Mikä on viimeisin tilanne Kabataş Mahmutbey -metrolinjassa?

Mikä on kabatas mahmutbey-metrolinjaprojektin viimeisin tilanne
Mikä on kabatas mahmutbey-metrolinjaprojektin viimeisin tilanne

Istanbulin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu vieraili Kabata Mahmutbeyn metrolinjan Beşiktaş-aseman rakennustyömaalla.

Istanbulin pääkaupunkikunnan (IMM) pormestari Ekrem Imamoglu, festivaalin toisen päivän rakentaminen, Kabatas - Mahmutbey Metro, Besiktasin aseman rakennustyömaa, havaitsi. Istanbulin arkeologisten museoiden johtaja Rahmi Asal antoi Imamoglulle teknisiä tietoja alueesta, joka otettiin esityslistalle historiallisten muistomerkkien kanssa metrokaivun aikana. Asal kertoi Imamoğlu: lle, että metrolla tehdyissä kaivauksissa oli esineitä, jotka ovat peräisin ottomaanien ja bysanttilaisten ajanjaksoista, sekä pronssikaudelta peräisin oleva hautausmaa. Asal näytti Imamoglulle joitain hautausmaalla olevia esimerkkejä, joiden ajateltiin olevan noin tuhatta 5 tuhatta 500 vuotta vanhoja ja joita käytettiin työkaluina. Asal, kiireellinen historiallisten muistomerkkien suojelu, joka on otettava taltioimiseksi lähettämällä ne museoihin, loput teokset avataan yleisölle metroaseman sisäänkäynnillä, hän sanoi.

İmamoğlu sanoi, ne Missä vaiheessa metro louhitaan? Olet antanut viimeisimmän 2020-päivämäärän tammikuussa, missä Besiktasin metrohanke on pysynyt. ”Kysymys on, kazı Tässä olevat kaivaukset ovat meille erittäin tärkeitä. Koska täällä on tutkimus, joka valaisee Istanbulin suurta historiaa. Se on merkki siitä, kuinka huolellisesti jokainen askel, jonka otamme, olisi toteutettava. Toivotan menestystä opettajillemme ja kollegoillemme, jotka hoitavat täällä tapahtuvan kaivuprosessin. Istanbul on tietysti toisaalta ja nämä arvot säilyvät. Viimeisimpien tietojen mukaan tämän aseman ympärillä sijaitsevien kaivausten vuoksi viivästyminen on tapahtunut, mutta Kabataş - Mahmutbey-linjalle ei ole esteitä. Vain tämä pysähdys voidaan aktivoida myöhään. Avaaminen voi olla vähän myöhässä. Kun asema on käytössä, pystymme tarjoamaan asettelun, jossa ihmiset voivat nähdä rauniot täällä laskeutuessaan. Siksi siitä tulee asema ja museo. ”

Imamoglu sanoi: Bal Olemme nähneet Balmumcun tien romahduksen viime vuosina. Onko sillä mitään tekemistä maanalaisten kaivausten kanssa? " Imamoglun vastaus tähän kysymykseen oli: ”Tällaista viivettä ei ole. Jos näemme tällaisen riskin, olemme myös varovaisia ​​toteuttamaan varotoimenpiteitä, nopeuttamaan ja asettamaan etusijalle nuo paikat. Sanoin, että haluan ystäväiltään vakavan raportin viimeistään syyskuussa. Intensiivisimmin olemme samassa pöydässä tapaamaanksesi täällä työskentelevien tai alan asiantuntijoiden kanssa luodaksesi pikaraportin. Määritämme tiekartan yleisölle tiedottamiseksi ja tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseksi İmamoğlu sanoi: X Vaikein reitti Istanbuliin on 3. Lentokentälle. Luuletko metro-tutkimusta kyseiselle alueelle? Kaikki odottavat sellaisia ​​uutisia ”ja kysymys indeki Tämä ei ole ajatus. Lisäksi tämä numero Mecidiyeköy - 3. Lentokenttälinja on tällä hetkellä liikenneministeriön tarjoama ja kävelevä linja. Tämä ei ole pääkaupunkiseudun kunnan tarjousetiikan linja. Siksi muut linjamme, metro - metrobussi, aseman rakenteen muodostaa monessa suhteessa. Tämä on kuljetussuunnitelmassa. Tällä hetkellä liikenneministeriön valvonnassa työskentelevä jatkaa tällä linjalla. Aion vierailla siellä pian saadakseni lisätietoja. Hän ilmoittaa sinulle saamiemme tietojen perusteella. Tarvittaessa liikenneministeriö antaa tarvittavat tiedot ”.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.