12-mitali Turkin urheilijoilta Triathlon Balkan Championship -turnauksessa

mitali turkkilaisilta urheilijoilta triatlonbalkanin mestaruuskilpailuissa

Kilpailut saatiin päätökseen Istanbulin pääkaupunkikunnan tuella järjestetyn 2019 ETU Sprint Triathlon Balkan Championship -kilpailun ensimmäisenä päivänä. Tähdet, nuoret ja huippu-urheilijat kilpailivat mestaruudessa Turkin urheilijat voittivat 12-mitalin.

Istanbulin suurkaupunkikunnan (IBB) Turkin triatloniliitto aloitti Eaglen rannalla Balkanin triatlonin mestaruuskilpailujen tuella. Ensimmäisen kerran Istanbulissa järjestetyn mestaruuskilpailun ensimmäisenä päivänä urheilijat kilpailivat tähti-, nuoriso- ja eliittiluokissa.

Alkoi warm-up tutkimukset aikaisin aamulla mestaruutta, jossa urheilijaa yli 16 500 maissa sekä Turkissa. Alkaen miesten ja naisten kilpailuista tähdellä, urheilijat uivat ensin 400-metrin radan. Sitten 10-kilometripyörällä ajavat tähdet kamppailivat ensimmäisellä sijalla juoksemalla 2 tuhatta 400-metriä. Kilpailun lopussa İpek Günad voitti köyden. Tähtien miesten mestari oli toinen urheilija Bartu Ören.

Miesten mestari Bartu Ören sanoi, että hänellä oli hyvä leiri ja valmisteluaika kilpailun lopussa. Ören sanoi, että uinti ja pyöräily olivat helppoja, ja hän sanoi: Minulla oli pieniä vaikeuksia juoksun ensimmäisessä 1200-mittarissa. Toisessa 1200-mittarissa sain mieleni. Olin kolmas Bulgarian Balkanin mestaruuskilpailussa 2017: llä, ja tänään valmisin eteenpäin. Seuraava tavoitteeni on saada sijoitukset ja ensimmäinen paikka Euroopan mestaruuskisoissa. ”

Haastavalla radalla päivän toinen kilpailu järjestettiin nuorisoluokassa. Tässä kategoriassa urheilijat kilpailivat uinnilla 750-metrillä, pyöräilyllä 20-kilometreillä ja juoksupyörällä 5-kilometreillä. Miesten kisassa erossa tuli romanialainen Eric Logoz Lorincz ja toiseksi Mehmet Fatih Davran. Romanialainen Delia Oana Dudau liittyi nuorten naisten kisoihin. Turkkilainen urheilija Elif Polat sijoittui toiseksi ja Aişenur Acar kolmanneksi.

Päivän viimeiset kisat pidettiin eliittiluokassa. Kilpailu, joka oli kohtaus urheilijoiden henkeäsalpaavasta taistelusta, joka pyrkii nousemaan ETU-sijoitukseen, pidettiin samoilla radan mitoilla kuin nuoret. Gültigin Er Turkin maajoukkueesta sai ensimmäisen sijan miesten palkintokorokkeella ja naisten kroatialainen urheilija Zejika Milicic voitti kultamitalin.

Elit-luokan mestari Gültigin Private 17 totesi aloittavansa triatlonin 5-vuotiaana. Hän sanoi tekevänsä triatlonia jo vuosia ja sanoi: Minulla ei ollut vaikeuksia, koska olin uima-urheilija. Meille oli etua siitä, että pyöräilyreitti rakennettiin tasaiselle alustalle. Tein parhaani juoksemalla. Neljäs Euroopassa nuorten ennen ja oli Balkanilla kolmas, Turkki mestari neljä vuotta. Triatlon on urheilulaji, joka saavuttaa huippunsa vanhemmissa ikäryhmissä, joten jatkuvuus on erittäin tärkeää. Haluan jatkaa tätä urheilua ja tulla Euroopan ja olympiavoittajaksi. ”

Palkinto ja mitali-seremonia pidettiin päivän päätteeksi. Urheilijat saivat mitalinsa Kartal-apulaiskaupunginjohtajalta Oktay Aksulta ja pöytäkirjan. Turkki on valmis kisassa yhteensä 12 4 sunnuntai elokuu mitali jatkaa ikäryhmässä luokkaan.