskeskus (EVM) ja Culinary Academy -projektit yksityiskohtaisesti, saamalla yksityiskohtaisia ​​tietoja laitoksen viranomaisilta.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.