Batmanin kuvernööri Şahin Raybus "poliittisesta tahdosta on pakollinen", hän sanoi

Batmanin kuvernööri Sahin kertoi poliittisesta tahdostaan ​​raybustolle
Batmanin kuvernööri Sahin kertoi poliittisesta tahdostaan ​​raybustolle

Batmanin kuvernööri Hulusi Şahin ilmaisi näkemyksensä kampanjasta, jonka aikana olemme aloittaneet junaraiteiden muuttamisen rautateiksi Batman Diyarbakırin rautatiellä.

Batman Diyarbakir -juna-ajoneuvot vähentävät määrää ja ilman pilaantumista, kansalaiset säästävät lastatun maan kustannuksista, turvallisista, nopeista ja halvoista matkustusmahdollisuuksista rautatieliikenteelle. Aloitimme kampanjan, kun taas kuvernööri Sahin ilmaisi näkemyksensä asiasta. Kuvernööri Şahin totesi, että Raybus on hanke, joka voidaan toteuttaa poliittisella tahdolla "Turkin tasavalta VR, laitos, joka menetys. Palvelukeskeinen laitos, joka ei välitä rahasta. Siksi, jos tässä asiassa tapahtuu poliittista tahtoa, on mahdollista. Tämä tehdään Ankarassa. Sanot aina, että Batman on hylätty. Eikö siellä oikeastaan ​​ole Batman? Meidän on soitettava positiivinen puhelu Ş hän sanoi. (Batmansonsöz)

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.