Turkkilainen tuotemerkki, joka myy kotimaisia ​​muuntaja- ja elektroniikkatuotteita maailmalle

Turkkilainen tuotemerkki, joka myy kotimaisia ​​muuntaja- ja elektroniikkatuotteita maailmalle
Turkkilainen tuotemerkki, joka myy kotimaisia ​​muuntaja- ja elektroniikkatuotteita maailmalle

Turkki Elektra elektroniikkateollisuus johtava tuotemerkki elektroniikan, muuntaja ja tuotettu kokonaan kansalliseen pääoman jättiläinen hankkeessa 6 60 mantereen maiden tarjoamaan korkean lisäarvon elektroniset tuotteet. Kotimaiset tuotteet, kuten Istanbulin uusi lentokenttä, Sabiha Gokcenin lentokenttä, TCDD: n pääjohto- ja suurnopeusjunahankkeet, Elektra Elektronik, jolla on tuotteita Marmarayn ja kaupungin sairaaloihin; erottuu kanssa. Viimeksi kuluneen 3-vuoden aikana Elektra Elektronik kokenut merkittävän harppauksen tarjoamalla energianlaaturatkaisuja asemille kotimaisten ja ulkomaisten rautatiehankkeiden puitteissa. Kasvattajanousun keskiarvo nousi 20: iin ja saavutti 2018-kasvun 25: ssa edelliseen vuoteen verrattuna. Elektra Elektronikilla, harvoilla turkkilaisilla yrityksillä, jotka voivat myydä elektroniikkatuotteita Kiinaan, on myyntikonttori Kiinassa ja Amerikassa sekä yritys Saksassa. Julistaen 2019: n "Läpimurron vuodeksi", yritys toteuttaa investoinnin, joka kaksinkertaistaa nykyisen tehtaan kapasiteetin Istanbulin Esenyurtissa. 40 on jo vuosien ajan suunnitellut, suunnitellut ja valmistanut tuotteitaan intensiivisen tutkimus- ja kehitystoiminnan avulla, ja sen tavoitteena on käynnistää prosessi, josta tulee 2020: n ”Elektra Electronic R & D Center ında”.

Tuotantokapasiteetti, työntekijöiden määrä ja viennin suhteella johtava pienjännitemuuntaja ja reaktori alalla Turkki yrityksen Elektra Elektronik, sekä kotimaassa ja rakentaminen ulkomailla, rautatie- järjestelmät, sähkö-, elektroniikka-, automaatio, useilla eri aloilla kehittyneitä tekniikoita, kuten robotiikan ja meren erottuu tuotteillaan. 6 maanosa 60 sijaitsee maassa jättiläishankkeissa, jotka on valmistettu kokonaan kotimaisilla pääomamuuntajilla ja elektroniikkatuotteilla Elektra Electronics; Turkki Istanbulissa Uusi lentokenttä, Gokcenin lentokentälle, TCDD ääriviivat ja pikajunat hankkeita, muistuttaa viitaten hankkeita, kuten Marmaray ja kaupungin sairaaloissa. Elektra Elektronikillä on myyntikonttorit Kiinassa ja Amerikassa sekä yritys Saksassa; Uuden sukupolven tuotteillaan se on tärkeä toimija globaaleissa hankkeissa, kuten Kiinan rautateillä, Guangzhoun jätevesiprojektissa, Serbian Electricity Authorityssa ja Venäjän rauta- ja terästehtaissa.

