Hyviä uutisia julkisille linja-autokauppiaille Sakaryassa

Sakaryada julkinen linja-auto liikennöi iloisia uutisia
Sakaryada julkinen linja-auto liikennöi iloisia uutisia

Kesäkuussa 2019 tarjoaa edelleen kuukausittaista tulotukia yksityisille julkisille linja-autokauppoille ilmaiseksi matkustamiseksi. Tässä yhteydessä 690 tuhannen TL-tuki talletettiin kauppojen tilille.

Sakaryan pääkaupunkiseudun kunnan liikenneosaston julkisen liikenteen sivuliikkeen osaston kuukausittaiset tulotuet yksityisille julkisen liikenteen linja-autokauppiaille maksutta ilmaiseksi jatkuvat. Tässä yhteydessä kesäkuun 2019-maksu on saavuttanut käsityöläisten tilit, jotka ilmaisevat julkisen liikenteen sivuliikkeen johtokunnan ”Yksityiset julkiset linja-autokaupat vastineeksi ilmaiselle matkustamiselle 2019: iin kesäkuussa ja kattavat tuhannen 690 tuhannen maksun. Onnea ”käytettiin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.