Bayrampaşan linja-autoaseman pysäköintialue

bayrampasan linja-autoaseman pysäköinti on yhtä puhdasta kuin koskaan
bayrampasan linja-autoaseman pysäköinti on yhtä puhdasta kuin koskaan

İSPARKille siirretyn Bayrampaşan linja-autoaseman pysäköintialueella tehdyt työt päättyivät Istanbulin pääkaupunkiseudun edustajakokouksen viimeisessä istunnossa ennen lomaa tekemän päätöksen mukaisesti. Vanhat hytit on poistettu ja uudet on korvattu. İSTAÇ-ryhmät siivottivat linja-autoaseman parkkipaikat, joita ei ollut siirretty saasta. Turvallisuutta alueella tarjoavat RAKKAUS ja poliisitiimit.

Istanbulin metropolialueen kunnan (IMM) ja Anatolian ja Traakian linja-autoyritysten kansainvälisen järjestön välinen pysäköintisopimus tehtiin 5 toukokuussa 2019. IMN-yleiskokous hyväksyi heinäkuun istunnossaan 11 pysäköintilaitoksen siirron kunnan tytäryhtiölle ISPARKille. Oikeudellisen prosessin jälkeen luovutusprosessi toteutettiin elokuussa. IMM: n pääsihteerin Yavuz Erkutin johdolla, İSPARK, İSTAÇ, İSTGÜVEN ja kunnan poliisiryhmät menivät Bayrampaşa 8 July Martyrsin linja-autoasemalle ja ottivat pysäköintialueet. Siirtämisen jälkeen Eurasia Terminal Operationsille kuuluva hytti purettiin ja İSPARK-konekaapit aloitettiin uusimisella. Ohjaamon sijoittaminen on valmis tänään.

Istanbulin pääkaupunkiseudun presidentti Ekrem İmamoğlu vieraili linja-autoasemalla tarkastuskäynnin aikana. İSTAÇ-ryhmät siivoivat linja-autoaseman alakerroksen parkkipaikat ja tarvittavat järjestelyt tehtiin. Pysäköintiä ylläpitää İSPARK ja se on ilmainen Eid al-Adhan aikana. Toisaalta suuri joukko sosiaalista mediaa, joka tavoitti kansalaiset ja alan edustajat İmamoğlu'na, ilmaisi tyytyväisyytensä parkkipaikan siirtoon.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.