Myy kokonaan kotimaassa valmistettuja elektroniikkatuotteita Kiinaan
Kiina tekee myynti elektronisten tuotteiden harvoin korosti, että ne kuuluvat turkkilaisia ​​yrityksiä Elektra elektroniikka johtaja Emin Gift Sakar, myös sertifikaatti UL mahdollistaa viedä Yhdysvaltoihin muuntajien ja reaktoreissa alalla Turkissa korostettiin, että yksittäinen yritys. Armağan Şakar kertoi, että 2016: n jälkeen he ovat kokeneet merkittävän harppauksen energian laaturatkaisuissa asemilla kotimaisten ja ulkomaisten rautatiehankkeiden puitteissa, ja sanoi: iyle. Näiden hankkeiden myötä olemme lisänneet yrityksemme kasvukeskiarvoa 3: iin viimeisen 20 vuoden aikana. 2018: ssä saavutimme 25-kasvun prosentuaalisesti edelliseen vuoteen verrattuna. ”

Kunnianhimoinen rautatiehankkeissa
Şakar kertoi erotaneensa tuotteillaan, joita käytetään rautateiden projektiin Kiinassa, ja lisäsi: ”Elektra Elektronikin kotimaan rautatieviitehankkeisiin, Konya-Ankara-suurnopeusjunalinjaan, IKZ-linjaan (Irmak-Karabük-Zonguldak), İZMİR Selçuk-Çamlık -linjaan, EKB (Eskişehir-Kütahya-Balıkesir) -linja, SAKA (Samsun-Kalın) -linja, BAME (Bandırma-Balıkesir-Menemen) -linja, BAŞKENT RAY -linjan (AT) linja, Ankaran Pohjois-Sincan-linja ja Ankaran suurnopeusjunien huoltokeskus, Traakia (Edirne- Uzunköprü Tekirdağ-Pehlivanköy) -asemat ja Kayseri-Sivas-Çetinkaya GSM-R -linja ”, hän sanoi.

Valmistautuu 2020: n T & K-keskukseksi
Şakar totesi, että he ovat kokeneita elektroniikka-alan yrityksiä 40-vuosien ajan, ja totesi, että he toteuttavat tuotteidensa suunnittelun, suunnittelun ja tuotannon omissa tiloissaan. Şakar kertoi, että vahvojen T & K-ponnistelujensa tuloksena he saavuttivat ensimmäisiä ja uraauurtavia tuotteita muuntaja-, reaktori- ja elektroniikkatuotealalla ja ilmoittivat aikovansa aloittaa prosessin tullessa “Elektra Electronic R & D Center X: ksi 2020: ssä. Şakar totesi, että heidät suositaan suurissa ja arvostetuissa projekteissa johtuen siitä, että ne ovat tunnettu tuotemerkki sekä Turkissa että ulkomailla, sekä heidän teknisen tietotaidonsa vuoksi. ”Teknisesti pystymme helposti täyttämään projektien vaatimukset. Kansainvälisten laatusertifikaattien, korkealaatuisen käsityksemme, teknisen tukemme ennen ja jälkeen myynnin sekä lyhyiden toimitusaikojen, kotimaisten ja globaalien yritysten kanssa työskentelemme suoraan tulostamalla vaatimukset käyttää Elektra-tuotemerkkiä muuntajana, reaktorina ja elektronisena tuotteena näkyvissä projekteissaan. ”

Tuplaa tehtaan kapasiteetti
Şakar totesi, että 50 prosenttia yrityksen liikevaihdosta muodostuu kotimarkkinoista ja 50 prosenttia viennistä. Şakar totesi, että ne julistivat 2019-vuoden "Leap birlikte -vuodeksi ulkomaisen markkinaosuuden ja liiketoiminnan määrän nopean kasvun myötä". Tässä yhteydessä Şakar totesi, että investoinnit, jotka kaksinkertaistavat Istanbulin Esenyurtissa toimivien tehtaiden kapasiteetin saavuttaakseen 10 tuhatta neliömetriä, jatkuvat nopeasti. Şakar kertoi pyrkivänsä saamaan päätökseen tehtaan kasvu- ja kunnostustyöt vuoden lopulla 2019 ja että ne aikovat kasvaa 2020: n ja 70: n välillä lisäämällä 10: n vientiastetta 15: ksi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.