Ankara Istanbulin suurnopeuslinjareitin kartta

ankara istanbul yhtään guzergahi 1
ankara istanbul yhtään guzergahi 1

Ankara Istanbulin nopea junareittikartta: 9-pysäkki Ankara Istanbulin suurnopeusjunaradalla on määritetty seuraavasti: Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze ja Pendik. Nopea Ankara – Istanbul-junayhteys integroidaan Marmarayyn Pendikin esikaupunkilinjan kanssa. Jatkuvaa kuljetusta tarjotaan Euroopasta Aasiaan.

Ankara Istanbulin suurnopeusjunaradan teknisiä tietoja!

Ankara Istanbulin suurnopeusjunahanke, nykyisestä linjasta riippumaton 533 km pitkä 250 sisältää uuden kaksiraiteisen nopearadan rakentamisen, kaikki sähköisesti ja merkkivalolla, nopeudella km / h.

Projektin valmistuttua Ankara-Istanbul lyhenee kolmeen tuntiin. Tavoitteena on lisätä rautateiden osuutta matkustajaliikenteessä tällä reitillä 10: sta 78 prosenttiin. Ankara Istanbulin suurnopeuslinja integroidaan Marmarayn kanssa tarjotakseen keskeytymättömiä kuljetuksia Euroopasta Aasiaan. Maamme kahta suurinta kaupunkia yhdistävän hankkeen myötä kaupunkien välinen sosiaalinen, taloudellinen ja kulttuurivaihto lisääntyy ja maamme, joka on parhaillaan liittymässä Euroopan unioniin, on valmis kuljetusinfrastruktuurillaan.

Ankara İstanbul YHT -projektitiedot

Hanke 8 koostuu erillisistä osista;

  1. Ankara Sincan: 24 km
  2. Ankaran suurnopeusjuna-asema
  3. Sincan Esenkent: 15 km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 km

Ankara Istanbulin suurnopeusjunayhteys, Eskişehir - Sakarya-reitti

  • Vezirhan Kosekoy: 104 km
  • Kosekoy Gebze Hotel: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 km

Ankara Istanbulin suurnopeusjunahanke valmistuu kahdessa vaiheessa. Projektin ensimmäinen vaihe, Ankara Eskişehir High Speed ​​Line, otettiin käyttöön 2009: ssä. Istanbulin Eskişehir-linjan rakentaminen, projektin toinen vaihe, jatkuu. Köseköy Gebze Stage -säätiön säätiö rakennettiin 28.03.2012: lle.

Sincan Esenkent ja Esenkent-Eskişehir Lines otettiin käyttöön.

Turkki High Speed ​​Rail Map

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Mon 16

Tarjouskilpailuilmoitus: Julkinen merikuljetus

Syyskuu 16 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: IMM
+ 90 (212)455 1300
Sal 17

Hankintailmoitus: Infrastruktuuritöitä Savaştepen aseman tien laajentamiseksi

Syyskuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 17

Tarjouspyyntö: tasoristeyskumipinnoite Tekirdağ-Muratlı-linjalla

Syyskuu 17 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

miten 1

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.